Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Amin canim insallah benim çatlamamda persembeydi degerlendirdik bende bekkiyorum insallah tutar bu sefer cidden bu aşamalar benide yordu

Anladim canim varmi kasik agrisi akinti vs.
Akıntım yok. Kasık ağrım arada oluyo. Bugün bi tatsız oldum ya sabahtan beri. Midem mi bulandı, karnım mı ağrıdı, başım mı ağrıdı bilemedim bi keyifsizdim.belirtileri de dinlemek istemiyroum umutlanmayayım diye. Ne bileyim ya. Yoruldum galiba. Sende durumlar nasıl canım

Artik belirti görsekte umutlanmak istemiyoruz o hayal kirikligini bilirim ama var hayir inanki insallah bu ay olur kendimden çok seninkini istiyorum o kadar yorulmussunki insallah rabbim bu ay bebis nasip eder sana bende aşiri beyaz sari karisik akinti var adetimden öncede gelir ona yoruyorum ben bu ay beklentim yok cunku persembeden sonra iliski olmadi bu arada canim kusura bakma misafirlerim vardi bugun girdim anca bugun naptin nasilsin

Sen olmayınca burda kendimi eksik hissettim inan ki Rabbim bu iki kulunun yakarışlarını fördün. İki ize de nasip etsin en tez zamanda inşallah

Insallah canim aklim burdaydi zaten gircem gircem dedim bir turlu vakit olmadi sen napiyorsun hala silik cikiyormu test

Canim ben doktor kontrolunde kullandim ama acikcasi beni hic yumurta kontrolune cagirmamisti. Bu attigim tabloya uyarak ilk ay olmadi ikinci ay nasip oldu cok sukur. Suan kizim 5 aylik oldu nerdeyse daha once bi konu da acmistim oraya bakabilirsin

Eklentiler

• 1000016452.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 94
12 14 16 gunleri iliski yazmisti doktor biz yine de 1 gun arayla yapmistik adet bitiminden sonra 16dan sonra birakmistik. Catlama ignesi olmadim

Canim ben doktor kontrolunde kullandim ama acikcasi beni hic yumurta kontrolune cagirmamisti. Bu attigim tabloya uyarak ilk ay olmadi ikinci ay nasip oldu cok sukur. Suan kizim 5 aylik oldu nerdeyse daha once bi konu da acmistim oraya bakabilirsin
Kontrole çağırmadığında ilişki günlerini nasıl önerdi canım. Bi de attığın fotoğrafta femara harici diğer ilaçlar nedir. Ne için kullandın

Kontrole çağırmadığında ilişki günlerini nasıl önerdi canım. Bi de attığın fotoğrafta femara harici diğer ilaçlar nedir. Ne için kullandın
Evet cagirmadi bana da garip gelmisti sadece bu tabloyu verdi. Estrofem ve duphaston sanirim olustuysa tutunmayi saglamak icin. Gebeligi ogrenince duphastona bi sure devam ettirdi sonra onu da biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…