Ben bugün kan verdim değerim düşmüş 4,9 olmuş. Gebe değilim yaniAmin canım
Valla git yaptır tahlilini yarın mesela. İnşallah sen gebesindir :) Benim 10. günde yaptırdığım testim 4,9 çıktı. benim bile içimde bir umut var bakalım hayırlısı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Cok üzüldüm canım sıkma canını bi saha kı aya insallah.benım de 15. Günüm erken gebelik testi yaptım bugun yine negatif sancım da cok fazla bi umut diyoruz yine de ama sanmıyorum acaba kan tahlilinde cıkma ihtimal i var mı
Amin amin inşallah canım benim haberdar et inşallah hamileyim diye gelirsin :-*Rabbim sana da bana da isteyen herkese de versin insallah
Kan daha gerçekci olur canım hayırlısı olsun inşallahGerçi evde erken gebelik testim negatif cıktı pek umudum yok ama insallah test yanlıstr
Merhaba canim aşilama falan oldun mu ? Yoksa sadece ilacla mj?Selam kızlaaar bende femara kullandım.
22 23.24 nisan menogon iğnesi vurudlum
22.28 nisan arası femara kullandım ve 28de doktor kontrolüne gittim 6 tane yumurtan oluşmuş çokgüzel dedi.
28.29.30.1.2 mayıs femaraya devam ettim.
28.29.30 menogon vuruldum.
3 mayıstada çatlatma iğnesi oldum bugün 7.günüm kasık batmalarım var uyanmak istemiyorum uyandığımda sabahları yorgun halsiz hissediyorum ve sol kasığımın orası biraz şiş.
Olumlu sonuç alanlar varmı paylaşırsanız sevinirimmm
Çatlatma iğnesi oldum sadece ilaçlarla birlikte aşılama yaptırmadımMerhaba canim aşilama falan oldun mu ? Yoksa sadece ilacla mj?
İnşallah olur canım .ben o yollardan gectim.femara yi her aşamada veriyorlar.benim dün transferim oldu. 2 embriyo kondu . İnşallah allah yardimcimiz olsun. 1 başarısız aşılamam var. İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.Çatlatma iğnesi oldum sadece ilaçlarla birlikte aşılama yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?