- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Amin benimde sancı başladı bakalım sanırım olucam olacaksamda olayimda kurtulayimInşallah kuzum ya Rabbim tüm isteyenlere versin Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Bakalim pazartesi gününe randevum var ne dicek doktor devam büyük ihtimalYani gebelik yoksa gelsin tabi femara ya devam dimi yine bu ay
Aynen cnm büyük ihtimalle devam edicem zatenDevam et yani ikinci ay daha yüksek miş tedavi de hamile kalma şansı
Cnm olumlu düşün olumlu olsun,herkesin bünyesi bir değil sende belki 1 2 gün sonra hissedersin yada ağrısız catlar ve hamis kalırsın nelerini duydukBişey şey sorucam canım bana dün catlatma iğnesi vuruldu hiç ağrım olmadi akıntı da yok catlamadi mi acaba
canım üzülme vardır herşeyde bir hayır onumzdeki ay tutar inşallah olmadi aşılamaya geçeriz napalimBu arada adet oldum kızlar pazartesi kontrol var bakalım inş önümüzdeki ay veririm güzel haberi Rabbimden umut kesilmez vardır bi sebebi
Üzüldüm ama geçti şimdi yine içime bu ayın umudu dolduÖyle canım ha
canım üzülme vardır herşeyde bir hayır onumzdeki ay tutar inşallah olmadi aşılamaya geçeriz napalim
Bence femara ya devam et bakalım bu ay dahaÜzüldüm ama geçti şimdi yine içime bu ayın umudu doldukafayı siyirmadan gelsin sipam . Doktor mu degistirsem diye düşünüyorum ama femaranin etkisi 2. 3. Ay daha iyi oluyormuş ne yapıcam ben femarayida bırakmak istemiyorum
Cnm geç oldu ama ağrıların devam ediyor mu var mı degisiklikBence femara ya devam et bakalım bu ay dahaya benim rahimim de bıçak saplamasi gibi ağrı başladı
Amin canim... Baska sorunum yok canim hsg de çekildim esimin de yok Allahim cok bekletmesin inşallahInşallah canım Rabbim sanada nasip etsin benimde 2 tane yumurtam gelişti ilk ayim senin başka bi sorunun var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?