- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Valla cnm biz bu gece sahura kalkamamisiz biraz zorlu gececege benzio halsizm onun haricnde iiyim cok sukur
genelde böyle cnm bnm akıntı şeklinde koyulaşa koyulaşa başlıyo iki günde biterkende aynı şekilde oluyo normalde bu kadar uzun sürmüyor bu ay fazla oldum
aynen davulcuyu duydum saat 2 di bende eşim kurmuştur alarmı yarım saat daha yatayım dedim ezan sesiyle uyandım malesef ne olduğunu şaşırdım uyku sersemi baktım saat 4 e geliyorrr
Sorma cnm ya bizde salonda tv izletkn uyuyakalmisz ben bi uyandim hava aydinlanmis sabah olmustu yani:)
Himm mevsimlerdendir canim nese son adetin olur insallahhhh
Ewt cnm oyuzden test yapmadim ongunu gecsin dedim oyle yapayim cnku bnim dongu birz degisik mesela dort aydir yirmisekiz gunde bi oluyodm cok guzel ondan once alti ay falan otuz dort gunde bi olyodum ondan once yine yirmisekizde bi boyle gidiyo diyorm ya vajiyken gunumu takip etmiyodm xok gecikince diyodm hamikeyim heralde geciktigne gore sanki bisey olmis gbi snra baktim busekilde oluyorm dedm test faln yapmiycam ongunu gecene kadar ki yarinda onuncu gun galiba geceli ve suan sancim var geliyo bnimkiboyle iste zaten olursam buyumurtlama donemnde bisey yapamam blki koye faln gitcez sonraki ay ovi testi kullncam kurler deniycem esime ve bana meryem otu artik ne olursa ya bisey sorcam sogan kurunu ve incir havuc kurunu ayni ay uygulayabiliyomuyuz hayirlisi ya nediyim artik bi gunu var demkkiins olur
İnşallah tatlım. tadını çıkarmaya çalışıyorum da en kötüsü doymak bilmiyorum. eminim doğumda 90 kilo olurum.
bende güya bugün başlıcaktım ama olmadı bi başlasam artık ama hiç içesimde yok nasıl olcak bilmem
senin kaçıncı gün ?
bugün tam bir hafta oldu canım ama günde bir bardak içiyorum..2 bardak yapamadım maalesef zaman kalmıyor iftardan sonrabu arada sen nasılsın canım? değerlerin düştü mü tamamen?
Hakkıda hayırlısı olsun tabi ki ama gödüğüm kadarıyla bayaga stres yapıyorsun ve bu stres hamileysen bebegine zarar degilsen adetini geciktirirPöfffff hastalanacak gibi hissediyorum sanki her an hasta gelecek gibi ıslaklık hissediyorum(((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi gözün aydııınnngünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm
Hakkında hayırlısı olsun idicimUhibbikicim bati guncelleyebilirsin cnm 9 agustos diyelm ama eminm bnim onumuzdeki ayda ongun gecikmeli olur yani otuzdort gun surer olmam sanirim bu boyle bes alti ay gider 19 agustos mu diyeyim kararsiz kaldm
Gunaydin canim 8 gunde epey suruomus senin
uhicim ben bu ay soğan suyuna başladım ya dün ablamla konuştum hemşire kesndisi. bana 15 gün değilde 1 hafta içmemi söyledi nedeni soğan çok etkili olduğu için yumurtalıkları rahimi temizlediği için bebeğin tutunmasını engelliyomuş 15 gün çok uzun oluyomuş o yüzden 15 gün kullanmıycam pazar günü kesicem inşallah bilginiz olsun ok
bugün tam bir hafta oldu canım ama günde bir bardak içiyorum..2 bardak yapamadım maalesef zaman kalmıyor iftardan sonrabu arada sen nasılsın canım? değerlerin düştü mü tamamen?
Valla yanarim yanarim su icemedigimee bilseydm geceden bi litre su icer yatardm:)
Hakkında hayırlısı olsun idicim
sen nasıl istersen öyle yazalım...istersen 9 u yazalım gecikrse bilirizi ki gecikme ihtimali var olur mu ?
Benim 9 bile sürdügü oluyoooooooooo( ay adet döngümde uzuunnn geçmeyen günler başladııı
didemcim o tehlikeli durum genelde adetten sonra 7.gün de başladıgında oluyo ki o zaman nerdeyse yumurtlama döneminde başlıyosun tutunma dönemine kadar içmek zorunda kalıyosun...
ama adetin 7.günü içtin mi o kadar riskli olmuyo tabi ki yine de haklısın dikkat etmek lazım...
bu arada ben hiç 15 e tamamlayamadım dayanamayıp 10 ya da 12 de bırakıyodum
Degerim pazartesi 44 dü...normale cmrts kontorlum var bi kaç durumdan dolayı pazartesi gidicem sanırım...inşallah o zamana sıfırlanır ve doktor hayırlı şeyler söyler hakkımda...
bende güya başlıcam ama hala içmedim sen hatırlattın saol bu akşam unutmimda yapim bari :)
Allah yardımcın olsun özgecim yaaaa hele de o sıcaklardaaa yerinden bile kıpırdamaaa:)
Nie ole oluoki cnm normalmiymis peki uzun surmesi yaa kansizlik falan olmuomu ben bes gunde sarsiliorum valla
Degerim pazartesi 44 dü...normale cmrts kontorlum var bi kaç durumdan dolayı pazartesi gidicem sanırım...inşallah o zamana sıfırlanır ve doktor hayırlı şeyler söyler hakkımda...
bende güya başlıcam ama hala içmedim sen hatırlattın saol bu akşam unutmimda yapim bari :)
ay hadi canım inş güzel haberlerle gel. düşmüş zaten kendiliğinden maşallah.. evet ya zararı yok sonuçta bencede yap canım..
yok sorun olmuyo çünkü sürekli devam etmiyo ki...biliyosun ilk 3 gün lekelenme oluyo 3.günün akşamında sökülüyorum sonra ara ara 2 3 devam edip yine leke ile bitiyo...
bu sekilde olan çok var da benim önceki düşükten sonra da düzenim bayaga bozulmuştu inşallah şimdi bişey olmaz
Allah razi olsn cnm
Olmuoki geldim dukkana 5 te musteri gelicekmis bide elektrik yok bari vantilatorle serinliodum
inşallah ya...ay hadi canım inş güzel haberlerle gel. düşmüş zaten kendiliğinden maşallah.. evet ya zararı yok sonuçta bencede yap canım..
Ins olmaz yaa gerci bu cok cok kucuktu belkide dengeni bozmaz diger dusugun ne kadarlikti
bizde de sabah elektirik gitti yaa
elektirik gidince hayat duruyo sanki su da öyleee ay hepsi nimet yaaa:)
inşallah ya...
evet ben daha önce de yaptım sogan kürü bayaga işe yaradı bende..inşallah başlarım bu akşam...
evet bu güçüktü kanamamda bugün bitti 10 sürdü...dieri 6 hafta bitmişti onda parça falanda kalmıştı kürtaj olmuştum
Valla bu elektigi kacak kullaniolar trafo kaldirmio onlar yuzunden oluo
Diger bebek baya buyukmus ii cok sukur bunda bole sikintilarin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?