Herkese merhaba tekrardan güzel kadınlarBilgi amaçlı yazıyorum belki okuyanlara fikir edinmek isteyenlere yardımcı olur.Benim ilk iğne deneyimim başarısız oldu 22 kasım da vuruldum ve tüm semptomları yaşadım kasık batması göğüs sızlaması miğde bulantısı çünkü iğne bhcg hormanları salgıladığı için tüm gebelik belirtileri oluyo buna pek ümit bağlamamak lazım çünkü çok hüsrana uğradım çok ağladım sizler üzülmeyin kendimi dinlememeye negatif olduğum an söz verdim ve iğnemin 17. Günü regl oldum ilk 9 gün pozitif 10. Gün negatife dönüp 13. 14. İse tamamen negatifti regl olduktan sonra doktoruma söyledim ve 5. Günü beni çağırdı yani bugün şuan kontrolden çıktım 2. İğnem için tekrar aynı tedaviyi uygulayacağımızı söyledi 5 gün femara kullanacağım ve salı günü tekrardan kontrole geleceğim iğne vurulacağım şayet allah korusun tutmazsa bu ayda regl görürsem spermogram ve rahim filmi çektirmemi söyledi umarım onlara gerek kalmaz rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım hepinizile buraya yazan okuyan herkese rabbim hepinizin hepimizin kucağını doldursun sevgiler güzel haberler alacağımız bir ay olsun aralık herkese şans getirsin uğur getirsin
Ay hadi güzel sonuçlar alıp ilk kullanıp gebe olanlardan olursunuz İNŞALLAHHHHHAmin inşallah bende klomen kullandım bu ay ilk kez yarın kontrolüm var
İnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız bu seferAy hadi güzel sonuçlar alıp ilk kullanıp gebe olanlardan olursunuz İNŞALLAHHHHH
Amin inşallahhhhİnşallah sizde pozitif sonuç alırsınız bu sefer
Merhaba evet konuşmuştuk:)Sakın verme ara neden diyeceksin ilacın etkisi 2 ay sürüyomuş yumurtalık için bende bu ay yine deneyeceğim her deneme şansı daha çok yükseltiyor zaten bu ayda başarısız olursa direk rahim filmi çektireceğim umudunu kaybetme beraber başlayalım destek olalım birbirimize çok zor bir süreç gün değil saat geçmiyor seni çok iyi anlıyorum ama pes etmemek lazım diye düşünüyorumMerhaba konuşmuştuk sizinle bende malesef 2. Denemede başarısız oldum dün regli oldum yine cok üzüldümfemara ovitrelle oldum 2 ay da ilk ay olmadı ikinci ay da olmadı doktorum 5. Gün başla femaraya bitince gel dedi ama bir süre ara vereyim diyorum bilmiyorum cok kararsızım
Ay yarın sabah ilk idrarla kaset test yapın umarım tutunmuştur bebiş lütfen güzel sonuçlar olsun burası herkese uğur getirsin herkesin duası mucizesi gerçek olsun inşallahBende 2. Kez Letu + çatlatma iğnesi kullandım. 13. Gün erken gebelik test sonucum böyle Eki Görüntüle 3176576
Kasıkta batma vs oldumu acaba ? Dizlerde girip çıkan ağrılarBende 2. Kez Letu + çatlatma iğnesi kullandım. 13. Gün erken gebelik test sonucum böyle Eki Görüntüle 3176576
İnşallah herkesin sonucu güzel olur. 15. Güne girdim yarın kantahlili yaptıracağım perşembe günü sonucu öğrenince paylaşırım İnşallahAy yarın sabah ilk idrarla kaset test yapın umarım tutunmuştur bebiş lütfen güzel sonuçlar olsun burası herkese uğur getirsin herkesin duası mucizesi gerçek olsun inşallahhayırlı haberlerinizi mutlaka paylaşın sürecinizi gününüzü 13. Gün böyle çıkması pozitifi gösteriyor bildiğim kadarıyla
Kasıkta batma, öksürürken ve ayağa kalkarken aşırı derecede oluyor. İlk denemede de aynı belirtileri yaşadım, 13. Gün adet gördüm. Bu ayda aynı belirtiler var. 15. Günüm kan testi yaptıracağımKasıkta batma vs oldumu acaba ? Dizlerde girip çıkan ağrılar
Güzel haberlerinizi bekliyorum 2. Denemede umarım olur güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah herkesin sonucu güzel olur. 15. Güne girdim yarın kantahlili yaptıracağım perşembe günü sonucu öğrenince paylaşırım İnşallah
Canom nasılsın merak ettim umarım birdahaki yazışın pozitif sonuçlar için olurKasıkta batma, öksürürken ve ayağa kalkarken aşırı derecede oluyor. İlk denemede de aynı belirtileri yaşadım, 13. Gün adet gördüm. Bu ayda aynı belirtiler var. 15. Günüm kan testi yaptıracağım
Canım nasılsın karar verebildin mi tedavin içinMerhaba konuşmuştuk sizinle bende malesef 2. Denemede başarısız oldum dün regli oldum yine cok üzüldümfemara ovitrelle oldum 2 ay da ilk ay olmadı ikinci ay da olmadı doktorum 5. Gün başla femaraya bitince gel dedi ama bir süre ara vereyim diyorum bilmiyorum cok kararsızım
İnşallah dilediğiniz sonuçları alırsınızKasıkta batma, öksürürken ve ayağa kalkarken aşırı derecede oluyor. İlk denemede de aynı belirtileri yaşadım, 13. Gün adet gördüm. Bu ayda aynı belirtiler var. 15. Günüm kan testi yaptıracağım
Iyiyim canım. Sen nasılsın? Tahlil verdim, sonucu yarın öğreneceğimCanom nasılsın merak ettim umarım birdahaki yazışın pozitif sonuçlar için olur❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?