• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor ..
Valla şu kafaya çocukluğunu yaşayamamış halinden anlamak lazım falan diyemem.
Anne kendinden önce evladının iyi olmasını düşünür. Yabancı gelin alsa el üstünde tutardı belki de. Önceki konunu da hatırlıyorum çünkü yani senin ağzından bal da aksa o kadın değişmez.

Eşim polis . Asla izin vermezler .. Gecesi gündüz û yok .. gece neyse de kayınvalide ile koskoca günler nasıl geçecek

E nasıl gezdirecek?
Karakola mı götürecek?

Oğlunu göremeyecekse niye geliyormuş ki kv?
Sana da bayılmıyorsa.

Belki çıkar kendi gezer

İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Valla okuyunca bana bile fenalık geldi eşinin davranışı da cabası. Canıma tak ettiği anda basarım yaygarayı kaynamaya sanırım.

Be

Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
Kadına üzülecektim az kalsın. Zihniyete bak.
Böyleleri yüzünden kaç kişinin canı yanıyor. Hadi öyle gördün öyle büyütüldün, hiç mi değiştirmez insan kendini! Yazıklar olsun. Bir an önce bu zihniyet tükensin.
İnşallah eşiniz böyle biri değildir.

Zor olacak gibi ama başa gelen çekilir yapacak bir şey yok gibi. Evinizin yakınlarında park varsa gönderin gündüz kaynananizi çocuklarla. Ben işleri halledeyim siz rahat rahat gezin dersiniz. En azından 1 kaç saat rahatlarsiniz gün içinde.
Gonderemiyorsaniz da mutfağa girin kapıyı kapatın ev kokmasin diyerek mutfakta vakit geçirin yemek yaparsınız yavaş yavaş

Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
35 yaşında ve kaynana mi:KK57:

Kız kaynanan benden küçük :))ayyy benim 2 yaşında kızım var, dusunuyom da keşke bende kaynana olsaydım bu yaşta :))) yazık kadına ya 13 yaşında evlenilir mi. Bide 14 de dogurmus. 14 yaşında ben evcilik oynuyordum la :)))) yazık yaaa çok kötü.

Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Ne diyorsunuz? Eşiniz kaç yaşında? 35 yaş mı??? Allahım sana geliyorum. 42 yaşındayım ve büyük kızım 9 yaşında. :eek:

Fazla muhabbete girmeyin mecburen hizmet ettiginizi bilsin. Aksam da girin odaniza yatin 5 kisi bir odada yatacak olan onlar rahatsiz olmuyorlarsa kendileri bilir

Be

Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak

Öyle söyleyeni evime almam sahsen. Bu kayinvalide bile olsa. Gidip oglu görüp gelsin. Cahilligin bu kadari. Kadin resmen "ben cektim sende cekeceksin" modunda...

Size sabır diliyorum..Çocukluğunu yaşamamış gençliğini kv yanında büyüyerek geçirmiş birine çok da yaranamazsınız zaten uğraşmayın da yaranmak için zira çocukken çocuk sahibi olmuş yaşayamadığı her şeyin kıskançlığını yaşar şimdilerde..Bol sabır dilerim..

Back
X