Tüp Bebek Merkezleri Ferticenteri herkese tavsiye ediyorum

bugun ilk kez gorduk. allaha cok sukur gayet iyi. :) darısı sizlerin basına isllah. yaresbulut nasıldı transferin?
iyimisin simdi?

canım allah bizede tez zamanda nasip etsin.transferimi nuri bey yaptı allaha şükür herşey yolunda 8 hücreli bir embriyo transfer edildi gayet iyiymiş inşallah sonuda güzel olur 2 tanede dondurulmuş var.. duanı eksik etme

isaallah iyi haberler veririsin buradan hepimize canım. moralini yuksek tut. bu iste moral cok onemli. haberdar et bizleri de :)

yaresbulut en onemlisi psikolojik olarak rahat hisstemen bence. olumlu dusun en onemlisi bu :) ozellikle yedigim bisey yoktu ama saglıklı beslenmeye calıstım. bol meyve sebze gibi. ne zaman testin?

goguslerimde hafif siklinlik vardı ama ilaçlardan da olabiliyormus sanırım. sen de var mı degisiklik?

canım kendimi dinlemiyorum belirti aramıyorum ama benim göğüslerim ilaçlardan şiş öncesindede vardı sana kaç embriyo transfer ettiler

Sevgili Endora;

Kesinlikle ferticenter hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.Tüp bebek tedavisi gibi zor ve yıpratıcı bir süreçte insanın evi gibi hissettiği bir yer.Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör moral ve tedavi gördüğünüz merkeze olan güvendir.Doktorum sayın Nuri bey ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum.Tüm fertıcenter çalışanlarına başarılarının devamını diliyorum.

anladım canım allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Herkese merhaba,
Dr. Nuri DELİKARA benim doktorum.Son yapılan tüp bebek operasyonunda hamile kaldım ve ikiz bekliyorum.İnşallah sizlerinde olur.Hemşiresinden hasta bakıcısına kadar aile ortamında geçen tedavi süresince çok memnun kaldım hepsi ailem gibi oldular.Doktor Nuri beye ve ekibine kurdukları bu merkez için gerçekten çok teşekkür ediyorum...:lepi:

sanırım benim bebeğim beni bırakıyor :( dünden beri kanamam başaldı doktorumu aradım şaşırdı ve çok erken dedi her ihtimale kaşı yarın yada cumartesi test yaptırcaz

yares sonucunu alınca yazarmısın bende hala acaba 2 embriodan acaba teki düşmüş teki kalmışmıdır tekrar test yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum :( benimde çok erken başladı çünki kanamam testi de 9 günde yapmıştım umut işte senin pozitif çıkarsa bende hemen gidip yaptırcam çok kişiden duydum kanama olsa da bebekler kalabiliyormuş inaşşalah ikimizinde mutlu haberleri olur dört gözle güzel haberlerini bekliyorum fazla ayakta gezinme yatma imkanın varsa yarına kadar hiç kalkma hadi nolu inşallah tüm kalbimle dua ediyorum pozitif sonucunu duymak için :) Sonra belkim bende müjde veririm :)))

yares sonucunu alınca yazarmısın bende hala acaba 2 embriodan acaba teki düşmüş teki kalmışmıdır tekrar test yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum :( benimde çok erken başladı çünki kanamam testi de 9 günde yapmıştım umut işte senin pozitif çıkarsa bende hemen gidip yaptırcam çok kişiden duydum kanama olsa da bebekler kalabiliyormuş inaşşalah ikimizinde mutlu haberleri olur dört gözle güzel haberlerini bekliyorum fazla ayakta gezinme yatma imkanın varsa yarına kadar hiç kalkma hadi nolu inşallah tüm kalbimle dua ediyorum pozitif sonucunu duymak için :) Sonra belkim bende müjde veririm :)))

canım ben yarın gidiyorum teste umudum yok ama doktorum ısrar ettiği için yaptırcam bakalım artık yarın öğlenden sonra kesinleşir herşey..ben mutlu haber veremesemde inşallah senden duyarım mutlu haberi

Back
X