Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Bişey şey sorucam canım bana dün catlatma iğnesi vuruldu hiç ağrım olmadi akıntı da yok catlamadi mi acaba

Bu arada adet oldum kızlar pazartesi kontrol var bakalım inş önümüzdeki ay veririm güzel haberi Rabbimden umut kesilmez vardır bi sebebi

Öyle canım ha
canım üzülme vardır herşeyde bir hayır onumzdeki ay tutar inşallah olmadi aşılamaya geçeriz napalim
Üzüldüm ama geçti şimdi yine içime bu ayın umudu doldu kafayı siyirmadan gelsin sipam . Doktor mu degistirsem diye düşünüyorum ama femaranin etkisi 2. 3. Ay daha iyi oluyormuş ne yapıcam ben femarayida bırakmak istemiyorum

Bence femara ya devam et bakalım bu ay daha ya benim rahimim de bıçak saplamasi gibi ağrı başladı

Ben de 2 ay femara kullandim arkadaslar her ay 2 yumurtam da gelismisti ama sonuc alamadim ne yazik ki... İnşallah sizler bebeklerinize kavusursunuz.

Inşallah canım Rabbim sanada nasip etsin benimde 2 tane yumurtam gelişti ilk ayim senin başka bi sorunun var miydi

Inşallah canım Rabbim sanada nasip etsin benimde 2 tane yumurtam gelişti ilk ayim senin başka bi sorunun var miydi
Amin canim... Baska sorunum yok canim hsg de çekildim esimin de yok Allahim cok bekletmesin inşallah

Tez zamanda nasip eder inşallah canım sabırla bekliyoruz napalim nasipte bu varmış bize inşallah bu bekleyişin sonu kavuşmak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…