günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm
kızlar günaydınnnnnnnn :)
allah kabul etsin canım inşallah bu ay bebişin seninle olur.
Imns bu ay gelir bebisin hayirli bi ay olsun senin icinn
Gunaydin canim 8 gunde epey suruomus senin
idicim normalde de böyle uzun gecikler oluyo mu?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama inşallah hayırlı bi haberi bekliyoruzduuurr
soğan suyunu yaptın mı sende ondan bayaga fayda görüyor herkes...
bence de en azından dediğin gibi hangi aşamada oldugunu bilir ve ona göre hareket edersin hiç ihmal etmeden doktora gitmekte fayda var anlayacagın
Gunaydin canim nabersn
inşallah bebeğimmm nasılsın?
iyiyim kızlar çok sağolun yoğun birazcık siz nasılsınız?
Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...
aslında o kadar sürmüyor ama başlamam ve tamamen bitmem zaten 4 günümü alıyo maalesef
sen başla çalışmalara ben bu gece bitiriyorumsonra free kısmetse
ramazanda zor olacak ama napalım mecburilk müjde senden inşallah cnmm bayrama çifte bayram yapalım inşallah
aslında o kadar sürmüyor ama başlamam ve tamamen bitmem zaten 4 günümü alıyo maalesef
iyiyim kızlar çok sağolun yoğun birazcık siz nasılsınız?
Nie ole oluomuski hepmi boleydi benim ilk gun yogun kanamayla baslio 4, gun azalio 5 gunde pis pus gelio 6, gun bitio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?