Fenomen sevgili dengesizliği

Bana bir uygulama yükletti ikimiz birbirimizin konumunu görebiliyoruz.

iki gün olmuş tanışalı
Neden kimse yazmamis anlamadim ama sacmalamayin silin o uygulamayi. iki gunluk ne oldugunu bilmediginiz adam neden sizin anlik konumunuzu 7/24 bilsin? bunun ne kadar asiri ve kiskanc bir hareket oldugunu goremiyor musunuz? saglikli mi sizce bu?
guvenlik icinse babanizla kardesinizle en yakin dostunuzla (kadin) vs paylasin anlik konumu, 2 gunluk adamla degil.
hakikaten silin yani. Allah korusun.

Ay çok itici. Belediye başkanıyla görüşmesi varmış da falan ahshshs. Fenomen diye sizin de çok yoğundur falan diye yüceltmeniz de ayrı komik kusura bakmayın. Napıyorlar da çok yoğunlar allasen.
İki gün oldu tanışalı diyorsunuz ama adam hakkınızda neden o kadar şey biliyor ki. Yok seni toparlayacağız falan. Sen kimsin hırto beni toparlıyorsun pardon deseydiniz.

O kadar konu ve yorum içerisinden beni en çok rahatsız eden şey iki gündür tanıdığınız birinin sizin konumunuzu bilip takip etmesidir. Nasıl güven duyup bunu uyguladınız hayret ediyorum. Bu ancak aile bireyleriyle veya çok yakın bir dostlukta yapılabilecek bir durum bana kalırsa. İki gündür tanıdığım birinin benim her adımımı görmesi kulağa korkunç geliyor.

Tam tiktok fenomeni tipi var. Çekim diyince de gözümde üç dört tane kavruk ergenin çektiği aptal saptal tiktok videosu canlandı valla. Belediye başkanıyla mı görüşmüşsbsjsbjdn kızım kaç yaşındasın bilmiyorum ama uzak dur bu kımıl zararlısından çekimi varmışshskdj

Ya şöyle şeyleri yaşarken size güzel geliyor da başkalarına anlatmayın aşırı cringe

Birileri fazla yaz dizisi izlemiş galiba"tokat patlatmak" falan ne kadar saçma bir davranış. Bir daha görüşmeseniz tamam diyeceğim de görüşmeye devam etmek isterken niye tokat atıyorsunuz, düzgünce ittirip istemediğinizi söylemek varken. Dengesiz olan adam mı
Ortada bırakmak ne ya, 2 günlük adam niye ortada bırakmış olsun seni. Yeşilçam da fazla izlenmiş anlaşıldı, evlenecektiniz kaçırdı seni ama ortada kaldın sanki.
Bir erkek niye 2 günde sana artık ben varım ayakları çeksin azıcık kafayı çalıştır? Seni yoklamış, takılırım demiş sonra da uğraşamam demiş bırakmış
Bir de sayıp sövüp postalayayım mı demiş, postalanan sen gibisin. Boşuna uzun uzun mesajlar atıp kendini rezil etme, adamın umurunda değil

tokat atmak ne ya
ne munasebet?
böyle çiğ bir kizla devam etmek istememiştir. ikinci gün tokadi basan evlenince ağzına s.çar.

*sapik gibi bir anda dudagina yapismadiysa herkes o öpücüğün geleceğini bilir. cok öptürmek istemiyorsan gidişatina engel olsaydin. sen onun icin hassas bir konuda yanlis yaptin diye yanagina tokat yesen mutlu olur musun?
cok fazla Türk filmi izledin heralde, filmlerde dizilerde böyle toksik kizlar el üstünde tutulurlar

Annenden dolayı başın sağolsun canım Neden karavanda kalıyorsun ailenden kimse yok mu ?Ne zamandan beri tanışıklığınız?Kısa zamanda böyle beylik laflar eden adam iki günde de kaybolur ortadan. Tecrübelerimden dolayı böyle söylüyorum.Hiç inandırıcı değil ki zaten geri çekilerek karakterini koymuş ortaya

Artık herkes fenomen…Bizim sokakta bile 4 tane fenomen var ordan hesapla
Başlangıçta sahiplenen erkek rollerine girip (amaç belli) sonradan baktı ki uğraşması gerekecek kaçak oynamış. Hiç üstüne düşme sal ipini gitsin zerre kadar güven vermiyor sonra çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…