hakkıda hayırlısı olsun tabi ki ama gödüğüm kadarıyla bayaga stres yapıyorsun ve bu stres hamileysen bebegine zarar degilsen adetini geciktirir(
kafanı dagıtmak için başka şeylerle ugraşmaya çalış istersen
Hadi gözün aydııınnn
hakkında hayırlısı olsun idicim
Sen nasıl istersen öyle yazalım...istersen 9 u yazalım gecikrse bilirizi ki gecikme ihtimali var olur mu ?
Benim 9 bile sürdügü oluyoooooooooo( ay adet döngümde uzuunnn geçmeyen günler başladııı
Didemcim o tehlikeli durum genelde adetten sonra 7.gün de başladıgında oluyo ki o zaman nerdeyse yumurtlama döneminde başlıyosun tutunma dönemine kadar içmek zorunda kalıyosun...
Ama adetin 7.günü içtin mi o kadar riskli olmuyo tabi ki yine de haklısın dikkat etmek lazım...
Bu arada ben hiç 15 e tamamlayamadım dayanamayıp 10 ya da 12 de bırakıyodum
pek bi sevinmişsssiinnn
cnm bende 7. Günü başladım bir hafta içip bırakıcam
yaa nasıl sevinmeyin bide bu oruçların tekrar tutulması var 8 gün ne yapcaksam
hadi hayırlısı şifa olsun inşallaahh
benim 9 günn(
yani bugün tekrar leke falan gelmezse abdest aldım oruçluuyum inşallah bozulmaz yoksa 10 gün olcaaakkkk
bnm geçen seneden 30 gün var hiç tutamadım, diğer senelerden de var bir üç aylar ancak paklar beni
o zaman sen 8 günü hiç dert etmeeeee
30 gün 40 gün tuttuktan sonra 8 günün lafı olmaz
ALLaHIM affetsin her sene kışın tutucam diye niyetleniyorum ama sadece kandillerde ancak tutuyorum maalesef tembelim
ya insan bi kere agırlık çöktümü zor oluyo ama bi başladın mı da gerisi geliyo inşallah sende başladın mı kolayca tutarsın sorun etmee
evet ya kışın yükleniyolar klimalara elektrik sobalarına iki günde bi alev alıyodu trafo yazında sıcak diye klimalar açık her evde en az iki tane var nerdeyse
olan bize oluyo işte...
(inşallah doktorda hayırlı haberler verir ya)
hadi yine iyisin çıkıcan az kaldı
ewet cnm 10 dk sonra ben kaçar :) yanımda çalışan arkadaşımın düğünü olacak ona mikrodalga alıcam çarşıya gitcem sıcakta nasıl gezecem onu düşünüyorum
ya bide rahat rahat geriliolarya gıcık oluorum ulan insafsızlar günah deilmi madem böle bişi yapıosunuz bari 2 3 tane klimayı yada ufoyu açmayın günah yaa valla çok sinir oluorum
dr.bence ii bişiler söler çünkü 44 e düştü diosun gidene kadar sıfırlanır o
çok tebrikler maşallahAllah devamını sağlasın inşallah canım darısı başımıza olsun.
Kardesinizin adina cok sevindim rabbim nebuyuk kudreti ne buyuk binlerce kez sukurler olsun mevlama o ol dedikten sonra ras ras ustunde kalmaz hersey bahanesi eabbm yeterki nasip etsin ins kucaginada almk nasip olsun sizede bizede versin mevlamMrhb arkadslar bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum size.kardeşim pkolu uzun yıllardır 1 senedir çocuk istiyordu fakat olmuyordu.15 gün önce doktora gitti doktor eşinden bi sorun olmadigini onun yumurtaların da da hic bi hareket olmadığını tedavinin çok zor olacağını söylemiş.catlatici ve söktürücü vermiş ilacı içmesine ragmen adet olası.2 gün öncede şiddetli mide bulantisitla doktora gitmiş doktor tahlil yapmadan ülser başlangıcı demiş iyilesmeyince dun yine gitti ve doktor hamile olabileceğinden şüphelenip ultrasaon ve tahlil istemiş ve ultrason da 7-8 haftalik hamile olduğunu gormus kalp seslerini bile duymuşdiyeceğim hiçbirimiz umidimizi yitirmeyelim bende 6 aydır demiyorum ve anladım ki bende bugün bi mucizeyle karşılaşacağımız Rabbim büyük o ne isterse o olur.hakkinizda hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?