Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

saol cnm bnm :)

cnm bende 7. Günü başladım bir hafta içip bırakıcam

hadi hayırlısı şifa olsun inşallaahh

benim 9 günn (
yani bugün tekrar leke falan gelmezse abdest aldım oruçluuyum inşallah bozulmaz yoksa 10 gün olcaaakkkk

bnm geçen seneden 30 gün var hiç tutamadım, diğer senelerden de var bir üç aylar ancak paklar beni

o zaman sen 8 günü hiç dert etmeeeee
30 gün 40 gün tuttuktan sonra 8 günün lafı olmaz

ALLaHIM affetsin her sene kışın tutucam diye niyetleniyorum ama sadece kandillerde ancak tutuyorum maalesef tembelim

ALLaHIM affetsin her sene kışın tutucam diye niyetleniyorum ama sadece kandillerde ancak tutuyorum maalesef tembelim

ya insan bi kere agırlık çöktümü zor oluyo ama bi başladın mı da gerisi geliyo inşallah sende başladın mı kolayca tutarsın sorun etmee

ya bide rahat rahat geriliolarya gıcık oluorum ulan insafsızlar günah deilmi madem böle bişi yapıosunuz bari 2 3 tane klimayı yada ufoyu açmayın günah yaa valla çok sinir oluorum
dr.bence ii bişiler söler çünkü 44 e düştü diosun gidene kadar sıfırlanır o

hadi yine iyisin çıkıcan az kaldı

ewet cnm 10 dk sonra ben kaçar :) yanımda çalışan arkadaşımın düğünü olacak ona mikrodalga alıcam çarşıya gitcem sıcakta nasıl gezecem onu düşünüyorum

aynen öyle...rabbim hidayet versin yaaa...
dua ediyorum özgecim ya hayırlı haberlerle dönerim inşallaah

Mrhb arkadslar bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum size.kardeşim pkolu uzun yıllardır 1 senedir çocuk istiyordu fakat olmuyordu.15 gün önce doktora gitti doktor eşinden bi sorun olmadigini onun yumurtaların da da hic bi hareket olmadığını tedavinin çok zor olacağını söylemiş.catlatici ve söktürücü vermiş ilacı içmesine ragmen adet olası.2 gün öncede şiddetli mide bulantisitla doktora gitmiş doktor tahlil yapmadan ülser başlangıcı demiş iyilesmeyince dun yine gitti ve doktor hamile olabileceğinden şüphelenip ultrasaon ve tahlil istemiş ve ultrason da 7-8 haftalik hamile olduğunu gormus kalp seslerini bile duymuş diyeceğim hiçbirimiz umidimizi yitirmeyelim bende 6 aydır demiyorum ve anladım ki bende bugün bi mucizeyle karşılaşacağımız Rabbim büyük o ne isterse o olur.hakkinizda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardesinizin adina cok sevindim rabbim nebuyuk kudreti ne buyuk binlerce kez sukurler olsun mevlama o ol dedikten sonra ras ras ustunde kalmaz hersey bahanesi eabbm yeterki nasip etsin ins kucaginada almk nasip olsun sizede bizede versin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…