Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm

Allah kabul etsin canım inşallah bu ay bebişin seninle olur.

Uhibbikicim bati guncelleyebilirsin cnm 9 agustos diyelm ama eminm bnim onumuzdeki ayda ongun gecikmeli olur yani otuzdort gun surer olmam sanirim bu boyle bes alti ay gider 19 agustos mu diyeyim kararsiz kaldm

Imns bu ay gelir bebisin hayirli bi ay olsun senin icinn

uhicim ben bu ay soğan suyuna başladım ya dün ablamla konuştum hemşire kesndisi. bana 15 gün değilde 1 hafta içmemi söyledi nedeni soğan çok etkili olduğu için yumurtalıkları rahimi temizlediği için bebeğin tutunmasını engelliyomuş 15 gün çok uzun oluyomuş o yüzden 15 gün kullanmıycam pazar günü kesicem inşallah bilginiz olsun ok

Aminnnnn temmuz hepimizin ayı olsun inşallah,bir sürü bebek haberiyle dolu,sevinçten havalara uçacağımız ay olsun,mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine...

çok tebrikler maşallah Allah devamını sağlasın inşallah canım darısı başımıza olsun.

Nie ole oluomuski hepmi boleydi benim ilk gun yogun kanamayla baslio 4, gun azalio 5 gunde pis pus gelio 6, gun bitio

genelde böyle cnm bnm akıntı şeklinde koyulaşa koyulaşa başlıyo iki günde biterkende aynı şekilde oluyo normalde bu kadar uzun sürmüyor bu ay fazla oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…