- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
İnsallah tutar canım.. bende işe yaramadı femara. Yani yumurtalar güzel gelişti ama bebiş olmadı malesef): inş seninki tutar..Bende gecen ay femera ve gynositol kullandim yumurtam 16 mm oldu catladi ama bugun regl oldum tam 30 gunun uzerine oldum. Tekrar gidicem insaallah bu ay tutar butun mesajlari tek tek okudum umut oldu bana insaallah bende guzel haberler alirim
Insaallah nasip diyelim bu ayda yumurtam 27*24 olmus ve doktorum yumurtqnin icin de beyaz bir sivi var bu jyiye isaret dedi catlatma ignesi verdi dun vuruldum hakkimizda hayirlisi varsa nasipte gelirler .. senin yumurtalarin ne kadar oluyordu canimİnsallah tutar canım.. bende işe yaramadı femara. Yani yumurtalar güzel gelişti ama bebiş olmadı malesef): inş seninki tutar..
Çok sevindim canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun.. güzel haberlerini bekliyorum. Benim de 22-24 felan oluyordu. 2 veya 3 yumurta oluşuyordu her ay. 3 ay kullandım sonra doktor daha fazla kullanmayalım sıkıntı olmasın dedi. Tüp bebek denedik gecen ay ama tutmadıInsaallah nasip diyelim bu ayda yumurtam 27*24 olmus ve doktorum yumurtqnin icin de beyaz bir sivi var bu jyiye isaret dedi catlatma ignesi verdi dun vuruldum hakkimizda hayirlisi varsa nasipte gelirler .. senin yumurtalarin ne kadar oluyordu canim
Insaallah canim rabbim istryen herkeze hayirlisiyla nasil etsin sonuclardan haberdar ederim..Çok sevindim canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun.. güzel haberlerini bekliyorum. Benim de 22-24 felan oluyordu. 2 veya 3 yumurta oluşuyordu her ay. 3 ay kullandım sonra doktor daha fazla kullanmayalım sıkıntı olmasın dedi. Tüp bebek denedik gecen ay ama tutmadışimdi önümüzdeki ay dondurulmuslar transfer edilecek..
Amin insaallah canim mutlaka bekliyorumInsaallah canim rabbim istryen herkeze hayirlisiyla nasil etsin sonuclardan haberdar ederim..
Arkadassim malesef bu ayda olmadiÇok sevindim canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun.. güzel haberlerini bekliyorum. Benim de 22-24 felan oluyordu. 2 veya 3 yumurta oluşuyordu her ay. 3 ay kullandım sonra doktor daha fazla kullanmayalım sıkıntı olmasın dedi. Tüp bebek denedik gecen ay ama tutmadışimdi önümüzdeki ay dondurulmuslar transfer edilecek..
Insaallah canimBende femara kullandim çatlatma ignesi de yapıldı. 4 gün sonra gebelik testi yapılacak dua edin kızlar güzel sonuçlar alırız inşallah
Canım moralini bozma hayırlısı olsun.. en güzel zamanda sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini..Arkadassim malesef bu ayda olmadi
Insaaallah cabim hepimizCanım moralini bozma hayırlısı olsun.. en güzel zamanda sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini..
Merhaba bende sizin gibiyim tsh yüksek prolaktin yüksek ama bana sadece femara, glifor ve folik asit verdi. Sizin durumunuz nasılBen bu ay başladım iki yumurtam oluştu ama kalamadım hamile. Troidim var pkom var Prolaktinim de yüksek ilaç kullanıyorum bunlarla ilgili. Bu ay yine başlayacağım. Sizce ikinci ay olur mu hiç ümidim yok artık
Öncelikle hamile kalmışsınız çok sevindim. Bende pko hastasıyım ve bu ay femarada 4.denemem 5 gün sabah akşam kullandım ve çatlatma iğnesini 3 gün önce yaptırdım. Aynı sizin gibi üst üstte kullandım fakat femarayı 4.kullanımımda çok fazla kuruluk ve sıcak basması yaşadım doktorum ilacın yan etkisi olduğunu söyledi. Bu durumda beni bu sefer kaygılandırdı sonuçta yumurtlama zamanında gelen akıntı hamilelik şansını arttırıyor. Normalde hep olurdu bu sefer yok. Birde bu ay tek yumurtayla deniyoruz. Bilmiyorum sizde böyle durum oldu mu? Femarayı 4-5.sefer denerken nasıl etkileri oldu ve nasıl hamile kaldınız başka birşey kullandınız mı paylaşırsanız çok sevinirim.merhaba konu eskiymiş ama yeni kullananlar için yazmak istedim insan sürekli olumlu örnek görmek istiyor.evet Femara ile hamile kaldım ikinci çocuk için 5 yıl uğraşdık pko hastasyım adetıerim coook düzensiz bazen 4-5hatta 6-7ayı buluyor.femara 5-inci ayda işe yaradı üst üste 4ay kullandım 5ci ayda hamileyim güde 2 kez 5 gün adetin 3.günü üstelik de çatlatma iynesi bile yapmadı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?