Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Valla cnm biz bu gece sahura kalkamamisiz biraz zorlu gececege benzio halsizm onun haricnde iiyim cok sukur

aynen davulcuyu duydum saat 2 di bende eşim kurmuştur alarmı yarım saat daha yatayım dedim ezan sesiyle uyandım malesef ne olduğunu şaşırdım uyku sersemi baktım saat 4 e geliyorrr

aynen davulcuyu duydum saat 2 di bende eşim kurmuştur alarmı yarım saat daha yatayım dedim ezan sesiyle uyandım malesef ne olduğunu şaşırdım uyku sersemi baktım saat 4 e geliyorrr

Sorma cnm ya bizde salonda tv izletkn uyuyakalmisz ben bi uyandim hava aydinlanmis sabah olmustu yani:)

idicim önce sogan kürünü yapıp sonra incir kürünü yapıyorsun ama bildigim kadarıyla incir kürü süt hormonu fazla olanlarda olumsuz etki yapıp artıyomuş...yani hormon degerlerin hakkında pek bilgin yoksa bilinçsiz incir kürü yapma derim tabi yine de sen bilirsiiinn

İnşallah tatlım. tadını çıkarmaya çalışıyorum da en kötüsü doymak bilmiyorum. eminim doğumda 90 kilo olurum.

olsun olsun saglıklı olsunda varsın 90 kilo ol bebişin dogsun onunla gezerken hepsini verirsin inşallaaahhh

Pöfffff hastalanacak gibi hissediyorum sanki her an hasta gelecek gibi ıslaklık hissediyorum (((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkıda hayırlısı olsun tabi ki ama gödüğüm kadarıyla bayaga stres yapıyorsun ve bu stres hamileysen bebegine zarar degilsen adetini geciktirir (
kafanı dagıtmak için başka şeylerle ugraşmaya çalış istersen

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :) nasılsınızzzzz bakalımmm. sekizinci günün sonunda bugün orucuma başladım şükürler olsunnnnnn :) bugünden itibaren çalışmalara başlıyorummmm
Hadi gözün aydııınnn

Uhibbikicim bati guncelleyebilirsin cnm 9 agustos diyelm ama eminm bnim onumuzdeki ayda ongun gecikmeli olur yani otuzdort gun surer olmam sanirim bu boyle bes alti ay gider 19 agustos mu diyeyim kararsiz kaldm
Hakkında hayırlısı olsun idicim
sen nasıl istersen öyle yazalım...istersen 9 u yazalım gecikrse bilirizi ki gecikme ihtimali var olur mu ?

Gunaydin canim 8 gunde epey suruomus senin

Benim 9 bile sürdügü oluyoooooooooo ( ay adet döngümde uzuunnn geçmeyen günler başladııı

didemcim o tehlikeli durum genelde adetten sonra 7.gün de başladıgında oluyo ki o zaman nerdeyse yumurtlama döneminde başlıyosun tutunma dönemine kadar içmek zorunda kalıyosun...
ama adetin 7.günü içtin mi o kadar riskli olmuyo tabi ki yine de haklısın dikkat etmek lazım...
bu arada ben hiç 15 e tamamlayamadım dayanamayıp 10 ya da 12 de bırakıyodum

bugün tam bir hafta oldu canım ama günde bir bardak içiyorum..2 bardak yapamadım maalesef zaman kalmıyor iftardan sonra bu arada sen nasılsın canım? değerlerin düştü mü tamamen?

Degerim pazartesi 44 dü...normale cmrts kontorlum var bi kaç durumdan dolayı pazartesi gidicem sanırım...inşallah o zamana sıfırlanır ve doktor hayırlı şeyler söyler hakkımda...
bende güya başlıcam ama hala içmedim sen hatırlattın saol bu akşam unutmimda yapim bari :)

Valla yanarim yanarim su icemedigimee bilseydm geceden bi litre su icer yatardm:)

Allah yardımcın olsun özgecim yaaaa hele de o sıcaklardaaa yerinden bile kıpırdamaaa:)

Nie ole oluoki cnm normalmiymis peki uzun surmesi yaa kansizlik falan olmuomu ben bes gunde sarsiliorum valla

Allah razi olsn cnm
Olmuoki geldim dukkana 5 te musteri gelicekmis bide elektrik yok bari vantilatorle serinliodum

Nie ole oluoki cnm normalmiymis peki uzun surmesi yaa kansizlik falan olmuomu ben bes gunde sarsiliorum valla

yok sorun olmuyo çünkü sürekli devam etmiyo ki...biliyosun ilk 3 gün lekelenme oluyo 3.günün akşamında sökülüyorum sonra ara ara 2 3 devam edip yine leke ile bitiyo...
bu sekilde olan çok var da benim önceki düşükten sonra da düzenim bayaga bozulmuştu inşallah şimdi bişey olmaz

Ins olmaz yaa gerci bu cok cok kucuktu belkide dengeni bozmaz diger dusugun ne kadarlikti

Allah razi olsn cnm
Olmuoki geldim dukkana 5 te musteri gelicekmis bide elektrik yok bari vantilatorle serinliodum

bizde de sabah elektirik gitti yaa
elektirik gidince hayat duruyo sanki su da öyleee ay hepsi nimet yaaa:)

ay hadi canım inş güzel haberlerle gel. düşmüş zaten kendiliğinden maşallah.. evet ya zararı yok sonuçta bencede yap canım..
inşallah ya...
evet ben daha önce de yaptım sogan kürü bayaga işe yaradı bende..inşallah başlarım bu akşam...

Ins olmaz yaa gerci bu cok cok kucuktu belkide dengeni bozmaz diger dusugun ne kadarlikti

evet bu güçüktü kanamamda bugün bitti 10 sürdü...dieri 6 hafta bitmişti onda parça falanda kalmıştı kürtaj olmuştum

Valla bu elektigi kacak kullaniolar trafo kaldirmio onlar yuzunden oluo
Diger bebek baya buyukmus ii cok sukur bunda bole sikintilarin yok

Valla bu elektigi kacak kullaniolar trafo kaldirmio onlar yuzunden oluo
Diger bebek baya buyukmus ii cok sukur bunda bole sikintilarin yok

evet ya kışın yükleniyolar klimalara elektrik sobalarına iki günde bi alev alıyodu trafo yazında sıcak diye klimalar açık her evde en az iki tane var nerdeyse
olan bize oluyo işte...

(inşallah doktorda hayırlı haberler verir ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…