Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tabii bat 6 temmuzdu canım teşekkürler aminnnnn

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*buse4545................6 Haziran

*pamukprenses187....13 Haziran

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)

*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)

*okyonus..................5 Temmuz

arkadaşlar bat güncellemek isteyen var mııııııııııııııı

ohh ya ne güzel temmuz ayının ilk müjdesini aldık devamıda gelir inşallaah

ewet cnm ii oldu bende bu ay çıkaramadık diye geçirmiştim içimden ii oldu şimdi sıraya girelim lütfen mümkünse

Sagol canim amin insallah rabbim sizlerede nasip etsin. Sen nasilsin ne durumdasin telden girdigim icin herzaman yazip katilamiyorum ama fitsat buldukca okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin kusuruma bakmayin artik

ewet cnm ii oldu bende bu ay çıkaramadık diye geçirmiştim içimden ii oldu şimdi sıraya girelim lütfen mümkünse

Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...

Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...

aminnnn inşallah cnm öpüorum seni ben kaçtımmm yarın görüşürüz inşallahhhhhh

:) SAOL CNM SIKINTILARIN DIŞA VURUMU SANIRIM ALLAHIM gülmekten alıkoymasın cümlemizi

amiiiiin inşallah yaa hep böyle gülelim pozitif olalıımmmm

bence de sıraya girin lütfen peşpeşe sevindirin hepimiziiiii

Sagol canim amin insallah rabbim sizlerede nasip etsin. Sen nasilsin ne durumdasin telden girdigim icin herzaman yazip katilamiyorum ama fitsat buldukca okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin kusuruma bakmayin artik

estg yaa ne kusuru yanımızda olman arada slmını esirgememen ne güzel
ben iyiyim hamdolsun degerimin sıfırlanmasını ve cmrts ki kontorlumu bekliyorum ve tabi agustos sonunda yapılacak testlerde var tabiii hakkımda herşeyin hayırlısı olsun

amiiinnn inşallaaahhhhhhhhhhhh

Uhibbike bn daha olmadim ama eli kulagindadir gelmk uzeee bugun yarin gelir ara ara adet sancisi gbi geliyo gogusler aciyo ongunde dolmak uzere zaten geciktimi boyle oluyo ongun doldumu geliyo

Canım tekrar 3 aylık klomen tedavısı uygular dıye endişeliyim ama nasipte ne varsa o olur bende tekrar kullanırım böyle boş boş çalışma yapmaktansa şansımı ıkıye katlarım dimi İşte kist yapıyo klomen diye endişem oluyo ozaman bütün planlarımız altüst olur diye endişelenıyorum dogum kontrol hapının banada yan etkisi cok oldu adetim dzüelsin diye içmiştim aman neyseki düzeldi Çok şükür rabbıme hapsız adet görür oldum artık sogan suyumudur bılmem ne fayda ettıyse

Uhibbike bn daha olmadim ama eli kulagindadir gelmk uzeee bugun yarin gelir ara ara adet sancisi gbi geliyo gogusler aciyo ongunde dolmak uzere zaten geciktimi boyle oluyo ongun doldumu geliyo

idicim normalde de böyle uzun gecikler oluyo mu?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama inşallah hayırlı bi haberi bekliyoruzduuurr

soğan suyunu yaptın mı sende ondan bayaga fayda görüyor herkes...
bence de en azından dediğin gibi hangi aşamada oldugunu bilir ve ona göre hareket edersin hiç ihmal etmeden doktora gitmekte fayda var anlayacagın

Tabi belki bnde yasamasam yokluğunu bnde sikayet ederdim sadece kötü oldum öyle sikayet etti sinir oldum sükret yinede dedim ama.bu basim agridida soyliyim söylemesi değildi canim

kızlar bugün nöbetçiyim çok yoruldum sol bacağım çok ağrıyo parol her ağrımı geçirir geçirmedi bide sol kasığım batıyo :44:

Tabi belki bnde yasamasam yokluğunu bnde sikayet ederdim sadece kötü oldum öyle sikayet etti sinir oldum sükret yinede dedim ama.bu basim agridida soyliyim söylemesi değildi canim

bilmem haklı olabilirsin sonuçta onunla konuşan sensin daha iyi bilirsin...
ben gördüklerim için dedim mesela arkadaşım var bayaga zorlandı başlarda midesi çok bulanıyodu şimdide mide agrısı çok çekiyo şöyle bulanıyo böyle agrıyo der ama şikayet gibi deil halini anlatır yani...

neyse rabbim tez zamanda bize de nasip eder inşallah yaa

kızlar bugün nöbetçiyim çok yoruldum sol bacağım çok ağrıyo parol her ağrımı geçirir geçirmedi bide sol kasığım batıyo :44:

geçmiş olsuun rabbim bu mübarek gecede şifa versin sana inşallah

Ewt cnm oyuzden test yapmadim ongunu gecsin dedim oyle yapayim cnku bnim dongu birz degisik mesela dort aydir yirmisekiz gunde bi oluyodm cok guzel ondan once alti ay falan otuz dort gunde bi olyodum ondan once yine yirmisekizde bi boyle gidiyo diyorm ya vajiyken gunumu takip etmiyodm xok gecikince diyodm hamikeyim heralde geciktigne gore sanki bisey olmis gbi snra baktim busekilde oluyorm dedm test faln yapmiycam ongunu gecene kadar ki yarinda onuncu gun galiba geceli ve suan sancim var geliyo bnimkiboyle iste zaten olursam buyumurtlama donemnde bisey yapamam blki koye faln gitcez sonraki ay ovi testi kullncam kurler deniycem esime ve bana meryem otu artik ne olursa ya bisey sorcam sogan kurunu ve incir havuc kurunu ayni ay uygulayabiliyomuyuz hayirlisi ya nediyim artik bi gunu var demkkiins olur

ohh ne güzel keyfi yerindedir inşallah minigiiinnn
tadını çıkar arkadaşım rabbim bugünleri çok zorlanmadan keyifle geçirmeyi nasip etsn sana

İnşallah tatlım. tadını çıkarmaya çalışıyorum da en kötüsü doymak bilmiyorum. eminim doğumda 90 kilo olurum.

tatlım benim tiroidlerim az çalışıyordu yaklaşık 1,5 senedir kontrol altındayım. sürekli takipteyim. e hamile olunca da devam etmek gerekiyor tiroid hormonunun bebeğe de geçmesi için. o yüzden gittim. ayrıca kendi dr'um rutin gebelik tahlillerini yaptırmamı istedi. sonuçlar benim değerlendirmelerime göre normal gibi görünüyor. tabiki dr ctesi günü daha kesin bilgi verir.

canım beni dr çağırdı 10 gün sonra gel diye, ben de hafta içi gidemeyeceğim için 15 gün sonra yine ctesi gelsem olur mu diye sordum. olur sorun yok dedi.

inşallah senden de güzel haberler alırım. her şey yolunda gitsin inşallah...

Pöfffff hastalanacak gibi hissediyorum sanki her an hasta gelecek gibi ıslaklık hissediyorum (((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…