Ay susam sokagii

Bayilirim. Harika bir fikir verdin bana da Gansta. Ben de onu izletecegim

Ama bize daha cok var. Henuz 11 aylik. Insallah soyle bi 5-6 yasina gelsin birlikte oturup izleriz bizde minigimle insallah
İnşallah hd halini de çıkarırlar 2 seneye kadar.
Dün buraya yazınca, açıp biraz Edi ile Büdüyü izledim şu hengameden biraz uzaklaşayım diye.
Koca kadınım, Edi ile Büdü'ye hala güldüğümü fark ettim ya :)))
Ben tabletleri, pcleri temelli yasaklamanın, çocuklardan uzak tutmanın da doğru olmadığını düşünüyorum bu teknoloji çağında. Saat sınırlı, ebeveyn kontrollü ve düzgün içerikli şeyler olması önemli.
Çok güzel oyunlar, çizgi seriler, deneyli meneyli şeyler var çocukların eğitim-öğretimine keyifle katkı sağlayacak.
Bak mesela beğendiğim oyunlardan birini burada paylaşmışım:
Selam hanımlar; Konu için bi yerler aradım taradım ama hiçbir yere uyduramayınca buraya açmaya karar verdim. Vaktinde sıkılıp bunaldığımda sardığım birkaç bulmacalı oyun vardı, kafa dağıtmak için oynardım, sıfır stres birkaç oyun. Şu ara aklıma düştü; "Neydi adı ya hatırla hadi" derken buldum...
www.kadinlarkulubu.com
Tabi bunun için bizimkilerin daha zamanı var ama ilkokul çağında çocuğu olanlar faydalanabilir.
Bakın, elementleri, dünyanın gelişimini, fizik,kimya formüllerini eğlenceli şekilde öğreten bir oyun.
Çok oyun var böyle; dümdüz çizgi dizi izleyeceğine, çocuklar arada bunları da oynasın.