- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi cheryblossommm
Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltim senmisin?Selam arkadaşlar. Hikayemi kısaca anlatmaya çalışıcam size. Ben 3 yıl önce evlendim. Eşimle herşeyimizi kendimiz çalışarak yaptık. Ailesi bi çeyrek altın takmadı. Pardon 4 çeyrek eşime verdi annesi ,sonradan geri istedi tam paramizın olmadıgı kötü zamanda. Eşimin ailesi köyde yaşıyor borc öderken kayınpderim yaşlı ve emekliligi olmadgı icin de ara ara kaynım ara ara biz ihtiyaclarını karşılıyoruz. Fakat iş çıgırından cıkmaya başlayalı çok oldu . Kayınpederim saga sola anlamsız borclar yapıyor, gönderilen paraları bi günde savuruyor. Arandıgında hal hatır sormadan para istiyor. Eşim ben kaynım ciddi yıprandık. Ama malum ogulları laf söyletmiyo. Geri kafalılar , göndeririz o bizim babamz kafasında. Ben eşimle dügün borcu ödiycez diye kendimizden kıstık da kıstık. Bi gün oglum biseye ihtiyacın var mı diyen olmadı. Bugün kavga ettik eşimle sonumuz baban olucak bil dedim.
Bu arada hamileyim borc var diye eşim bebege bişey aldırmadı. Bugüne kadar ne dogum günüm kutlandı. Ne evlilik yldönümüm. Galiba iyi kerizlendim...
Ah anam be..Eltim senmisin?
Bak sensen eger benimle dertles ayni sikintilar bende de var :) artik gucmu tilsimmi ne kitabiysa o alip bende geceliklen neyin dua edicem..
Siz kendinizden ödün verdikçe bu böyle olmaya devam edecek babasına verecek parası varsa çocuğa alacakta parası vardır ,çocuğun ve sizin ne ihtiyacınız varsa acimayin gerekirse bidaha borca girsin alsın,çocuğunuz babasindan önemli değil mi? Aynısını yaşadım şimdi ne eksik de hemen alıyorum almadigim güne sukrediyor para biriktirelim diyo banane çok kazan biriksin dedim,benim eşimde habersiz para yollamış ben yokluğu yaşarken,eşinize acimayin .Selam arkadaşlar. Hikayemi kısaca anlatmaya çalışıcam size. Ben 3 yıl önce evlendim. Eşimle herşeyimizi kendimiz çalışarak yaptık. Ailesi bi çeyrek altın takmadı. Pardon 4 çeyrek eşime verdi annesi ,sonradan geri istedi tam paramizın olmadıgı kötü zamanda. Eşimin ailesi köyde yaşıyor borc öderken kayınpderim yaşlı ve emekliligi olmadgı icin de ara ara kaynım ara ara biz ihtiyaclarını karşılıyoruz. Fakat iş çıgırından cıkmaya başlayalı çok oldu . Kayınpederim saga sola anlamsız borclar yapıyor, gönderilen paraları bi günde savuruyor. Arandıgında hal hatır sormadan para istiyor. Eşim ben kaynım ciddi yıprandık. Ama malum ogulları laf söyletmiyo. Geri kafalılar , göndeririz o bizim babamz kafasında. Ben eşimle dügün borcu ödiycez diye kendimizden kıstık da kıstık. Bi gün oglum biseye ihtiyacın var mı diyen olmadı. Bugün kavga ettik eşimle sonumuz baban olucak bil dedim.
Bu arada hamileyim borc var diye eşim bebege bişey aldırmadı. Bugüne kadar ne dogum günüm kutlandı. Ne evlilik yldönümüm. Galiba iyi kerizlendim...
Bir kredi kartı alın. Bebeğin her şeyini ordan alın alın ödeyin. Ya da maaş yatar yatmaz kartınızla hemen araba beşik alın. Kendinizle de 500 lira kadar ayırın. Kalan her şeyi bebeğe harcayın. Bakalım ne yapacaklar o zamanDiyorum ki önümüzdeki ay son 7 bin odeme kaldı. Ne maaş vereyim ne yardm edeyim eşıme yıkayım ne varsa. O kadar şok olur ki