Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Günaydın kızlarrrrr herkese çok güzel bir gün diliyorum Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin inşallah,bizleri umduklarımızdan emin kalbimizi de ferah eylesin.Allahım bizlere inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin.Hz.Muhammed Mustafa S.A.V.yüzü suyu hürmetine bizlerin dualarını kabul etsin.Allahım sen en büyüksün sen istersen herşey olur o sonsuz kudretinden bizleri de faydalandır.Amin.

Ne kadar güzel bi dua etmişsin Rabbim bu mübarek ay hürmetinede dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın. Amin.

günaydınnnnnn ağzı dualı güzel arkadaşımmm bnmmm :) binlerce kez aminnnn olsunnn :) nasılsın cnm?

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bakalım ?

şükür olsun cnm iiyim elhamdülillah dün ovi yaptım çok silikti çalışmayı bugüne erteledim kalite düşmesin sen naptın finişi yaptın mı?

Amin amin neguzel dua etmissin rabbim ins vericek gonlumuzun muradini bizamani var az kaldi ins

amiiiiin canım çook güzel dua olmuş..ağzına yüreğine sağlık...Allah hepimizin gönlüne göre versin...

amiiiiin canım çook güzel dua olmuş..ağzına yüreğine sağlık...Allah hepimizin gönlüne göre versin...

çok içten diliyorum kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün sırayla doğumumuzu yapalım bunları konuşalım inşallah..

Gunaydin canlar. Ben dun regl oldum. Yeni bati artik hic tahmin edemiyorum erken oldum cunku. Ama tahmini bi tarihle guncelleyelim. 7agustos olsun:)

evet haklısın rabbim ol dedikten sonra herşey olur...
kardeşini tebrik ederim saglıcakla kucagına alır inşallah darısı bizlerin başınaaa

Uhubbikecim tmm 9 agustos yapalim cnm sana zahmet cnm

ne zahmetii yaptım bile son bat ın olur inşallaah

Günaydın topiğimizin anneleri ve anne adayları.

nabersiniz?

günaydın cici anne :)
iyiyiz hamdolsun günleri kovalrıyoruz sen nasılsın

amiiiiin ecmaiin inşallah...
rabbm razı olsuun

Gunaydin canlar. Ben dun regl oldum. Yeni bati artik hic tahmin edemiyorum erken oldum cunku. Ama tahmini bi tarihle guncelleyelim. 7agustos olsun:)

senin düzende tam oturamadı son dönemde arkadaşım yaa belkide hayırlı haber yakındır hani erken olunca sonra ki aya hazırlık diyorlar yaa umut iştee:)))
hakkında hayırlısı olsun bat ı güncelledim inşallah son bat olur

Malum bi müddet cocuk düşünmediğim için kendimi listeden silmiştim ama usulen yeni bat ımı ekledim 4 Agustos :)))
hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…