Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Çok teşekkürler canım aminnnnn inşallah.İ
nşallah dış gebelik vs çıkmaz ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim,bize ve isteyen herkese inşallahhhh

Sen aklına kötü şeyler getirme ama keseyi görene kadarda temkinli ol canm Rabbim nasip etmiştir inşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah şu an yaşadığın sevinci herkese nasip etsin. Eşinle olan konuşmalarınızıda okudum ne güzel ya Rabbim hiç bozmasın tadınızı bebişle taçlandırsın

Teşekkürler canım aminnnnn cümlemize inşallah Haklısın pozitif ama dikkatli olmak lazım,Allah razı olsun

Ins canimda sen kan testini bugun yaptirmadnmi

:))))) vavvvv supersn valla

cnm şaka bir yana ALLAHIM hayırlısını versin üçüz oldu ama ALLAHIM birini bile nasip etmedi demekki bu hayırlıydı diyorum hep neyse yaa çoşmaya devammmm :)

cnm şaka bir yana ALLAHIM hayırlısını versin üçüz oldu ama ALLAHIM birini bile nasip etmedi demekki bu hayırlıydı diyorum hep neyse yaa çoşmaya devammmm :)

Olsun vardir allahin bi bildigi hersey bu dunyada olmuo birazda oteki tarafa lazim.ne guzrl uc tane sefaatcilern olacak allahin izniyle

Ins canimda sen kan testini bugun yaptirmadnmi

Yaptırdım 129,3 çıktı,progesteron da gayet iyi çıkmış canım çok şükür,ama dr. haftaya bugün keseyi görmeden dış gebelik mi normal mi emin olamayız dedi diye tedirgindim

Yaptırdım 129,3 çıktı,progesteron da gayet iyi çıkmış canım çok şükür,ama dr. haftaya bugün keseyi görmeden dış gebelik mi normal mi emin olamayız dedi diye tedirgindim

Yok korkmma allaha dua et ki imkansizkn rabbim.imkan verdi ol dedi oldu simdi bos yere ole korkulara kapilma rabbime dua et

Lekeleknmelerim olmustu canim gecen gittigimiz de kese etrafinda kanama olmus demisti bugunde kanamam oldu cok azdi ama aklim basimdan gitti solugu doktorda aldim. Az once geldim daha korkulacak birsey yok icerdeki pirtiyi atmissin sanirim dedi icerde kanama oldugunu solemistim ya dedi bebegi gorduk kalp atisini duyduk bak bebegin burda dedi ama tam sakinlesmis degilim halen 3gun once 1 ay sonra gel diyen doktor 10 gun sonra bir daha goreyim dedi. Korktum korkuyorum cok zor ya kaybetme korkusu rabbim kimseye yasatmasin.

cnm bnm geçmiş olsun bişey olmaz korkma doktor da demiş ya işte pıhtıyı atmışsın diye :) pozitif düşünüyoruz kendimize çok dikkat ediyoruz ok

Evet canım en azından temizler. Ama ramazanda zor ya dün içmeyi unuttum. Bakalım artik adetime nasıl etki edecek. Ramazandan dolayi pek gecemiyorum foruma da.. başlarsa haber ver canım.

bende güya bugün başlıcaktım ama olmadı bi başlasam artık ama hiç içesimde yok nasıl olcak bilmem
senin kaçıncı gün ?

herkese kendi derdi agır gelir arkadaım öyle deme...sonuçta rabbim ne göstereck bilemezsin belki sende hamile kaldıgında çok zorlanıcaksın bu şikayet degil mi halini anlatma...keşke çocuk yapmasaydım deerse şikayet olur...
yani bu bi nevi başın agırdıgında başım agrıyo demek gibi...

maşallah yeniden tebrik ederim arkadaşım endişelerni anlıyorum ama hiç kötü düşünme hayırlısı ile bunu sana nasip eden rabbi saglıcakla kucagına almayıda nasip eder inşalaaahhh
bu arada bat ını söylersen seni de hamileler listesine eklemek istiyorum sevincini birlikte yaşadık listemizde de adın olsun

bu mübarek ayda dua et bolbol veren Rabbim korur merak etme

korkma arkadaşım bak doktorda güzel şeyler söylemiş...yolunda gitmeyen bişey olsa söylerdi...
demekki o da tedbirli olmak istiyo ki 10 gün sonra gel demiş...
bol bol dua et rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…