Malum bi müddet cocuk düşünmediğim için kendimi listeden silmiştim ama usulen yeni bat ımı ekledim 4 Agustos :)))
hadi hayırlısı bakalım
Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
1-eflalim.....................3 Mayıs 31 yaşında / ev hanımı / 2.bebegini bekliyor
2-leble........................2 Mayıs
3-hatin........................7 Mayıs
4-Bizmut.....................18 Mayıs 26 yaşında / 8 aylık evli /Ev hanımı / 5 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
5-caylakkiz.................13 Mayıs 26 yaşında / 2 yıllık evli / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor
6-HamaratGirl.............30 Nisan
7-ideal.......................26 Mayıs 31 yaşında / 2,5 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
8-hatibulut...............20 Mayıs 30 yaşında / 2 yıllık evli / 2.kez tüp bebek deneyecek (Ankara)
9-melekkkkkk..............8 Haziran
10-blackberry34............6 Haziran 5 yıllık evli / 4 yaşında oglu var 2. bebeğini bekliyor
11-Pirelideve................2 Haziran 19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
12-nbyy26....................15 Haziran 29 yaşında / 7 aylık evli /.........
13-blueakara0509.........7 Haziran 30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor:16
14-CKbeautyandsheer....4 Haziran
15-erenpasa.................15 Haziran 30 yaşında / 8 yıllık evli / Muhasebeci / 3 aydır 2.bebeğini bekliyor
16-WaysOfMom............18 Haziran 26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor
17-26may...................6 Temmuz
*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*pamukprenses187....13 Haziran
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*moonspell_ ............29 Haziran..........22 yaşında / 10 aylık evli / Muhasebeci / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor(Bodrum)
*okyonus..................5 Temmuz
*nazligamzelim.........9 Temmuz.........27 yaşında
*Ceylan8890.............10 Temmuz
*ZehreNur................14 Temmuz..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eses07....................16 Temmuz
*kromozom99 ...........22 Temmuz
*luckystar_34............24 Temmuz...........30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
*nazardegmesin........25 Temmuz
*ddm_grhn...............28 Temmuz.........28 yaşında / 5 yıllık evli / Muhasebeci / ..........(Çorum)
*qusel......................29 Temmuz
*eylulcilek..................29 Temmuz.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
*ne_desem_bilmem....1 Agustos
*xDerinMavix..............1 Agustos
*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)
*Uhibbuke...............4 Agustos
*Vitae......................6 Agustos..........29 yaşında / 1 yıllık evli / Mali müşavir / 7 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*cemrecinar..............7 Agustos
*idi2567...................9 Agustos.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
*eski9.......................10 Agustos
Verme cnm verme ins hayirlisiyla gelsin bebbisin doktorun korunma verdimiMalum bi müddet cocuk düşünmediğim için kendimi listeden silmiştim ama usulen yeni bat ımı ekledim 4 Agustos :)))
hadi hayırlısı bakalım
canım bat larımız aynı...inşallah son olur...ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun...
canım ben kırmızıları gördüm yeni bat 10 ağustos
Verme cnm verme ins hayirlisiyla gelsin bebbisin doktorun korunma verdimi
Hoşgeldiiinn :)Günaydın herkese,iş yerinde denetleme vardı kafamı kaldıramadım kızlar.Geçmişide fırsat buldukça okuyacağım.Herkes iyidir umarım reglim dün bitti yeni umutlarla bir aya yelken açtık bakalım.
yeni bat 14 ağustos günceller misin uhibbukeciğimmm
kızlar herkese günaydınnnnnn çok sıcak bugün Allah dışardakilerin yardımcısı olsun.Hayırlı cumalar bu arada.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun benim dogum gunum 24 bitiyo galiba su yas olaylarinida hep karistiriyormharbi yas gidiyo dah cocuk yapcaz ahh ahh esim sehir disinda ama hala aramadii
Ne bileyim ya dogum gunlerimde hep boyle hissederim her yasin ayri guzelligi var saka biyana hepimiz gencecigiz olur ins hayirlisiCanım 24 yaşında yaş gidiyo dersen biz ölelim daha çok gençsin ki ben 30 yaşındayım
Ne bileyim ya dogum gunlerimde hep boyle hissederim her yasin ayri guzelligi var saka biyana hepimiz gencecigiz olur ins hayirlisi
Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun benim dogum gunum 24 bitiyo galiba su yas olaylarinida hep karistiriyormharbi yas gidiyo dah cocuk yapcaz ahh ahh esim sehir disinda ama hala aramadii
Kızlarr batım bi gün geçti dün göğüs cevresibin genişledgni farkettim bikaç gün önce beyaz yapışkan akıntım vardı şimdi kupkuruyum yorgunkuk tabsiyon var sizce ?? Biraz daha beklicem test için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
listeye beni de ekler misiniz ? bat 4 ağustos
didem yok bugün:44:
Kızlarr batım bi gün geçti dün göğüs cevresibin genişledgni farkettim bikaç gün önce beyaz yapışkan akıntım vardı şimdi kupkuruyum yorgunkuk tabsiyon var sizce ?? Biraz daha beklicem test için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*pamukprenses187....13 Haziran
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*okyonus..................5 Temmuz
*Ceylan8890.............10 Temmuz
bat güncellemek isteyen var mıııııııııı
Doğum günün kutlu olsuunn
Musmutlu bi yaş olur senin için inşallah ve tabi ki en güzel hediyende tez zamanda alacagın müjden olsun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ben bu belirtilere artık pek inanamıyorum....
belirtilerimin tavan yaptıgı ay adet oldum...hiç belirtisiz hamile oldugumu ögrendim...herşey nasip...
İnşallah bi iki güne sende verirsin müjdeyi
tabiii ki ekledim bileee :)
hoşgeldin aramızaa :)
benimde bat 4 Agustos birlikte beklicez demekki :)
hayırdır niye yok ki :)
biliyor musun yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?