- 12 Mayıs 2015
- 55
- 20
- 38
- 39
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
benim gecikti hem de 3 er gün bu ay 3.sünü kullanacam bakalım nasip kısmetFemara kullandığı ay adeti geciken yok mu hiç yani kızlar
Canim sen nasil hamile kaldin femara ise yaramadi demissinAmin canim... Baska sorunum yok canim hsg de çekildim esimin de yok Allahim cok bekletmesin inşallah
Evet canım ben femarayla hamile kalamadim. Aşılamayla hamile kalmıştım kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan 3 ay sonra doğal yoldan hiçbir ilaç kullanmadan hamile kaldım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin.Canim sen nasil hamile kaldin femara ise yaramadi demissin
Sag ol canim rabbim hayirli bir gebelik nasip etsin sana sag saglim al bebegini kucagina ben bu gun femara aldim gunde 2 tane sabah aksam 5 gun icicem klomen yumurta yapiyor bende ama dollenmiyor saniyorum yumurtalarim direncli galiba bakalim insallah bu ay nasip olurEvet canım ben femarayla hamile kalamadim. Aşılamayla hamile kalmıştım kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan 3 ay sonra doğal yoldan hiçbir ilaç kullanmadan hamile kaldım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin.
Amin canım benim. Hadi inşallah kaliteli yumoslarin olur da bebeğine kavusursun canim. Beni de haberdar et gelişmelerden.Sag ol canim rabbim hayirli bir gebelik nasip etsin sana sag saglim al bebegini kucagina ben bu gun femara aldim gunde 2 tane sabah aksam 5 gun icicem klomen yumurta yapiyor bende ama dollenmiyor saniyorum yumurtalarim direncli galiba bakalim insallah bu ay nasip olur
Tamam canim haberdar ederim mutlakaAmin canım benim. Hadi inşallah kaliteli yumoslarin olur da bebeğine kavusursun canim. Beni de haberdar et gelişmelerden.
canım ben de bugün doktora gittim bana da bugün verdi beşinci günü başla 12.günü bana gel dediKizlar ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Bana biraz erken geldide.. siz kaçıncı günlerde gitmiştiniz
Canım nasılsın var mı bir gelişme?Merhabalar,
Ben İlk ay femara kullandım ancak yumurtam büyümedi .Doktor Diaformin ve inofolic verdi Bu ay tekrar femara deniyoruz. 2. ay bu şekilde yumurtası gelişen var mı?
Zeplincim senin de baya zaman gecmiş nasıl son durum?canım ben de bugün doktora gittim bana da bugün verdi beşinci günü başla 12.günü bana gel dedi
Basından beri okumaya calıstım mesajlarını son durumun nedir minicikayaklar var mı bebişBu ne güzel haber böyle cnm çoook çoook mutlu oldum gözün aydın hayirli bir evlat olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim bizlerede en kisa zamanda bu duyguyu yasamayi nasip etsin inş
Bu ay da ne yazık ki 10-11 mm'de kaldıCanım nasılsın var mı bir gelişme?
Umarım mümkündür canım.. bilen birileri yazar umarım.kizlar bgn 13 ve 15 mm yumurtalarm olusmus. sol tarafta. hamile kalmak mumkunmu
ins cnm.Umarım mümkündür canım.. bilen birileri yazar umarım.
Merhaba bende 2014 senesinde femara ile tek yumurtayla ilk sefer de oğluma hamile kaldım kuzum şimdi 3 buçuk yaşında tekrar gebelik dusunuyorum ama olmuyor yine femara kullanmak istiyorum ama eczaneden direkt alabiliyor muyuz doktor mu yazması gerek birde unutun adetin kaçıncı günü başlamamız gerek ?Sag ol canim rabbim hayirli bir gebelik nasip etsin sana sag saglim al bebegini kucagina ben bu gun femara aldim gunde 2 tane sabah aksam 5 gun icicem klomen yumurta yapiyor bende ama dollenmiyor saniyorum yumurtalarim direncli galiba bakalim insallah bu ay nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?