Su an devlet için şansımı denemeye çalışıyorum, evdeyim ne yazık ki. Dediğim gibi ev kiraları çok uçuk ve isyerine yakın olmak istiyor.Siz çalışıyor musunuz? O zaman ikinize de yakın bir ev tutarsınız. Ya da ortada buluşalım diyin herkese aynı uzaklıkta bir ev tutun.
Haklısınız ama ne diyebilirim ki? Annemlere yakın olabilir deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım. Düşüncesi bile yetti. Nasıl naif olacağım bu konuda bilmiyorumEsinizle senin ailen-benim ailem tartismasini surdururseniz huzursuz olmaya devam edersiniz. Daha naif yaklasip daha uyumlu bi sekilde reddetmeyi deneyin derim. Cunku herkesin ailesi kendine kiymetli
O semti sevmiyorum diyebilirsiniz yada iste acindirip kendinizi anneme yakin olmayonca boslukta gibi hissediyorum annem hep yakinimda olsun istiyorum falan deyip yalandan uzgun numarasi yaparsaniz yani esinizin size uzulmesini saglarsaniz bence inatlasmadan cozersiniz. Esinizi en iyi siz tanirsiniz yani bi yumusak karni vardir muhakakHaklısınız ama ne diyebilirim ki? Annemlere yakın olabilir deyince gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım. Düşüncesi bile yetti. Nasıl naif olacağım bu konuda bilmiyorum
Ah böyle algılanmak istemiyorum. Sağlık durumunda neden böyle tepki vereyim. Ben minicik, gereksiz, acelesi olmayan ev işlerinden bahsediyorum.60 li yaşlardaki insanların çocuklarına ihtiyaç duymaları ve yardim istemeleri sizi neden rahatsız etti ki. Bu yaklaşımınız çok yanlış. Diper konuları bilmem ama eşinizin ailesinin yardımına koşmasına karışmayın ve büyütmeyin bence. Biz memlekete 3 saat uzakta yaşarken bile eşim anne babası ne zaman ihtiyaç duysa hastane durumları gibi koştu gitti. üstelik tek evlat da değil. Ama ne kıyasladım ne laf ettim. Şimdi annesi vefat etti eşimin dr benim de içimizde hiç vicdan azabı yok içimiz rahat.
Dün o taktiği denedim:d ama yemedi. Semti sevmiyorum dedim hayır anneme yakın oturmak istemiyorsun dedi. Doğru söze ne hacet. Evet dedim sonra küçük kavgamız başladıO semti sevmiyorum diyebilirsiniz yada iste acindirip kendinizi anneme yakin olmayonca boslukta gibi hissediyorum annem hep yakinimda olsun istiyorum falan deyip yalandan uzgun numarasi yaparsaniz yani esinizin size uzulmesini saglarsaniz bence inatlasmadan cozersiniz. Esinizi en iyi siz tanirsiniz yani bi yumusak karni vardir muhakak
Umarim ama işimi şansa bırakmak da istemiyorum. Baştan bir şeyler yapma gereği hissediyorum ve huzursuz oluyorum dünden beri..umarım korktugun gibi olmaz , allah pişman etmesin
Peki bana göre bunaltmak olan şeyi eşim öyle algilamazsa? En korktugum bu. Atıyorum diyeceğim ki bu ne ya haftada iki kez neden görüşeyim? O derse, bunda ne varBu durumda yapacak pek bir şey yok gibi. En kötü ihtimalle bayağı bir gerginlik yaşarsınız ama sonunda da en azından tavrınızı ve mesafenizi koyarsınız aranıza. Buraya taşındım ama yeter bunalttıkları diyebileceğiniz zamanlar gelecektir.
Bunu henüz bilmiyoruz şartlar netleşecek ama öyle dahi olsa yol çok uzak oluyor. Yoksa gerçekten evimi inanılmaz seviyorum. Evlendikten sonra ilk geldiğim ev, her şeyi bu eve göre ve istediğim şekilde ayarladım..servisi yok mu işyerinin?
taşınmayın.
Bunu henüz bilmiyoruz şartlar netleşecek ama öyle dahi olsa yol çok uzak oluyor. Yoksa gerçekten evimi inanılmaz seviyorum. Evlendikten sonra ilk geldiğim ev, her şeyi bu eve göre ve istediğim şekilde ayarladım..
Ben ne isteyeceğim canım, huzur versin istiyorum sadece. Bir evlilikte ne yazık ki huzur olmayınca dünyanın sonu gibi oluyorne istiyorsunuz bu kayınvalidelerden dünyanın sonu gibi tavırlar
Teşekkür ediyorum:)kısmet belkide olmayacak iş
hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?