Toz bende de var ama zor oluyo diye içmiyorum çalışıyorum işten de geç çıkıyorum. O yüzden combi ile devam ediyorum.aynen bende gecen ay cekıldım rahım fılmıbenımde ılk klomene yanıt werdı 16 mm yumurtam oldu ınofolıc tozda ıcmıstım ama
Toz bende de var ama zor oluyo diye içmiyorum çalışıyorum işten de geç çıkıyorum. O yüzden combi ile devam ediyorum.
Bende öyle okumuştum canım, hayırlısı Rabbim den herkesin hakkında hayırlı olanı gönlüne göre versin. Evlat hasreti evlat acısıyla sınamasın Rabbim.combı daha faydalıymıs herkes ole dıo cnm kk da
Bende öyle okumuştum canım, hayırlısı Rabbim den herkesin hakkında hayırlı olanı gönlüne göre versin. Evlat hasreti evlat acısıyla sınamasın Rabbim.
Yok canimcm uzulmuyorum. Boyutlari gayet iyi zaten. Pazartesi ikisi de catlayacak boyuta gelir. Ari sutu poleni bu ay tutmazsa bir dahaki ay yapicam ins. Simdilik biraz gec oldu. Bal tarcin corek otu yiyorum. Yine kilolar gelecekCanım hiç üzülme, doktorum dedi ki femara ile yumurta büyütmeye gidenlerin geç gelişiyormuş. Aklına da hiç kötü bişey getirme. Bak ne dicem sana hemen bi aktara veya eczaneye git arısütü polen al ben aç karnına iki tatlı kaşığı yiyorum faydası var, gece yatmadan da yiyorum. Birde inofolic combi sabah akşam içiyorum. Doktorum geçen ay bu ilaçla iki hastası hamile kaldığını söyledi. Yumrtaları iyi gelişmiş aşılama istedim riske atmamak için dedi ikisi de tutmuş.
Valla bende aldım iki kilo adetten bu yana ama yapıcak bişeyim yok canım napıyım yeterli kısmet olsun. Ben 37 ye alıyorum canım on günlükYok canimcm uzulmuyorum. Boyutlari gayet iyi zaten. Pazartesi ikisi de catlayacak boyuta gelir. Ari sutu poleni bu ay tutmazsa bir dahaki ay yapicam ins. Simdilik biraz gec oldu. Bal tarcin corek otu yiyorum. Yine kilolar gelecekinofolic combi ne kadar? Ben digerini bir bucuk sene once 25 tl ye aliyordum bir hafta gidiyordu bir kutu
Birazdan cikicam cnm. Eve donunce yazarim hemenKızlar günaydın, nasılsınız? İnşallah mutlu hayırlı haberli bir hafta olur. Var mı aramızda güzel haberi olan,Dolunay22 haber bekliyorum senden doktora gidicektin canım aklım sende hayırlı haberlerle dön inşallah.
Tamam canım meraktayım heyecanlanıyorum valla hayırlı haberlerle dönBirazdan cikicam cnm. Eve donunce yazarim hemen
Canim geldim dr dan. Cok guzel bir yumurta var dedi. Bir tane daha varmis ama o suan yeterli boyutta degilmis. Ignemi vuruldum. Gun saymaya basliyorum artik.Tamam canım meraktayım heyecanlanıyorum valla hayırlı haberlerle dön
Femara ben de kilo yo nunden cok etki yapmadi. Klomende cok yiyordum. Persembe dr dan cikinca mutlaka yaz bize defemara ile 5 günlük sürem ctesi akşamı bitti, neyse ki iştahım normale döndü, ilacı içerken doymak bilmiyordum
perşembe günü doktor randevum var, bakalım yumurta gelişimi nasıl :S
inşallah allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.
Ayyy çok sevindim valla sanki kendi yumurtam büyümüş gibi hissettim. İnşallah canım ya heyecanlanıyorum çok valla. Eğer benimki kaliteli olursa ben aşılama yaptırıcam canım ya riske atmak istemiyorum. Yeniden ya büyümezse korkusu var. Birde geçen ay benim gibi olan iki hastanın da kaliteli yumurta sonrası aşılama ile hamile kaldığını duyunca daha çok heyecanlandım. Sıcak tut kendini canım fırsatın varsa da iğneden bi saat sonra ilişki olsa daha iyi canım. 36 saat beklemicem ben hem 36 sonra hemde iğneden sonra deniycem. Bir saat sonrada çatlayabilir 24 saat yaşayan bi yumurta çünkü.Canim geldim dr dan. Cok guzel bir yumurta var dedi. Bir tane daha varmis ama o suan yeterli boyutta degilmis. Ignemi vuruldum. Gun saymaya basliyorum artik.
Sana bakalim yarin ne diyecek dr. Ins senden de guzel haberler aliriz
Femara ben de kilo yo nunden cok etki yapmadi. Klomende cok yiyordum. Persembe dr dan cikinca mutlaka yaz bize de
Sagol canimmm. Tahmin edebiliyorum ne kadar sevindigini. Zira ben de sizlerden olumlu haber alinca ayni sekilde cok cok seviniyorum. Gecen ay igneden onceki gun igne gunu ve igneden 36 saat sonra ve sonrasinda gun asiri iliski oldu. Bu defa bu kadar zorlamicam yaa.. Esim de grip ustelik. spermler de kalitesizlesiyor sık olunca. 36 saati beklicem bu defa :)) erken catlayacagini sanmiyorum zaten. Ama yarin mandanoz sut buharina oturucam iliski oncesi. Kanallari aciyormus spermler daha rahat gidiyormusAyyy çok sevindim valla sanki kendi yumurtam büyümüş gibi hissettim. İnşallah canım ya heyecanlanıyorum çok valla. Eğer benimki kaliteli olursa ben aşılama yaptırıcam canım ya riske atmak istemiyorum. Yeniden ya büyümezse korkusu var. Birde geçen ay benim gibi olan iki hastanın da kaliteli yumurta sonrası aşılama ile hamile kaldığını duyunca daha çok heyecanlandım. Sıcak tut kendini canım fırsatın varsa da iğneden bi saat sonra ilişki olsa daha iyi canım. 36 saat beklemicem ben hem 36 sonra hemde iğneden sonra deniycem. Bir saat sonrada çatlayabilir 24 saat yaşayan bi yumurta çünkü.
Ne kadar zaman oldu canim?? Hepimiz benzer durumlardayiz malesef... Ben de yaklasik 4 yildir bekliyorumkilo almadım ama kendimi zor zaptettim yememek için :/ tabi ki yazarım gelişmeleri... yumurta gelişmişse aşılama yaptırsam mı diye düşünüyorum, tabi ki onun da garantisi yok ama o kadar aydır bekliyorum ki, her ay umutsuzca adet olacakmıyım diye beklemekten çok yoruldum
Aynen öyle canım, bende tam tersini denedim hep 36 saati beklemiştim bu sefer böyle yapıcam. Sabah 6 ya denk gelicek 36 saat sonrası sabah daha hıxlı oluyomuş spermler. Ben preseed diye jel aldım doktorum kullanabilirsin sakıncası yok dedi :) şimdi onu deniycem oda ph sıvısını dengeleyip spermin ölmesini engelliyomuş valla her duyduğuma ümit bağlıyorum hayırlısını versin Rabbim bizlereSagol canimmm. Tahmin edebiliyorum ne kadar sevindigini. Zira ben de sizlerden olumlu haber alinca ayni sekilde cok cok seviniyorum. Gecen ay igneden onceki gun igne gunu ve igneden 36 saat sonra ve sonrasinda gun asiri iliski oldu. Bu defa bu kadar zorlamicam yaa.. Esim de grip ustelik. spermler de kalitesizlesiyor sık olunca. 36 saati beklicem bu defa :)) erken catlayacagini sanmiyorum zaten. Ama yarin mandanoz sut buharina oturucam iliski oncesi. Kanallari aciyormus spermler daha rahat gidiyormus
Hayirlisi olur ins. Elimizden geleni yapiyoruz bundan sonrasi rabbime kaldi.
Femara mi kullanmaya basladin cnm?Kızlar merhaba bende bugün ilaç kullanmaya başladım bakalım inşallah bende sizler gibi yumurtam çatlamış diye sevinirim
Ya o jeli bende mi alsam acaba? Aslinda cok uzun zamandir biliyorum o jeli ama hic almaya niyetlenmedim. Bir zarari da yokmus. Eczaneden mi aldin? Bulabilir miyim acaba ben de? Internetten siparis yetismez cunku.Aynen öyle canım, bende tam tersini denedim hep 36 saati beklemiştim bu sefer böyle yapıcam. Sabah 6 ya denk gelicek 36 saat sonrası sabah daha hıxlı oluyomuş spermler. Ben preseed diye jel aldım doktorum kullanabilirsin sakıncası yok dedi :) şimdi onu deniycem oda ph sıvısını dengeleyip spermin ölmesini engelliyomuş valla her duyduğuma ümit bağlıyorum hayırlısını versin Rabbim bizlere
Eczaneden aldım canım ben, doktora sorupta aldım. Dedim ne olur ne olmaz herşeyi denedim bunuda deniyim. Hatta baby smartın ovulasyon testinide aldım canım onuda yapıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sen de bi al dene istersen canım.Femara mi kullanmaya basladin cnm?
Ya o jeli bende mi alsam acaba? Aslinda cok uzun zamandir biliyorum o jeli ama hic almaya niyetlenmedim. Bir zarari da yokmus. Eczaneden mi aldin? Bulabilir miyim acaba ben de? Internetten siparis yetismez cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?