Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Biliyorum tatlım. Eşim daha çok istediği halde ben bile kendimi abartırken buluyorum

ben ilkimde çok yıprandığım için hep kötü düşünüyorum maalesef kötüsü aklıma geliyor hayal gibi geliyor hep

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun cnm yat dinlen geçsin inşallah :) bnmde migren tuttu gece ağrıyodu hap içtim şimdi tekrar başladı miğdeme vuruyo ne yapcaksam akşama kadar böyle giderse dayanamam

ay canım çok geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,bugün çok daha iyiyim dokunmadığım ve yaslanmadığım sürece ağrım yok :)

o zaman bugünü es geç yarın yaparsın kuzum dört gün üstüste olmaz heralde zaten canlı hücre kalmamıştır adamı boşuna hırpalama :)

bencede zaten bnmde hiç yapasım yok ohh ii yapmıycammm

ewet yaa araştıra araştıra ne olacak biz yaşayarak öğreniyoruz bizimki daha verimli oluyo

benim bu ay da olmadı galiba didoşşşş hissedebiliyorum rahim aşağı inermiş ya hani regl olacağın zaman bi yumuşama oluyo insan kendini dinleyince farkedebiliyo akıntım başlamadı ama hissediyorum yine olmadı neyse hayırlısı demekten başka çare yok..regl olana kadar umut var..

bencede zaten bnmde hiç yapasım yok ohh ii yapmıycammm

Kizlar sizin su azminize hayranim valla zafere giden yolda emin adimlarla calismalari surduruyosunz neguzel allah calisani sever kocalarinizada helal olsun valla allah mukafatini verir ins bnimki bildinz tirtt

Kizlar sizin su azminize hayranim valla zafere giden yolda emin adimlarla calismalari surduruyosunz neguzel allah calisani sever kocalarinizada helal olsun valla allah mukafatini verir ins bnimki bildinz tirtt

çalışmayıp ta ne yapıcaz canım benim ya ben hep çalışıyorum tembel insanın çocuğu olmazmış annem bana öyle derdi hep ama çalışmakla iş bitmiyo tabi kısmet nasip bu işler..

kız yok ne hissetmesi sus seninki psikolojiktir

saol cnm inşallah dediğin gibi olur sürdürmesem napımmm eşim ilk gebeliğimdeyken söylene söylene yapıyodu ama şimdi oda istekli benden önce o soruyo testi yaptınmı yumrta olmuşmu diye :) tabi kısada olsa babalığı tattı ve şimdi oda çok istiyo ama ben üzülüyorum diye belli etmiyor ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…