Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Arkadaşlar kan testim 184,80 geldi hatırlar olsun inşallah allahım bu mübarek gecede herkesin duasını kabul etsin kandiliniz mübarek olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benim için de hayırlı sonuçlar olur

bende de haşimato gizli şeker ve adet olmama rağmen pkoyum siz kaç senedir istiyorsunuz?

Kizlar benim hafif batma seklinde anlik bole kasiklarimda bi sanci oluo daha erlen die dusundugumden test te yapmiyorum sizde boyle bise olmusmuydu 8.gun bugun kafayada takmak istemiyorum degisik bi haldeyim boyle bisey yasayn varsa sonuc pozitifmiydibebis varmiydi

Canim benim cok sevindim banada umut oldun.Rabbim eline almayi nasip etsin insallah.benim adetime de bir gün kaldi sdece goguserim acıyor insallah bebisim ben geliyorum demesidir.anneler günün şimdiden kutlu olsun.bizede dua et olur mu.

Sağol canım çok teşekkür ederim allahım tez zamanda sana da versin inşallah tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin benimki de daha çok erken hayırlısıyla inşallah sağlıkla devam eder..

Sağol canım çok teşekkür ederim allahım tez zamanda sana da versin inşallah tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin benimki de daha çok erken hayırlısıyla inşallah sağlıkla devam eder..
Insallah canim benim.Allah herkese anne baba olmayi nasip etsin

Tek yumurtam vardı canım 20mm olunca ovitrelle ile catlattik eşimde verikosel var sperm değerlerinde sıkıntı var sanırım onun için düşük oldu
Yok canım ondan değildir düşünme öyle bende femara+menpgon kullandım 3 mayısta çatlatma vuruldum 6 yumurtam vardı...inşallah tutmuştur benimde

Yok canım ondan değildir düşünme öyle bende femara+menpgon kullandım 3 mayısta çatlatma vuruldum 6 yumurtam vardı...inşallah tutmuştur benimde
İnş hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin bende bu ay kullandım femara yine tek yumurtam oldu catlattik iğneyle ama tutmadı galiba bugün 18.günüm iğneden sonra hala adet olmadım dün test yaptim negatif adet olmayı bekliyorum aşılamaya basliycam adet olunca

Normalde adet günün ne zaman

Amin canım inşallah öyledir ama testlerde çıkardı hamile olsa... hiç adet belirtisi de yok sanki hiç adet olacakmışım gibi değil ne ağrı var ne göğüs ağrısı hiç yok

Amin canım inşallah öyledir ama testlerde çıkardı hamile olsa... hiç adet belirtisi de yok sanki hiç adet olacakmışım gibi değil ne ağrı var ne göğüs ağrısı hiç yok
Belkide testte belli olmuyor bazı bebişler gözükmüyor inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…