Amin canim insallah benim çatlamamda persembeydi degerlendirdik bende bekkiyorum insallah tutar bu sefer cidden bu aşamalar benide yorduBen iki aşılamadan sonra bu ay kendim femara kullandım bir kaç vitamin takviyesi aldım kuzum. Beklemedeyim. Perşembe çatlamayı gördüm. Biz bekleyen minnoş anne adaylarının Allah kucağını doldursun, bizlere de nasip etsin inşallah. Umutsuzluk içinde kaybolmak istemiyorum toparlanmak için çabalıyorum, gerçekten zorlandığım bi dönemdeyim
Benim bugünkü ovulasyon testim böyle. Asla tam silikleşmedi hiç.Insallah canim rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
Benim de hiç tam silikleşmiyor canım. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilirBenim bugünkü ovulasyon testim böyle. Asla tam silikleşmedi hiç.
Diğer kullandığım testler tam silik oluyordu yumurtlamadan sonra bu kafamı karıştıtıyo yaBenim de hiç tam silikleşmiyor canım. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir
Havuç yiyormusun canim o baya iyi geliyor diye duydum çatlamasina yardimci olurBenim bugünkü ovulasyon testim böyle. Asla tam silikleşmedi hiç.
İkinci yumumrtlama günü yemiştim ertesi gün çatlamıştıHavuç yiyormusun canim o baya iyi geliyor diye duydum çatlamasina yardimci olur
Akıntım yok. Kasık ağrım arada oluyo. Bugün bi tatsız oldum ya sabahtan beri. Midem mi bulandı, karnım mı ağrıdı, başım mı ağrıdı bilemedim bi keyifsizdim.belirtileri de dinlemek istemiyroum umutlanmayayım diye. Ne bileyim ya. Yoruldum galiba. Sende durumlar nasıl canımAnladim canim varmi kasik agrisi akinti vs.
Sende var mı bir belirti canımAnladim canim varmi kasik agrisi akinti vs.
Canım nerdesin yaaaAnladim canim varmi kasik agrisi akinti vs.
Artik belirti görsekte umutlanmak istemiyoruz o hayal kirikligini bilirim ama var hayir inanki insallah bu ay olur kendimden çok seninkini istiyorum o kadar yorulmussunki insallah rabbim bu ay bebis nasip eder sana bende aşiri beyaz sari karisik akinti var adetimden öncede gelir ona yoruyorum ben bu ay beklentim yok cunku persembeden sonra iliski olmadi bu arada canim kusura bakma misafirlerim vardi bugun girdim anca bugun naptin nasilsinAkıntım yok. Kasık ağrım arada oluyo. Bugün bi tatsız oldum ya sabahtan beri. Midem mi bulandı, karnım mı ağrıdı, başım mı ağrıdı bilemedim bi keyifsizdim.belirtileri de dinlemek istemiyroum umutlanmayayım diye. Ne bileyim ya. Yoruldum galiba. Sende durumlar nasıl canım
Sen olmayınca burda kendimi eksik hissettim inan kiArtik belirti görsekte umutlanmak istemiyoruz o hayal kirikligini bilirim ama var hayir inanki insallah bu ay olur kendimden çok seninkini istiyorum o kadar yorulmussunki insallah rabbim bu ay bebis nasip eder sana bende aşiri beyaz sari karisik akinti var adetimden öncede gelir ona yoruyorum ben bu ay beklentim yok cunku persembeden sonra iliski olmadi bu arada canim kusura bakma misafirlerim vardi bugun girdim anca bugun naptin nasilsin
Yapmayı bıraktım kuzum testi. Adeti beklicem. 5 gün varInsallah canim aklim burdaydi zaten gircem gircem dedim bir turlu vakit olmadisen napiyorsun hala silik cikiyormu test
Canim ben doktor kontrolunde kullandim ama acikcasi beni hic yumurta kontrolune cagirmamisti. Bu attigim tabloya uyarak ilk ay olmadi ikinci ay nasip oldu cok sukur. Suan kizim 5 aylik oldu nerdeyseMerhabalar arkadaşlar. Ben bu ay doktora gitmeden femara kullandım. (Kimseye önermiyorum. Ben artık olsjn istediğimden kendi kendime kullandım. Geçen ay tahlillerimi yaptırmıştım mherşey normaldi. Ondan da cesaret aldım açıkçası. Ama sizler doktora danışmadan kullanmayın. Brn sabrımın sonuna geldiğim için çaresizlikten kendim başladım. ) Adetin 3. Günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam içtim. Bugün 5. Gün bitti. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip de yapıyorum.
Benim sorum Çatlatma falan yapmayacağımdan femara bittikten sonra ilişki günleri nasıl olması gerekiyor? Ovulasyon sa bugün negatifti. Kimi başlıklarda ilaç bittikten sonra doktorların 5 gün ilişki önermediğini yazmışlar. Kimisi gün aşırı değerlendirmiş.
Birde femara kullananlar toplaşıp beraber kader ortaklığı yapabiliriz:) Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimsenin arkasından baktırmasın. Dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dahil
Kontrole çağırmadığında ilişki günlerini nasıl önerdi canım. Bi de attığın fotoğrafta femara harici diğer ilaçlar nedir. Ne için kullandınCanim ben doktor kontrolunde kullandim ama acikcasi beni hic yumurta kontrolune cagirmamisti. Bu attigim tabloya uyarak ilk ay olmadi ikinci ay nasip oldu cok sukur. Suan kizim 5 aylik oldu nerdeysedaha once bi konu da acmistim oraya bakabilirsin
Evet cagirmadi bana da garip gelmisti sadece bu tabloyu verdi. Estrofem ve duphaston sanirim olustuysa tutunmayi saglamak icin. Gebeligi ogrenince duphastona bi sure devam ettirdi sonra onu da biraktikKontrole çağırmadığında ilişki günlerini nasıl önerdi canım. Bi de attığın fotoğrafta femara harici diğer ilaçlar nedir. Ne için kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?