Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Malum bi müddet cocuk düşünmediğim için kendimi listeden silmiştim ama usulen yeni bat ımı ekledim 4 Agustos :)))
hadi hayırlısı bakalım

canım bat larımız aynı...inşallah son olur...ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun...

canım ben kırmızıları gördüm yeni bat 10 ağustos

Günaydın herkese,iş yerinde denetleme vardı kafamı kaldıramadım kızlar.Geçmişide fırsat buldukça okuyacağım.Herkes iyidir umarım reglim dün bitti yeni umutlarla bir aya yelken açtık bakalım.

kızlar herkese günaydınnnnnn çok sıcak bugün Allah dışardakilerin yardımcısı olsun.Hayırlı cumalar bu arada.

canım bat larımız aynı...inşallah son olur...ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun...

Bilmiyorum doktorla pazartesi konusucaz ama en azından testleri yaptırıp sonuçları görene kadar beklemek istiyorum hayırlısı tabi ki...

canım ben kırmızıları gördüm yeni bat 10 ağustos

Hakkında hayırlısı olsun inşallah....
ekledim umarım son bat ın olur

Verme cnm verme ins hayirlisiyla gelsin bebbisin doktorun korunma verdimi

doktorla bu konuyu pazartesi konusucaz ama en azından teste kadar beklemek istiyorum yine aynı şeyleri yaşama ihtimali bile çok zor

Günaydın herkese,iş yerinde denetleme vardı kafamı kaldıramadım kızlar.Geçmişide fırsat buldukça okuyacağım.Herkes iyidir umarım reglim dün bitti yeni umutlarla bir aya yelken açtık bakalım.
Hoşgeldiiinn :)
hadi hayırlısı olsun hakkında bakalım misss gibi bi ay seni bekler :)
sonunda inşallah müjdeyi alırsıınn

yeni bat 14 ağustos günceller misin uhibbukeciğimmm

Güncelledim bile :)
yalnız şimdi farkettimde senin siklusda uzun galiba ? 14 agustosa 33 gün var ya da yalnışlık mı oldu 4 mü dicektin :44::44:

kızlar herkese günaydınnnnnn çok sıcak bugün Allah dışardakilerin yardımcısı olsun.Hayırlı cumalar bu arada.

amiinnn dışarı çıkmak cidden zor...bi de bu şartlarda çalışanlara rabbim iki kat yardım eylesin

sana da hayırlı cumalar

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun benim dogum gunum 24 bitiyo galiba su yas olaylarinida hep karistiriyormharbi yas gidiyo dah cocuk yapcaz ahh ahh esim sehir disinda ama hala aramadii

Kızlarr batım bi gün geçti dün göğüs cevresibin genişledgni farkettim bikaç gün önce beyaz yapışkan akıntım vardı şimdi kupkuruyum yorgunkuk tabsiyon var sizce ?? Biraz daha beklicem test için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun benim dogum gunum 24 bitiyo galiba su yas olaylarinida hep karistiriyormharbi yas gidiyo dah cocuk yapcaz ahh ahh esim sehir disinda ama hala aramadii

Canım 24 yaşında yaş gidiyo dersen biz ölelim daha çok gençsin ki ben 30 yaşındayım

Doğum günün kutlu olsuunn
Musmutlu bi yaş olur senin için inşallah ve tabi ki en güzel hediyende tez zamanda alacagın müjden olsun

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ben bu belirtilere artık pek inanamıyorum....
belirtilerimin tavan yaptıgı ay adet oldum...hiç belirtisiz hamile oldugumu ögrendim...herşey nasip...
İnşallah bi iki güne sende verirsin müjdeyi

listeye beni de ekler misiniz ? bat 4 ağustos

tabiii ki ekledim bileee :)
hoşgeldin aramızaa :)
benimde bat 4 Agustos birlikte beklicez demekki :)

didem yok bugün:44:

hayırdır niye yok ki :)
biliyor musun yani ?

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*buse4545................6 Haziran

*pamukprenses187....13 Haziran

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*okyonus..................5 Temmuz

*Ceylan8890.............10 Temmuz

bat güncellemek isteyen var mıııııııııı

pamukprenses senin eski bat ın listede o kadar da soruyorum dimiiiiii niye güncellemedik :)))
bu ay bi gün gecitigne göre dün müydü bat ın ?

yok bilmiyorum canım merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…