Ben çok yorgun hissediyorum bide ayaklarimin altini sicak basiyorÇatlatma iğnesinden sonra ben mahvolmuştum. 40 saat sonra felaket ağrım olmuştu benim. İşteydiö bi de. Sıcak basıyordu kasıklarımm ağrıyordu
Bende de öyleydi bu normal galiba canımBen çok yorgun hissediyorum bide ayaklarimin altini sicak basiyor
Beyaz akintimda var canim sendede varmiBende de öyleydi bu normal galiba canım
Akıntım var biraz canım bugün. Bugün ki ovulasyon testim daha silik. Ama anlamadığım. Bu marka testi ilk defa kullanıyorım. Yumurtlamadan sonra çabuk silikleşirdi. Bunda 3 gündür nerdeyse belirgin bi silik. Diğer kuşlandığım test daha iyiydi ya. Bunu anlamadımBeyaz akintimda var canim sendede varmi
Acaba tam olarak çatlamadigi icinmiAkıntım var biraz canım bugün. Bugün ki ovulasyon testim daha silik. Ama anlamadığım. Bu marka testi ilk defa kullanıyorım. Yumurtlamadan sonra çabuk silikleşirdi. Bunda 3 gündür nerdeyse belirgin bi silik. Diğer kuşlandığım test daha iyiydi ya. Bunu anlamadım
Bilmiyorum ki. Diğer marka testler daha hassastı sanki. Bunda yumurtlama öncesi de çift çizgiye yakın 3 gün belirgin çizgi oluyordu. Aldığım sayfaya soruyordum daha değil diyordu. Bu marka kafsmı karıştırdı. W gün yumurtlama gösterdi. 2. Gün 2 havuç yedim. Ertesi gün çatlama gibi silikleşmeye başladı ama yavaş yavaş. Direk net tek çizgi olmadıAcaba tam olarak çatlamadigi icinmi
Havuc baya işe yariyor çatlatma için galiba siliklesmeye basladiysa bence benimki gibi tam çatlamiyor akintin hala gün içindede devam ettimi yoğun şekildeBilmiyorum ki. Diğer marka testler daha hassastı sanki. Bunda yumurtlama öncesi de çift çizgiye yakın 3 gün belirgin çizgi oluyordu. Aldığım sayfaya soruyordum daha değil diyordu. Bu marka kafsmı karıştırdı. W gün yumurtlama gösterdi. 2. Gün 2 havuç yedim. Ertesi gün çatlama gibi silikleşmeye başladı ama yavaş yavaş. Direk net tek çizgi olmadı
Yok canım öyle yoğun değildiHavuc baya işe yariyor çatlatma için galiba siliklesmeye basladiysa bence benimki gibi tam çatlamiyor akintin hala gün içindede devam ettimi yoğun şekilde
Canim bak benim akintim leke birakiyor iç camsarima bu şekilde olursa ben çatliycak anlamina gelir bugun oglen 11 de 36. Saat basliyor bakalim insallah esim yanima gelirYok canım öyle yoğun değildi
Canım nasılsınCanim bak benim akintim leke birakiyor iç camsarima bu şekilde olursa ben çatliycak anlamina gelir bugun oglen 11 de 36. Saat basliyor bakalim insallah esim yanima gelir
Canim bugun iliski yaptik yarin kontrol var bugun akintim bitti iliskiden sonra kasik agrim cok oldu ve çok halsizim sen nasilsin canimCanım nasılsın
Benim hiç bir belirtim yok canım ya. Kasık ağrılarım oluyo, bi tık da kokulara hassas oldum ama. Yine de ona yormak istemiyorum. Hasta olunca bana aşılama yolu görüncek gibiCanim bugun iliski yaptik yarin kontrol var bugun akintim bitti iliskiden sonra kasik agrim cok oldu ve çok halsizim sen nasilsin canim
Aşilamaya gerek kalmaz insallah canim keske doktor kontrolunde deneseydin femerayi ona gore iliski öneriyor ya bide herkeste ayni belirti olmaz bugun hic agrim yok artikBenim hiç bir belirtim yok canım ya. Kasık ağrılarım oluyo, bi tık da kokulara hassas oldum ama. Yine de ona yormak istemiyorum. Hasta olunca bana aşılama yolu görüncek gibi
Canim nasilsin naptinBenim hiç bir belirtim yok canım ya. Kasık ağrılarım oluyo, bi tık da kokulara hassas oldum ama. Yine de ona yormak istemiyorum. Hasta olunca bana aşılama yolu görüncek gibi
Canım dün çok yoğundum giremedim hiç buraya. Ben aynı hiç bir hareketlilik yokCanim nasilsin naptin
Bat ne zaman canimCanım dün çok yoğundum giremedim hiç buraya. Ben aynı hiç bir hareketlilik yok
28 i canım. Daha çok var. Sen ne yapıyorsun nasılsınBat ne zaman canim
Bende dün doktora gittim soldaki yumurta çatlamiş sağdakide 20 mm olmus doktor oda pazar gunu buyuk ihtimal çatlar dedi artik adet gunu bekleyip gorecez dedi benim beyaz akintim yogunlasti ayaklarimin alti yaniyor ve sağ kasigimda agri hissediyorum canim onun disinda birsey yok28 i canım. Daha çok var. Sen ne yapıyorsun nasılsın
Femaranın ve çatlama iğnesinin etkisiyle o ağrılar normal canım. Dana birşey diyeyim mi sen hamile kalacaksın yakında. Ben kimle bebek konuştuysam kimin bu durumuna üzülüp ilgilendiysem o hamile kaldı. Rabbim etrafımdaki herkese nasip ediyo. Bana çnce onların sevincini izletiyo sonra bana nasip edecek inşallah herhade. Çünkü şimdiye kadar hep öyle oldu. İnşallah sende çok zaman geçmeden hamile kalırsın. Senin hürmetine rabbim bana da nasip ederBende dün doktora gittim soldaki yumurta çatlamiş sağdakide 20 mm olmus doktor oda pazar gunu buyuk ihtimal çatlar dedi artik adet gunu bekleyip gorecez dedi benim beyaz akintim yogunlasti ayaklarimin alti yaniyor ve sağ kasigimda agri hissediyorum canim onun disinda birsey yok
Hayir canim insallah bu ay ikimizde kalicaz ikimizinde bekleyisi sona erecek sen bana inan rabbim hic ummadigimiz zaman nasip ediyorFemaranın ve çatlama iğnesinin etkisiyle o ağrılar normal canım. Dana birşey diyeyim mi sen hamile kalacaksın yakında. Ben kimle bebek konuştuysam kimin bu durumuna üzülüp ilgilendiysem o hamile kaldı. Rabbim etrafımdaki herkese nasip ediyo. Bana çnce onların sevincini izletiyo sonra bana nasip edecek inşallah herhade. Çünkü şimdiye kadar hep öyle oldu. İnşallah sende çok zaman geçmeden hamile kalırsın. Senin hürmetine rabbim bana da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?