her zaman
haklı kız adam. Ben de öyle düşünüyorumçok abartıyoruz bazen.
elimizde değil cnm ne yapalım
Biliyorum tatlım. Eşim daha çok istediği halde ben bile kendimi abartırken buluyorum
ben ilkimde çok yıprandığım için hep kötü düşünüyorum maalesef kötüsü aklıma geliyor hayal gibi geliyor hep
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun cnm yat dinlen geçsin inşallah :) bnmde migren tuttu gece ağrıyodu hap içtim şimdi tekrar başladı miğdeme vuruyo ne yapcaksam akşama kadar böyle giderse dayanamam
ay canım çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun mooncuummmm
şimdi nasılsın acaba toparlandın mı biraz dahaaa?
inşallah tez zamanda geçer yaa
:))))
ilahi bizmuttt bende güldüm inaann
ay ne güzel heyecanlar ve ilerde bile tebessüm ettirecek ne güzel anılarrr
LUCİMMM benim ovide yine çift çizgi vardı aynı koyuluktaydı ne yapcam bugün demi yapsam
Aaa 8 de çok erkenmiş. O zaman dün yumurtladım ben belirtilere bakılırsa :)
yap yap kaçırma bende de 2 gün sürdü çift çizgi 3.gün silinmişti.
üç gündür oldu bugün nasıl olur bilemedim ki
o zaman bugünü es geç yarın yaparsın kuzum dört gün üstüste olmaz heralde zaten canlı hücre kalmamıştır adamı boşuna hırpalama :)
bencede zaten bnmde hiç yapasım yok ohh ii yapmıycammm
Biliyorum tatlım. Eşim daha çok istediği halde ben bile kendimi abartırken buluyorum
bildiğin doktor olduk işte artık arkadaşlar bişey olunca bana soruyolar zaten
ewet yaa araştıra araştıra ne olacak biz yaşayarak öğreniyoruz bizimki daha verimli oluyo
bencede zaten bnmde hiç yapasım yok ohh ii yapmıycammm
Kizlar sizin su azminize hayranim valla zafere giden yolda emin adimlarla calismalari surduruyosunzneguzel allah calisani sever kocalarinizada helal olsun valla allah mukafatini verir ins bnimki bildinz tirtt
benim bu ay da olmadı galiba didoşşşşhissedebiliyorum rahim aşağı inermiş ya hani regl olacağın zaman bi yumuşama oluyo insan kendini dinleyince farkedebiliyo akıntım başlamadı ama hissediyorum yine olmadı neyse hayırlısı demekten başka çare yok..regl olana kadar umut var..
Kizlar sizin su azminize hayranim valla zafere giden yolda emin adimlarla calismalari surduruyosunzneguzel allah calisani sever kocalarinizada helal olsun valla allah mukafatini verir ins bnimki bildinz tirtt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?