- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Mesleği olmayınca öyle oluyor ego tatminiBen kesfette bırıne denk geldım asla takıp etmem cunku her anne fenomendirkızının 40 mevlut yapmıs Allahım dugun salonu havaı fisekler muzıkle cocukla girmeler falan sonra sayfasına baktım aman allahım soyle dındarım bıyle dındarım bende dayanamadım orda okadar ısraf edecegıne olmayanları cagırsaydında yemk yeselerdı bana diyor yaptıgım yardımı berden bıleceksın dedım gosterıs ve ısraf ne olacak sonra engelledı bana gore onu takıp edıp yazanlarda aynı kafada ulkece basıt ve gosterıs meraklısıyız
Merhaba hanımlar.
Dün yaşadığım olay için fikir almak istiyorum. Şu Instagram da tiktok videoları paylaşılıyor ya (nefret ediyorum tiktok uygulamasından) kullanan kullanır, seven tabii beni ilgilendirmez. Kızdığım şey takipçisi olsun diye abuk subuk videolar çeken bir anne dün 3 yaşında bide 7 yaşında kızlarına makyaj yapıyor kahkaha atıyor ama fondöten, ruj, rimel, allık hepsinden sürdü. Takip etmiyorum aslında öneri olarak geliyor. Kadına dedim ki ben makyaj üretim fabrikasında çalıştım o kimyasallar çocuklara nekadar zarar veriyor bilseniz sürmezdiniz o yavrucakların cildi tazecik yazdığım sadece bu. Verdiği cevaplar sen dengesiz misin hayatımı kıskanıyorsun, laf söyleyemezsin bukadar kötü niyetli kıskanç olduğunu belli etme sizin gibiler kimseyi çekemez. Cevap hakkı vermeden engellemiş ya şikayet edeceğim çok sinir oldum. 3 yaşında çocuğa acıdım tiktok, makyaj, hadi kızım öpücük at ablalarına nasıl kızıyorum böyle annelere bana dengesiz falan dedi diye nasıl pişman ederim onu
Akıl sağlığı yerin de degil o insan mahlukai çocuklarına hic iyi ornek olmuyo yazıkMerhaba hanımlar.
Dün yaşadığım olay için fikir almak istiyorum. Şu Instagram da tiktok videoları paylaşılıyor ya (nefret ediyorum tiktok uygulamasından) kullanan kullanır, seven tabii beni ilgilendirmez. Kızdığım şey takipçisi olsun diye abuk subuk videolar çeken bir anne dün 3 yaşında bide 7 yaşında kızlarına makyaj yapıyor kahkaha atıyor ama fondöten, ruj, rimel, allık hepsinden sürdü. Takip etmiyorum aslında öneri olarak geliyor. Kadına dedim ki ben makyaj üretim fabrikasında çalıştım o kimyasallar çocuklara nekadar zarar veriyor bilseniz sürmezdiniz o yavrucakların cildi tazecik yazdığım sadece bu. Verdiği cevaplar sen dengesiz misin hayatımı kıskanıyorsun, laf söyleyemezsin bukadar kötü niyetli kıskanç olduğunu belli etme sizin gibiler kimseyi çekemez. Cevap hakkı vermeden engellemiş ya şikayet edeceğim çok sinir oldum. 3 yaşında çocuğa acıdım tiktok, makyaj, hadi kızım öpücük at ablalarına nasıl kızıyorum böyle annelere bana dengesiz falan dedi diye nasıl pişman ederim onu
Yok ya hergün artıyor doğum anını paylaşan var ya. Neymiş adı doğum hikayesiDevlet buna bir an önce el atmalı.
Ciddi sınırlandırma getirmeli.
Ama nerdeee
Herkese açık hesaplardan çocukların bikinili fotoğraflarının paylaşılmasına hiç katlanamıyorum.Ortalık sapık dolu hiç mi akıllarına gelmiyor?Prim yapabilecekleri bir konu bulunca hepsi tek tek açıklama yapıyor.Devletin bu konuya el atması gerek bence.Valla onların bu yaptıklarını şak şaklayan kafalar olduğu sürece değişen tek şey dozun giderek artması olucaktir
Bari yalandan bitkisel makyaj malzemeleri sürdüm deseydi bu kadar terbiyesiz olmaya gerek yok.kiskanilacak değil acınacak haldeler bir begeni almak için yapmadıkları soytarılık kalmıyor.Cahille münakaşaya girme, yorulursun.
Kapasitesi o kadarmis onun.
Herkes ayni olsa,
ya evet bu açıdan dusunmemistim hic diyebilirdi.
Herkes senin benim gibi dusunemez , Allah ın bahşettigi kapasite o kadar ondaki.
Edepli edebinden susar, edepsiz de susturdugunu sanırmış
Terbiyesizlik etmis
Bu konuda yorum yapan çoğu anneşerin instagramda böyle anneşerin bebeklerinin fotoğraflrını beğenp annelerine takdir yorumları yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayanam. İnstagram da özrllikle bu annelerden çok. Çoçuğu doğurup her anlarını paylaşıp çocuk üzerinden para kazanıp çocuk büyüdükten sonra kendilerini sosyal medya fenomeni sanan annelerimizi takiptençıkarak başlayabiliriz işe.Merhaba hanımlar.
Elhamdülillah hiçbirini takip etmiyorum.Bu konuda yorum yapan çoğu anneşerin instagramda böyle anneşerin bebeklerinin fotoğraflrını beğenp annelerine takdir yorumları yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayanam. İnstagram da özrllikle bu annelerden çok. Çoçuğu doğurup her anlarını paylaşıp çocuk üzerinden para kazanıp çocuk büyüdükten sonra kendilerini sosyal medya fenomeni sanan annelerimizi takiptençıkarak başlayabiliriz işe.
Öyle valla. Ben ilkokulda öğretmenlik yapıyorum. Arada çocukların fotoğraflarını paylaşıyoruz mesela kendi hesaplarımızda. Ama öyle rencide edici degil. Tören gezi fotigraflarini paylaşıyoruz. Ona bile ailelerden izin alıyoruz. MEB sene başında yazı ginderio öğretmenin kendi sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını paylasmasini istiyor musunuz diye. İzin alıp belge imzalattıruyoruz. Bence anne babalar için de aynı şeyi yapmalılar. Aklı ermeyecek kadar kcucuk cocuklsrin fotoğraf videolarini paylaşan anne babalara yaptırım uygulanmaliÇocuklar ıstıyormu acaba fanomen olmayı.Ama onları fanomen yapan yıne biziz.
Aynen bahsedilen sayfalar konusunda da bilgim yok.Elhamdülillah hiçbirini takip etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?