Çok teşekkürler canım aminnnnn inşallah.İ
nşallah dış gebelik vs çıkmaz ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim,bize ve isteyen herkese inşallahhhh
yok cnm niye olsun aklına getirme kötü şeyler şuan için değerin gayet ii bekle hayırlısı olsun hakkında
Sen aklına kötü şeyler getirme ama keseyi görene kadarda temkinli ol canm Rabbim nasip etmiştir inşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah şu an yaşadığın sevinci herkese nasip etsin. Eşinle olan konuşmalarınızıda okudum ne güzel ya Rabbim hiç bozmasın tadınızı bebişle taçlandırsın
)keyf cigarasi ha ahahaha cok guldum siz ikiniz cok tatlisiniz yaaa allah nesenizi arttirsn ins
Allah razı olsun canım haklısın,hep güzel düşünmek lazım,aminnn
yokkkk kızzzz ben zevksiz üçüz yaptımmm
Gerçekten öyle oldu canım benim gözümü bile kırpmadım gidene kadar :)
Haklısın tatlım Rabbim çok büyük,haftaya ameliyata gün almışken Rabbim bizi sevindirdi.Dua,dua,dua...
İnşallah sağlıklıdır ve keseyi de haftaya görürüz de içim rahatlar artık ve Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
Önceden kendimle beraber isteyen herkese dua ediyordum,şimdi ise yavruma ederken isteyen herkese dua ediyorum.
Her hamile gördüğümde karnını okşar,nas-felak okur,
''geleceğin cennetten bizim meleğimize de söyle de anne-babasını bekletmesin olur mu bebeğim'' diyordum.
İnşallah kabul olmuştur ve dış gebelik filan değildir,inşallah...
:))))) vavvvv supersn valla
cnm şaka bir yana ALLAHIM hayırlısını versin üçüz oldu ama ALLAHIM birini bile nasip etmedi demekki bu hayırlıydı diyorum hepneyse yaa çoşmaya devammmm :)
Ins canimda sen kan testini bugun yaptirmadnmi
Olsun vardir allahin bi bildigi hersey bu dunyada olmuo birazda oteki tarafa lazim.ne guzrl uc tane sefaatcilern olacak allahin izniyle
Yaptırdım 129,3 çıktı,progesteron da gayet iyi çıkmış canım çok şükür,ama dr. haftaya bugün keseyi görmeden dış gebelik mi normal mi emin olamayız dedi diye tedirgindim
Lekeleknmelerim olmustu canim gecen gittigimiz de kese etrafinda kanama olmus demisti bugunde kanamam oldu cok azdi ama aklim basimdan gitti solugu doktorda aldim. Az once geldim daha korkulacak birsey yok icerdeki pirtiyi atmissin sanirim dedi icerde kanama oldugunu solemistim ya dedi bebegi gorduk kalp atisini duyduk bak bebegin burda dedi ama tam sakinlesmis degilim halen 3gun once 1 ay sonra gel diyen doktor 10 gun sonra bir daha goreyim dedi. Korktum korkuyorum cok zor ya kaybetme korkusu rabbim kimseye yasatmasin.
Yok korkmma allaha dua et ki imkansizkn rabbim.imkan verdi ol dedi oldu simdi bos yere ole korkulara kapilma rabbime dua et
Evet canım en azından temizler. Ama ramazanda zor ya dün içmeyi unuttum. Bakalım artik adetime nasıl etki edecek. Ramazandan dolayi pek gecemiyorum foruma da.. başlarsa haber ver canım.
mrb lar moralim çok bozuldu biraz dertleşeyim dedim az önce bnden sonra evlenn bi arkadşn hamile oldğunu duydum 'ay çok kötüyüm hastanelerden çkmıyorm ölcem diyo'şikayet ediyo of ALLAHIM bu mübarek günlerde isyan noktasına geldm bizim olsa mide bulantsına bile şükrederiz
Kızlaaaaar bugün sabah olmak bilmediönce ultrasonla baktı doktor,bakmadan önce de ''kandaki değer 1500lerde olmadıkça görünmez onu baştan söyleyim'' dedi,sonra rahim duvarı mı ne(unuttum adını :) ) kalınlaşmış dedi,bu hamilelik işaretiymiş.Ben de adet döneminde de kalınlaşma oluyormuş diye biliyorum ondan değildir di mi dedim.''Hayır adetinin daha 3. günü,senin dediğinin olması için çok daha uzun süre geçmiş olması gerekir'' dedi.Sonra cihazı yer değiştirdi ve ''bak burda da sıvı toplanmış,bu da gebeliğe işaret'' dedi.''Biz bi şey anlamadık :) '' deyince gülüp ''%99 hamilesin'' dedi,''ama biz keseyi görene kadar dış gebelikmiş gibi düşünüp tedbirli yaklaşıyoruz'' dedi.Sonra kan verdim ve sonuç 129,3 Allah'ım eşimin o ağzının kapanmayışı,''99 mu dedi o 99 mu?'' diye 40 kere soruşu,kesin mi kesin mi hayatım şimdi deyip duruşu,sarılıp sarılıp gülmeyle karışık ağlaşmalarımız... şaşkın ördeğim benim Bu arada dr. progesteronu sorduğumda ''beklediğimden daha iyi çıktı,gayet güzel,haftaya bugün gel keseye bakalım;ama kanaman olursa hiç beklemeden gel'' dedi.Dış gebelik filan değildir di mi normaldir di mi? Allah'ımmmmmm
Lekeleknmelerim olmustu canim gecen gittigimiz de kese etrafinda kanama olmus demisti bugunde kanamam oldu cok azdi ama aklim basimdan gitti solugu doktorda aldim. Az once geldim daha korkulacak birsey yok icerdeki pirtiyi atmissin sanirim dedi icerde kanama oldugunu solemistim ya dedi bebegi gorduk kalp atisini duyduk bak bebegin burda dedi ama tam sakinlesmis degilim halen 3gun once 1 ay sonra gel diyen doktor 10 gun sonra bir daha goreyim dedi. Korktum korkuyorum cok zor ya kaybetme korkusu rabbim kimseye yasatmasin.
kızlarrrrr valla ben başlattım ramazanda töbe töbee :26: hakkınızı helal edin
yokkkk kızzzz ben zevksiz üçüz yaptımmm
sorma şekerim sormaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?