- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Günaydın kızlarrrrr herkese çok güzel bir gün diliyorum Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin inşallah,bizleri umduklarımızdan emin kalbimizi de ferah eylesin.Allahım bizlere inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin.Hz.Muhammed Mustafa S.A.V.yüzü suyu hürmetine bizlerin dualarını kabul etsin.Allahım sen en büyüksün sen istersen herşey olur o sonsuz kudretinden bizleri de faydalandır.Amin.
Ne kadar güzel bi dua etmişsin Rabbim bu mübarek ay hürmetinede dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın. Amin.
Günaydın kızlarrrrr herkese çok güzel bir gün diliyorum Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin inşallah,bizleri umduklarımızdan emin kalbimizi de ferah eylesin.Allahım bizlere inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin.Hz.Muhammed Mustafa S.A.V.yüzü suyu hürmetine bizlerin dualarını kabul etsin.Allahım sen en büyüksün sen istersen herşey olur o sonsuz kudretinden bizleri de faydalandır.Amin.
günaydınnnnnn ağzı dualı güzel arkadaşımmm bnmmm :) binlerce kez aminnnn olsunnn :) nasılsın cnm?
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bakalım ?
şükür olsun cnm iiyim elhamdülillahdün ovi yaptım çok silikti çalışmayı bugüne erteledim kalite düşmesin sen naptın finişi yaptın mı?
evet yaptım attık tohumları bakalım hayırlısı olsun.
amiiiiin canım çook güzel dua olmuş..ağzına yüreğine sağlık...Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Gunaydin canlar. Ben dun regl oldum. Yeni bati artik hic tahmin edemiyorum erken oldum cunku. Ama tahmini bi tarihle guncelleyelim. 7agustos olsun:)
Mrhb arkadslar bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum size.kardeşim pkolu uzun yıllardır 1 senedir çocuk istiyordu fakat olmuyordu.15 gün önce doktora gitti doktor eşinden bi sorun olmadigini onun yumurtaların da da hic bi hareket olmadığını tedavinin çok zor olacağını söylemiş.catlatici ve söktürücü vermiş ilacı içmesine ragmen adet olası.2 gün öncede şiddetli mide bulantisitla doktora gitmiş doktor tahlil yapmadan ülser başlangıcı demiş iyilesmeyince dun yine gitti ve doktor hamile olabileceğinden şüphelenip ultrasaon ve tahlil istemiş ve ultrason da 7-8 haftalik hamile olduğunu gormus kalp seslerini bile duymuşdiyeceğim hiçbirimiz umidimizi yitirmeyelim bende 6 aydır demiyorum ve anladım ki bende bugün bi mucizeyle karşılaşacağımız Rabbim büyük o ne isterse o olur.hakkinizda hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uhubbikecim tmm 9 agustos yapalim cnm sana zahmet cnm
Günaydın topiğimizin anneleri ve anne adayları.
nabersiniz?
günaydın cici anne :)
iyiyiz hamdolsun günleri kovalrıyoruz sen nasılsın
Gunaydin canlar. Ben dun regl oldum. Yeni bati artik hic tahmin edemiyorum erken oldum cunku. Ama tahmini bi tarihle guncelleyelim. 7agustos olsun:)
Allah kolaylık versin canım. ne olsun. biz de gün kovalıyoruz teyzesi. ctesiyi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?