Ferahlatın Ne olur Şu İçimi

Benimkiler bana 10 saat uzakta

Yeni işi değerlendirmek zorunda mi?
Eski işte devam etsin,olmaz mi?
Eger hayatinizda bir değişiklik yapilacaksa bunu ikinizin de istemesi lazim.Siz istemiyorsaniz,evden çevreden memnunsaniz,ben istemiyorum deyin.Bunu söyleme hakkiniz var.

evet uzaklık çok zormuş, evlenince anladım.. ilk başlarda eşimde sürekli annesine gideyim geleyim arayayım istiyordu içimden gelmiyordu. tartışıyoduk zamanla alıştık birbirimize. şimdi ben ondan çok görüyorm annesini.

inşallah sorunsuz bir süreç yaşarsınız..

Peki bana göre bunaltmak olan şeyi eşim öyle algilamazsa? En korktugum bu. Atıyorum diyeceğim ki bu ne ya haftada iki kez neden görüşeyim? O derse, bunda ne var

Diyecek zaten :)) güldüğüme bakmayın benim bile sinirim bozuldu. Taşınmayın bi yolunu bulun

Konu kapandıysa ne taktiği istiyorsunuz ?

Maddi olarak isteyecegimiz bir is ve su anki çalıştığı yerden memnun değil ne yazık ki. Psikolojik olarak çok yipranip eve geliyor. Ve şu an bu is onun hayallerindeki bir yer öyle söyleyeyim. Hayır deme hakkını kendimde göremiyorum şu an. Ama onun dışında gerçekten evimi ve semtimi çok seviyorum. Ne gıcık bir şey :)

Amin.. Çok teşekkür ederim :)

Amin.. Çok teşekkür ederim :)

açmayın.
Taktik maktik yapmayın.net olun, ki olmuşsunuzda
şundan şundan şundan dolayı yakın oturmak istemiyorum...ben diyeceğimi dedim deyip çekilmek gerekli bana göre. uzattıkça tadı kaçar.
ez cümle en iyi etkiyi bırakır....laf çok uzarsa ciddiyeti azalıyor bana göre.

yanlış alıntı yaptım ama siz anladınız beni :)

Dün o netliği koyamadim işte ne yazık ki. Şaştım kaldım. Sanırım is kesinleştiğinde bu konuyu en ince detayına kadar konuşmam gerekiyor.

ne yapın ne edın gıtmeyın yakınlarına ,
sonra sık sık gıdıp gelecekler sıze yakın ama gelmıyor dıye tas atmaya baslayacaklar
bos yere basınızı agrıtmayın sımdıden gıtmemek ıcın ne gerekıyorsa yapın sonradan huzursuz olmakdan ıyıdır

Çalışıyor musunuz o kısmı kaçırdım galiba.
Eşiniz için iyi bir fırsatmış istediği yermiş o yüzden olmasın diye dua etmeyin bence. Farklı sebeplerle istemeseydiniz taşınmayı anlaşabilirdiniz ama ailesi için istemediğinizi bildiği için artık sizinle zıtlaşacaktır. Yani geçmiş olsun demek istiyorum.
Şunu da söyleyeyim insanoğlu her şeye alışıyor oraya gitseniz oraya da alışacaksınız. Belki dengeyi kurucaksınız sandığınız kadar kötü de olmayacak. Artılarına odaklanmanızı tavsiye ederim.

Işyerine araba ile gitsin ya da servis vs zaten taşınsanız maaşın yarısını kiraya verirsiniz ne gerek var. Böyle söyleyin doğrudan annene yakın oturmalarım diye tepki vermeyin.

Suanki duzeninizde devam edersiniz gibi geliyor bana.

Su an nasil ikisine de cok farkli gitmiyoruz diyorsaniz oyle yaparsiniz, en azindan bireysel olarak siz oyle yaparsiniz, esiniz bir tik daha fazlasini yapabilir.
Yasli insanlarmis zaten, dert etmeyin bence.

Esiniz daha sik gitmek isterse, sizi goturmek isterse de, benim annemlere yakin otururken de duzenimiz boyleydi, ben bu duzene alistim, degistirmek istemiyorum dersiniz.

Inşallah dediğiniz gibi olur. Aslında benim derdim gitmeyelim 'den ziyade, sürekli gelmek isterler mi? Bu kısmı. Çok kalabalık bir aile mesela, kv gelmişken işte atıyorum yegenimize de uğrayayım vs durumları olur mu teyze dayı hala amca tarafından.. Bunlar korkutuyor emrivaki hiç sevmiyorum kendi ailem dahi olsa.

anliyorum tabi burada sizin tarziniz onemli.
Ben ornegin musaitsem cok severim bu tarz kisa ziyaretleri, hem de habersiz gelmisse daha guzel, hic hazirlik gerektirmez Zaten musait degilsem de kabul etmem. Atiyorum KPSS calisiyorsunuz, sanki KPSS okuluna gidiyormus gibi davranmalisiniz. Iste geldiler diyelim, kusura bakmayin benim ders saatim deyip gonderebilirsiniz veya kabul etmeyebilirsiniz. Boylece haberli gelmeyi ogrenirler. Haber ettikleri zaman da sizin normal planiniza uyuyorsa kabul edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…