maşallah yeniden tebrik ederim arkadaşım endişelerni anlıyorum ama hiç kötü düşünme hayırlısı ile bunu sana nasip eden rabbi saglıcakla kucagına almayıda nasip eder inşalaaahhh
bu arada bat ını söylersen seni de hamileler listesine eklemek istiyorum sevincini birlikte yaşadık listemizde de adın olsun
bu mübarek ayda dua et bolbol veren Rabbim korur merak etme
bence sen hakkını helal et sayende bayaga güldük
didem cidden bugün süpersiiinnnn
ohh ya ne güzel temmuz ayının ilk müjdesini aldık devamıda gelir inşallaah
korkma arkadaşım bak doktorda güzel şeyler söylemiş...yolunda gitmeyen bişey olsa söylerdi...
demekki o da tedbirli olmak istiyo ki 10 gün sonra gel demiş...
bol bol dua et rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaaahhh
ohh ya ne güzel temmuz ayının ilk müjdesini aldık devamıda gelir inşallaah
ewet cnm ii oldu bende bu ay çıkaramadık diye geçirmiştim içimden ii oldu şimdi sıraya girelim lütfen mümkünse
cnm bnm geçmiş olsun bişey olmaz korkma doktor da demiş ya işte pıhtıyı atmışsın diye :) pozitif düşünüyoruz kendimize çok dikkat ediyoruz ok[/QUO
Tesekkur ederim sende de guzel haberler var cok sevindim .
Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...
:) SAOL CNM SIKINTILARIN DIŞA VURUMU SANIRIMALLAHIM gülmekten alıkoymasın cümlemizi
ewet cnm ii oldu bende bu ay çıkaramadık diye geçirmiştim içimden ii oldu şimdi sıraya girelim lütfen mümkünse
Sagol canim amin insallah rabbim sizlerede nasip etsin. Sen nasilsin ne durumdasin telden girdigim icin herzaman yazip katilamiyorum ama fitsat buldukca okuyorum ve dua ediyorum hepimiz icin kusuruma bakmayin artik
Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...
Uhibbike bn daha olmadim ama eli kulagindadir gelmk uzeee bugun yarin gelir ara ara adet sancisi gbi geliyo gogusler aciyo ongunde dolmak uzere zaten geciktimi boyle oluyo ongun doldumu geliyo*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*pamukprenses187....13 Haziran
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*idi2567...................30 Haziran.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*okyonus..................5 Temmuz
arkadaşlar bat güncellemek isteyen var mııııııııııııııı
öncelikle hiçte uzun olmadı yazdıkların sonuçta zor bi süreçtesin sende...bence 3 ay klomen bayaga uzunmuş sonuçta ilaç ne kadar faydalı olsa da uzun süre olmamasında fayda var bildigim...
çok bi bilgim yok ama klomen kullunmadan yumurta takibi yaptıranda bir sürü kişi var...ayrıca sonuçta bu senin tedavi sürecin yumurta takibi istiyosan bence bunu yapmalı sonra da çatlatma ignesi olursun...
bende kist çıktıgında doktor dogum kontrol hapı verdi...bende daha önce dogum kontrol hapı içme denemem var felaket yan etkileri olmuştu...doktora dedim istemiyorum ben dogum kontrol hapı kullanmak...tamam o zaman dedi ve dogum kontrol etkisi olamayan hormon düzenleyici bi ilaç verdi...demm o ki senin düşüncelerinde önemli yani...
bence imkanın varsa başka bi doktora da görünmelisin
Uhibbike bn daha olmadim ama eli kulagindadir gelmk uzeee bugun yarin gelir ara ara adet sancisi gbi geliyo gogusler aciyo ongunde dolmak uzere zaten geciktimi boyle oluyo ongun doldumu geliyo
Canım tekrar 3 aylık klomen tedavısı uygular dıye endişeliyim ama nasipte ne varsa o olur bende tekrar kullanırım böyle boş boş çalışma yapmaktansa şansımı ıkıye katlarım dimiİşte kist yapıyo klomen diye endişem oluyo ozaman bütün planlarımız altüst olur diye endişelenıyorum dogum kontrol hapının banada yan etkisi cok oldu adetim dzüelsin diye içmiştim aman neyseki düzeldi Çok şükür rabbıme hapsız adet görür oldum artık sogan suyumudur bılmem ne fayda ettıyse
herkese kendi derdi agır gelir arkadaım öyle deme...sonuçta rabbim ne göstereck bilemezsin belki sende hamile kaldıgında çok zorlanıcaksın bu şikayet degil mi halini anlatma...keşke çocuk yapmasaydım deerse şikayet olur...
yani bu bi nevi başın agırdıgında başım agrıyo demek gibi...
Tabi belki bnde yasamasam yokluğunu bnde sikayet ederdim sadece kötü oldum öyle sikayet etti sinir oldum sükret yinede dedim ama.bu basim agridida soyliyim söylemesi değildi canim
kızlar bugün nöbetçiyim çok yoruldum sol bacağım çok ağrıyo parol her ağrımı geçirir geçirmedi bide sol kasığım batıyo :44:
Ewt cnm oyuzden test yapmadim ongunu gecsin dedim oyle yapayim cnku bnim dongu birz degisik mesela dort aydir yirmisekiz gunde bi oluyodm cok guzel ondan once alti ay falan otuz dort gunde bi olyodum ondan once yine yirmisekizde bi boyle gidiyo diyorm ya vajiyken gunumu takip etmiyodm xok gecikince diyodm hamikeyim heralde geciktigne gore sanki bisey olmis gbi snra baktim busekilde oluyorm dedm test faln yapmiycam ongunu gecene kadar ki yarinda onuncu gun galiba geceli ve suan sancim var geliyo bnimkiidicim normalde de böyle uzun gecikler oluyo mu?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama inşallah hayırlı bi haberi bekliyoruzduuurr
soğan suyunu yaptın mı sende ondan bayaga fayda görüyor herkes...
bence de en azından dediğin gibi hangi aşamada oldugunu bilir ve ona göre hareket edersin hiç ihmal etmeden doktora gitmekte fayda var anlayacagın
ohh ne güzel keyfi yerindedir inşallah minigiiinnn
tadını çıkar arkadaşım rabbim bugünleri çok zorlanmadan keyifle geçirmeyi nasip etsn sana
Sagol canim calismiyorum hic bi sey de yapmiyorum aslinda ama boyle bi sorunla karsilastim insallah gecer allahin izni ile...
Sende troidle ilgili rahatsizlik varmiydi hamilelikte mi cikti insallah kontrollerin sorunsuz gecer. Bebis icin doktor mu cagirdi kontrole yoksa sen mi gideceksin benim ki 1 ay sonra gel dedi ya hem bir sorun var kanama goruyo kese ustunde hemde 1 ay sonra gel diyo tabi ben duramayip aksam baska bi doktora rabdevu almayi dusunuyorum esim bi gelsinde onla da konusayim. Umarim hersey yolundadir ve cumartesi yine guzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?