dimi...oyle canim...insan basina gelmeyince neyin ne oldugunu bilmiyor...herkesin bilmesi sart degil...nasilsa seni anlamiycaklar...benim annem kayinvalidem biliyordu...gerisi yalan..soylemedigimiz halde ne yorumlar yapildi cevremde duydum duymamazliktan geldim..yoksa kafayi yerdim...neymis makina da bebek yaptiriyormusum...neyin ne oldugunu bilmeyen cail insanlarla ugrasmak zor...
canim sana acikca diyebilcegim:Seval hanima karar kildiysan,ne olursa olsun buradan arastir neler yapiliyor tedavi suresince bak,ogren,not al,gittiginde kafana takilan ne varsa hepsini sor Seval hnma ...ki ...keske soyle yapsaydik..bunu sorsaydim deme...birde sakin sakin lenfosit asi si uygulayalim derse taraftar olma...ben umuttur dedim3 ay oldum...maddi yikintiyi birak acisi cok zor olan bi asi...sonradan arastirdim ki...sadece para tuzagiymis....sende simdiden iyi arastir..hersey elinin altinda nette...ben dustum hataya sen dusme...lenfosit asisinin faydasini goren %1-2 oda belki nasip olcakti..
dualarim sizlerle...teker teker verin guzel aberleri insallah...sonuclari alinca haber vermeyi unutmayin haa..Apple simdilik sana sozum...