Eşim acayip misafirperver o ne olacakanliyorum tabi burada sizin tarziniz onemli.
Ben ornegin musaitsem cok severim bu tarz kisa ziyaretleri, hem de habersiz gelmisse daha guzel, hic hazirlik gerektirmezZaten musait degilsem de kabul etmem. Atiyorum KPSS calisiyorsunuz, sanki KPSS okuluna gidiyormus gibi davranmalisiniz. Iste geldiler diyelim, kusura bakmayin benim ders saatim deyip gonderebilirsiniz veya kabul etmeyebilirsiniz. Boylece haberli gelmeyi ogrenirler. Haber ettikleri zaman da sizin normal planiniza uyuyorsa kabul edersiniz.
Eşim acayip misafirperver o ne olacakher iki taraf için de kim gelse memnun etmek için her şeyi yapar. Yani benim şöyle isim var deyip göndermeye kalksam aboo birbirimize gireriz
Haklısınız işler netlesir ve ev arayışına girilirse sağlam pazarlıklar yapıp öyle karar vermeli.. Gerçi hayat şaşırtmayi seviyor ama yine de ne yapalım.cok biliyor o
dedigim gibi ben de misafir cok severim, ama kendimi daha cok severim
siz de kendinizi seven bir insan olarak kendinize iyi gelmeyecek seyi yapmayi kabul etmeyin.
Madem esinizin huyu oyle, tasinmadan anlasma yapmak gerek.
Ben kayınvalidemle yakın oturuyorum , annemle aramda 1 saate yakın yol var. Ama ben annemlerle daha sık görüşüyorum. Eşime asla karışmam her gün görüşse gözüme batmaz çünkü markete gitse bile görür yani...Hayirli, güzel sabahlar kızlar :)
Belki de zilyon kere yazılmış bir konuyu ben de yazacağım affola.
Eşimin bir is değişikliği durumu var. Su an benim annemlere yakın oturuyoruz. Yakın derken aynı semtte, bir otobüs uzaklığında,onun ailesine iki araç. Benim ailemle görüşme sıklıgimiz ile onun ailesiyle görüşme Sıklığimiz neredeyse aynı. Belki minik bir tık Yakınlıktan dolayı annemler ile fazla görüşüyor olabiliriz ama bariz bir fark yok.
Esimin yeni işi ta-tam annesigile yakın.:d
Aslında is değişikliği onun için şu an müthiş bir şey. Tam istediği pozisyon ve şirket. Ama is yerine yakın yerlerin kirası inanılmaz uçuk, yalnızca annesigile yakın olan kısım dışında.
Eşim tek erkek evlat, bu kadar yakın değilken bile en ufak işlerinde bir ton yola onu yap, bunu al, bunu getir vs diye çağırıyorlar. Yakın olsak tahmin edemiyorum başımıza gelecekleri. Kızlarını is konusunda hiçe sayıyor yani erkek olduğu için ana babasından tek sorumlu odur. Yaşasın ata erkil toplum. Ayrıca kayinvalidem inanılmaz kaprisli biri. Haftada bir zor dayanıyor, bazen dayanamıyor tartışıyordum. Dün eşime oraya taşınmak istemediğimi söylediğimde çılgın tepkiler verdi
Bunca zaman senin ailene yakın oturduk, gıkımı çıkarmadım vs. E çıkarmazsin tabi benim ailem hiçbir şeyimize karışmaz ki. Maddi manevi açığımız kapatmaya uğraşırlar hala. Kimseden çok bir beklentim yok ama annemlerle kıyaslamasını da istemem açıkçası. Zira uzaktan yakından alakaları yok. Benim ailem yas ortalaması olarak da bize yakın olduğu için şen şakraktirlar, eşim dahil eğleniriz birlikteyken. Onun ailesi 60 yaş üstü ve inanın ruhum daralıyor, konuşulan tek şey para.
Neyse sonuc olarak konu bir şekilde kapandı ama beynimde dönüp duruyor.
Tavsiye istirem :)) Teselli aynı zamanda. Veya bir cikis yolu, taktik ne varsa. Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Siz o dengeyi kurabilmissiniz :)Ben kayınvalidemle yakın oturuyorum , annemle aramda 1 saate yakın yol var. Ama ben annemlerle daha sık görüşüyorum. Eşime asla karışmam her gün görüşse gözüme batmaz çünkü markete gitse bile görür yani...
Aslında o dengeyi eşin kurması gerekiyor. Ama siz eşinize güvenmiyorsunuz sanırım bu konuda, eğer huzursuz olacağınızı düşünüyorsanız tavrınızı değiştirmeyin...Siz o dengeyi kurabilmissiniz :)
öyle göndermekte çok ayıp yani...Eşim acayip misafirperver o ne olacakher iki taraf için de kim gelse memnun etmek için her şeyi yapar. Yani benim şöyle isim var deyip göndermeye kalksam aboo birbirimize gireriz
İki tarafla da mesafeli (uzaklık anlaminda) olunmasi taraftarıyim..Hayirli, güzel sabahlar kızlar :)
Belki de zilyon kere yazılmış bir konuyu ben de yazacağım affola.
Eşimin bir is değişikliği durumu var. Su an benim annemlere yakın oturuyoruz. Yakın derken aynı semtte, bir otobüs uzaklığında,onun ailesine iki araç. Benim ailemle görüşme sıklıgimiz ile onun ailesiyle görüşme Sıklığimiz neredeyse aynı. Belki minik bir tık Yakınlıktan dolayı annemler ile fazla görüşüyor olabiliriz ama bariz bir fark yok.
Esimin yeni işi ta-tam annesigile yakın.:d
Aslında is değişikliği onun için şu an müthiş bir şey. Tam istediği pozisyon ve şirket. Ama is yerine yakın yerlerin kirası inanılmaz uçuk, yalnızca annesigile yakın olan kısım dışında.
Eşim tek erkek evlat, bu kadar yakın değilken bile en ufak işlerinde bir ton yola onu yap, bunu al, bunu getir vs diye çağırıyorlar. Yakın olsak tahmin edemiyorum başımıza gelecekleri. Kızlarını is konusunda hiçe sayıyor yani erkek olduğu için ana babasından tek sorumlu odur. Yaşasın ata erkil toplum. Ayrıca kayinvalidem inanılmaz kaprisli biri. Haftada bir zor dayanıyor, bazen dayanamıyor tartışıyordum. Dün eşime oraya taşınmak istemediğimi söylediğimde çılgın tepkiler verdi
Bunca zaman senin ailene yakın oturduk, gıkımı çıkarmadım vs. E çıkarmazsin tabi benim ailem hiçbir şeyimize karışmaz ki. Maddi manevi açığımız kapatmaya uğraşırlar hala. Kimseden çok bir beklentim yok ama annemlerle kıyaslamasını da istemem açıkçası. Zira uzaktan yakından alakaları yok. Benim ailem yas ortalaması olarak da bize yakın olduğu için şen şakraktirlar, eşim dahil eğleniriz birlikteyken. Onun ailesi 60 yaş üstü ve inanın ruhum daralıyor, konuşulan tek şey para.
Neyse sonuc olarak konu bir şekilde kapandı ama beynimde dönüp duruyor.
Tavsiye istirem :)) Teselli aynı zamanda. Veya bir cikis yolu, taktik ne varsa. Okuyan herkese teşekkür ediyorum.
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor. Çalışmıyorsanız da işe girseniz. En azından işte Yorgunum diye kaçışınız olurSu an bile her seferinde ben gitmiyorum zaten ama haftada bir kez nerdeyse görüşüyoruz. Fakat yakın olduğunda düşünsenize. Yemeğe geliyoruz, çaya geliyoruz dese çıldırırım. Hadi esime gitmeyelim derim ama gelene ne diyeceğim?
Eşim tek erkek evlat, bu kadar yakın değilken bile en ufak işlerinde bir ton yola onu yap, bunu al, bunu getir vs diye çağırıyorlar. Yakın olsak tahmin edemiyorum başımıza gelecekleri. Kızlarını is konusunda hiçe sayıyor yani erkek olduğu için ana babasından tek sorumlu odur. Yaşasın ata erkil toplum. Ayrıca kayinvalidem inanılmaz kaprisli biri. Haftada bir zor dayanıyor, bazen dayanamıyor tartışıyordum. Dün eşime oraya taşınmak istemediğimi söylediğimde Onun ailesi 60 yaş üstü ve inanın ruhum daralıyor, konuşulan tek şey para.
Ya evli değilsiniz ya da kayınvalideniz hoş biri :dBenim eşim sırf anneme yakın oturmamak için beni günde 2 saat yola mahkum edecek? Güzel bir dünyaymış.
Eşinize göre annesi hoş biri o kısmı biliyorsunuz değil mi?Ya evli değilsiniz ya da kayınvalideniz hoş biri :d
Muhakkak ama bu benim ona yakın mesafede sürekli maruz kalmamı gerektirmez. Bize karismayacagini ve hem kendisi hem akrabalarının çat kapı gelmeyeceğini bilsem yakın oturmayı zaten sorun etmezdimEşinize göre annesi hoş biri o kısmı biliyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?