Femara kullananlar kulübü

Cok üzüldüm canım sıkma canını bi saha kı aya insallah.benım de 15. Günüm erken gebelik testi yaptım bugun yine negatif sancım da cok fazla bi umut diyoruz yine de ama sanmıyorum acaba kan tahlilinde cıkma ihtimal i var mı

Valla git yaptır tahlilini yarın mesela. İnşallah sen gebesindir :) Benim 10. günde yaptırdığım testim 4,9 çıktı. benim bile içimde bir umut var bakalım hayırlısı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.

İnsallah canım benim regl günüm yarın yarın ı bekleyeceğim insallah cıkar canım

Gerçi evde erken gebelik testim negatif cıktı pek umudum yok ama insallah test yanlıstr

Kızlar size bir sorum olacak ben bu adetin 14. Günü doktora gittim ve hiç yumurta oluşamadıgını söyledi ama adet günümden 4 gün önce lekelenme başladı 3 gün sürdü ve kesildi hamile olma şansım var mı acaba doktor yumurta olusmus çatlamış ve doktor anlamamış olabilir mi

Selam kızlaaar bende femara kullandım.

22 23.24 nisan menogon iğnesi vurudlum
22.28 nisan arası femara kullandım ve 28de doktor kontrolüne gittim 6 tane yumurtan oluşmuş çokgüzel dedi.

28.29.30.1.2 mayıs femaraya devam ettim.
28.29.30 menogon vuruldum.

3 mayıstada çatlatma iğnesi oldum bugün 7.günüm kasık batmalarım var uyanmak istemiyorum uyandığımda sabahları yorgun halsiz hissediyorum ve sol kasığımın orası biraz şiş.

Olumlu sonuç alanlar varmı paylaşırsanız sevinirimmm

Merhaba canim aşilama falan oldun mu ? Yoksa sadece ilacla mj?

Kızlar iyi günler önceki yumurta takibimden kalan femara ilacim kaldi içinde 19 adet var 10 tanesini ben kullanmıştim ( bir tanesi yere düştü) zaten bir tedavide 10 taneye ihtiyaç oluyor ,ihtiyacı olan bir arkadaşa vermek istiyorum. Ben tüp bebek yaptırıyorum ay sonu transferim var dua ederseniz bana çok sevinirim.

Çatlatma iğnesi oldum sadece ilaçlarla birlikte aşılama yaptırmadım
İnşallah olur canım .ben o yollardan gectim.femara yi her aşamada veriyorlar.benim dün transferim oldu. 2 embriyo kondu . İnşallah allah yardimcimiz olsun. 1 başarısız aşılamam var. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…