Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Canim sen nasil hamile kaldin femara ise yaramadi demissin
Evet canım ben femarayla hamile kalamadim. Aşılamayla hamile kalmıştım kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Kürtajdan 3 ay sonra doğal yoldan hiçbir ilaç kullanmadan hamile kaldım. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin.

Sag ol canim rabbim hayirli bir gebelik nasip etsin sana sag saglim al bebegini kucagina ben bu gun femara aldim gunde 2 tane sabah aksam 5 gun icicem klomen yumurta yapiyor bende ama dollenmiyor saniyorum yumurtalarim direncli galiba bakalim insallah bu ay nasip olur

Amin canım benim. Hadi inşallah kaliteli yumoslarin olur da bebeğine kavusursun canim. Beni de haberdar et gelişmelerden.

Kizlar ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Bana biraz erken geldide.. siz kaçıncı günlerde gitmiştiniz

canım ben de bugün doktora gittim bana da bugün verdi beşinci günü başla 12.günü bana gel dedi

Merhabalar,

Ben İlk ay femara kullandım ancak yumurtam büyümedi .Doktor Diaformin ve inofolic verdi Bu ay tekrar femara deniyoruz. 2. ay bu şekilde yumurtası gelişen var mı?

Kızlar ben de pazar günü içmeye baslıyorum ikavı. Doktorum öyle söyledi. Ama herkes adetin 3. Günü baslamıs Ama benimki 4. Gün oluyor sıkıntı olur mu acaba!!!

Basından beri okumaya calıstım mesajlarını son durumun nedir minicikayaklar var mı bebiş

Kızlar, ben 2 ay Femara kullandım ancak yumurtalarım büyümedi Bir sonraki tedavi, Yumurta büyütücü iğneler varmış duyduğum kadarıyla. Bilgisi olan var mı?

Merhaba bende 2014 senesinde femara ile tek yumurtayla ilk sefer de oğluma hamile kaldım kuzum şimdi 3 buçuk yaşında tekrar gebelik dusunuyorum ama olmuyor yine femara kullanmak istiyorum ama eczaneden direkt alabiliyor muyuz doktor mu yazması gerek birde unutun adetin kaçıncı günü başlamamız gerek ?

Bende gecen ay femera ve gynositol kullandim yumurtam 16 mm oldu catladi ama bugun regl oldum tam 30 gunun uzerine oldum. Tekrar gidicem insaallah bu ay tutar butun mesajlari tek tek okudum umut oldu bana insaallah bende guzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…