- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
bende de haşimato gizli şeker ve adet olmama rağmen pkoyum siz kaç senedir istiyorsunuz?Canim okudum ne guzel bebisin saglikla gelsin ins ama ben seker ve troid problemi de var ilac kullaniyorum senin boyle bi problemin yomtu sanirim pko luyum bende kilo dar ve dietteyim hersey normal gidio suan ama olurda hamis kalirsam ilaclar ters etki yaparmi die korkuyorum ve doktorum igne yapildiktan sonra gel demedi ins bende kalirim hamis
bende de haşimato gizli şeker ve adet olmama rağmen pkoyum siz kaç senedir istiyorsunuz?
Canim benim cok sevindim banada umut oldun.Rabbim eline almayi nasip etsin insallah.benim adetime de bir gün kaldi sdece goguserim acıyor insallah bebisim ben geliyorum demesidir.anneler günün şimdiden kutlu olsun.bizede dua et olur mu.Arkadaşlar kan testim 184,80 geldi hatırlar olsun inşallah allahım bu mübarek gecede herkesin duasını kabul etsin kandiliniz mübarek olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benim için de hayırlı sonuçlar olur
Sağol canım çok teşekkür ederim allahım tez zamanda sana da versin inşallah tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin benimki de daha çok erken hayırlısıyla inşallah sağlıkla devam eder..Canim benim cok sevindim banada umut oldun.Rabbim eline almayi nasip etsin insallah.benim adetime de bir gün kaldi sdece goguserim acıyor insallah bebisim ben geliyorum demesidir.anneler günün şimdiden kutlu olsun.bizede dua et olur mu.
Insallah canim benim.Allah herkese anne baba olmayi nasip etsinSağol canım çok teşekkür ederim allahım tez zamanda sana da versin inşallah tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin benimki de daha çok erken hayırlısıyla inşallah sağlıkla devam eder..
Bu arada bugun adet oldum maalesef bakalim ne olacak femeraya devam...Insallah canim benim.Allah herkese anne baba olmayi nasip etsin
Hayırlısı olsun canım emin ol zamanı var hep bugünleri geçirdik hayırlısı ne zamansa allahım bilir zamanınıB
Bu arada bugun adet oldum maalesef bakalim ne olacak femeraya devam...
Ben ilk denemede hamile kaldım canım ama kimyasal gebelik olduFemarayla ilk denmenizde hamile kalabildiniz mi kızlar ?
Geçmiş olsun canım kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyomusun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunBen ilk denemede hamile kaldım canım ama kimyasal gebelik oldu
Tek yumurtam vardı canım 20mm olunca ovitrelle ile catlattik eşimde verikosel var sperm değerlerinde sıkıntı var sanırım onun için düşük olduGeçmiş olsun canım kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyomusun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun
Yok canım ondan değildir düşünme öyle bende femara+menpgon kullandım 3 mayısta çatlatma vuruldum 6 yumurtam vardı...inşallah tutmuştur benimdeTek yumurtam vardı canım 20mm olunca ovitrelle ile catlattik eşimde verikosel var sperm değerlerinde sıkıntı var sanırım onun için düşük oldu
İnş hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bende bu ay kullandım femara yine tek yumurtam oldu catlattik iğneyle ama tutmadı galiba bugün 18.günüm iğneden sonra hala adet olmadım dün test yaptim negatif adet olmayı bekliyorum aşılamaya basliycam adet oluncaYok canım ondan değildir düşünme öyle bende femara+menpgon kullandım 3 mayısta çatlatma vuruldum 6 yumurtam vardı...inşallah tutmuştur benimde
Normalde adet günün ne zamanİnş hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bende bu ay kullandım femara yine tek yumurtam oldu catlattik iğneyle ama tutmadı galiba bugün 18.günüm iğneden sonra hala adet olmadım dün test yaptim negatif adet olmayı bekliyorum aşılamaya basliycam adet olunca
14 15 gibi olmam lazımNormalde adet günün ne zaman
Bugün 15 inşallah olmazsında bu ay bebişin seninledir14 15 gibi olmam lazım
Belkide testte belli olmuyor bazı bebişler gözükmüyor inşallah vardırAmin canım inşallah öyledir ama testlerde çıkardı hamile olsa... hiç adet belirtisi de yok sanki hiç adet olacakmışım gibi değil ne ağrı var ne göğüs ağrısı hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?