Tüp Bebek Merkezleri ferti_jin seval taşdemir de tüp bebek yaptıranlar

amor_amor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
1.599
1
116
43
İstanbul
arkadaşlar merhaba
biz uzun süreli araştırmalarımızın sonucunda ( merkez konusunda ) fertijine karar verdik.
görüştük tüp bebek tedavisine karar verdik.
açıklanamayn infertilite grubundayız
yumurtlama tedavileri,aşılamalar hepsi negatif.
ıkı tane kimyasal gebelik oluştu o kadar
genetik tanı yaptırıcaz sonrada tüp bebek .bakalım hayırlısı herkes için.
seval hanımda tedavi olanlar lütfen fıkırlerınızı paylaşabilirmisiniz.bu benım için çok önemli.
şimdıden herkese teşekkür ederim.
ŞenizŞenizŞeniz

HAYIRLI OLSUN...ben 1. ve 2.tupbebek tedavimi fertijin de oldum...ikiside negatif sonuclandi...Seval hnm bize sebepsiz infertilite demisti...2.denememde lenfosit asi si denendi...cok umutluyduk ama malesef olmadi...benimle ayni donemde fertijinde yaptiran bi arkadasim daa vardi...o simdi dogum zamanini bekliyor....bizi o merkeze yonlendiren arkadaslarimizinda 5.denemesinde fertijin de olmustu...bana o merkezde nasip olmadi...
sukurler olsun ki 3.denemem de baska bi merkezde pozitif sonucu gorduk(sebepsiz infertilite degilmisti,sebebi varmisti)...darisi sana insallah...fertijinin ekibi cok basarili,ilgililer...sormak istediklerin varsa yardimci olmaya calisirim...Allah kolaylik versin...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ahrem sebebi ne bulundu bende sebepsiz gruptayım ve yaptırmadığımız tetkik kalmadı. sebep bulamadık.

allahım hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor işler bu işler,
hiç başıma geliceğini düşünmemiştim

sagol canim darisi isteyen herkese...sebebi raimde bozukluk,miyomlar rahimin seklini bozmus...miyomlar alindi,rahime normal sekli verildi...ameliyat sonrasi hemen tupbebek denendi..sonuc pozitif...yinede bunlar vesile...veren Allahim...sizlerede vaktiniz geldiyse verir insallahh...

Apple23...sen suan hamile olmayasin...aklinialirimsmile....icimden oyle gecti...bilmiyorumkismile

ahrem canım ya o zamana kadar neden anlaşılmadıkı mıyomlar hayret bişey ya
dimi ama
bakalım benımde şu genetık tanıo olsun bakalım onda ne cıkıcak

allahım hepimizin yardımcısı olsun valla çok zor işler bu işler,
hiç başıma geliceğini düşünmemiştim

Aminnn....Allah daha zorlarla..caresi olmayan dert vermesin canim...bunlara sukur...sonucta bi cozumu var...er yada gec sende anne olcaksin...yeterki sabir....

hicbirseye basima gelmez diye dusunme...hersey insanlar icin...hakkinda hayirlisini iste...

bizim evlatlarimiz...en degerlileri ,en kiymetlileri..olacak..

bizler anneligi en cok hakeden insanlariz...Allahin bi sinavi bu...kimileri cabuk elde eder,sokaklara atar,kiymet bilmez...ama bizler sabirla zorlukla cabalar sonucu elde edenler olcaz...Allahim bu sinav sonunda sabrinin odulunu bize en iyi sekilde vercek...bizler o evlatlarimiza gozumuz gibi bakip hayirli evlat yapip ulkemize kazandircaz...kim bilir belkide tupbebek uzmani yapcaz cocuklarimizi ki baska anneleri sevindirsin...olumunekankayizsmile

tek embriyo transfer edildi...sukur tutundu...
2.denemem de Seval hnm 4 embriyo transfer etmisti...embriyo transfer sayisina pek takilma...olacagi varsa 1 taneden olmuycagi varsa 4 taneden ....

genetik...banada yapilmisti...genelde sorun cikmiyor...psikoloji cok onemli...tedavi suresince pozitif ol canim tamam mi?

inşallah be güzelım ne güzwl dedın
tam kalbımden gecenı söledın
dun bende onu düşündum benım cocugum da ınşallah bır tüp bebek uzmanı olur dıye
dogru allah başka dertler vermesın ınşallah
doktorlar sadece bır sebep takdır allahın
napalım öyle uygun gördü :S
bide sana şey dıycem
ben seval hanım agıttım semra hanım daha mı ıyıdır

seval hanım genetık uzerınde çok durdu bende canım cunku 7 yıllık evlıyız 2 kere kımyasal gebelık eşimın bır tane engellı kardeşi olmuş ölmüş benımde dayıkızı oldu öldü yanı bunları anlatınca herhangı bır taşıyıcılık olabılır dedı
o yuzden cok durdu bunun uzerınde
senın mıyomları nasıl farkettıler canım
laparoskopimi oldun,

ahrem canım inşallah hamileyimdir 3. denememizi yaptırdık sonuç bekliyorum transferimin 8. günü:)) içine doğmuştur inşallahhhhhhhhhhhhh

Seval Semra karisti valla....duzeltme yaptim...Semra hnm benim 3.denememde sebep bulan sebebi ortadan kaldiran bana 9.senemde pozitif sonucu ilk defa gosteren canim doktorum...hakki odenmez...

canim su iyi bu iyi diyemem ki...ben Semra hnm dan fayda gordum...bakarsin sen Seval nm dan gorursun insallahh...

tatlim o zaman genetige bakilmali ki kafanizda sorun kalmasin...dua etki bi sebebi bulunsun...o zaman isimiz daa kolay oluyor...embriyonun saglikli olanini yerlestiriyorlar...sen yuregini fera tut...birseyi dert etme...sebepsiz cozulemiycek sorun yoktur bence...

benim miyomlari..histeroskobi de gorduler...isikli kamerayla rahim icine bakiliyor...yapisikli v.s varmi diye...orda goruldu...cikolata kistim icin anestezi almisken miyomlari da aldilar...

Apple canim...insallah bu sefer yuzun gulcek icime oyle dogdu,,,yeterki sen biraz daa olumlu dusun...cok olumsuzsun...negatif enerjiyi cekme...dualarim sizlerle kizlar...
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...

allah razı olsun senden canım yaa
gerçekten ınsan en yakınızyla konuşamazken bunları bır yabancıya açılması garip ?
birine bahsettıgınde embıryo ne?yumurtlama ne dıye suratın abakıyorlar
gerçekten sağol dostum

appell allah yardımcın olsun canım ya ıyı düşünelım ıyı olsun bak beynıne herşeyın guzel olacagını yerleştır canım benım

evet ahrem kalbi çok güzel bır ınsan
benım yazduıgım yazıya duyaryız kalamadı ba
inşallah senın ıcınde aklına gelen şey doğrudur
sonuçta senı tanımıyo etmıyo dımı
allah gönlune göre versın canım

dimi...oyle canim...insan basina gelmeyince neyin ne oldugunu bilmiyor...herkesin bilmesi sart degil...nasilsa seni anlamiycaklar...benim annem kayinvalidem biliyordu...gerisi yalan..soylemedigimiz halde ne yorumlar yapildi cevremde duydum duymamazliktan geldim..yoksa kafayi yerdim...neymis makina da bebek yaptiriyormusum...neyin ne oldugunu bilmeyen cail insanlarla ugrasmak zor...

canim sana acikca diyebilcegim:Seval hanima karar kildiysan,ne olursa olsun buradan arastir neler yapiliyor tedavi suresince bak,ogren,not al,gittiginde kafana takilan ne varsa hepsini sor Seval hnma ...ki ...keske soyle yapsaydik..bunu sorsaydim deme...birde sakin sakin lenfosit asi si uygulayalim derse taraftar olma...ben umuttur dedim3 ay oldum...maddi yikintiyi birak acisi cok zor olan bi asi...sonradan arastirdim ki...sadece para tuzagiymis....sende simdiden iyi arastir..hersey elinin altinda nette...ben dustum hataya sen dusme...lenfosit asisinin faydasini goren %1-2 oda belki nasip olcakti..

dualarim sizlerle...teker teker verin guzel aberleri insallah...sonuclari alinca haber vermeyi unutmayin haa..Apple simdilik sana sozum...

haber vermemmı canım benım ya
yalnız makınede cocuk yapmak mı cok guldum ya :)::):)
allahım aklı olmayanlara akıl
lenfosıt aşısını benım arkadaşım var 8 düşüğü var 10.sunu sevale gıdıp lenfosıt yaptırdıktan sonra gebe kaldı üstelık ıız ama dedıgın gıbı lenfosıtte kar etmedı yıne düştü
üstelık okadar acıkı ahrem cım cocuklar ölü düşmüyo 3-4 aylık olunca dogum başlıyo dıkış atılıyo mesela dikişi fılan hep atıp yanı suyu patlıyodogum başlıyo
ve bebekler doğum anına kadar yaşıyo allah yardım etsın mesela ona faydası olmamıştı

uzuldum arkadasina...elde etmek bi zorluk sonrasi daa zor...insalla biran once duzelir yeniden annelik duygusunu yasar...Allahim hepimize saglikli evlat nasip etsin insallah...
ben cikiyorum canim annem geliyor...bi kac gun olmam...sonra gelir haberlerini alirim...iyi bak kendineopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…