Tüp Bebek Merkezleri Ferticenteri herkese tavsiye ediyorum

yares selam nasılın biraz daha iyimisin? Buraya pek bakamıyorum benim dr cem demirel orda tedavi gören arkaşların yazılarını okuyorum inşallah iyisindir donmuş miniklere kadar kendini toparla anneciklerini güçlü olarak hissetsinler kiiii bu güçlü kadını bırakmayıs asla diyip sana tutunsunlar :)))
Ben şu hayıt tohumuna devam ediyorum internetten okudum valla hep kısırlık için care gibi yazılara denk geldim :) Demleyip içiyorum azıcık iğrenç ama denemedim tüh demektense içiyorum gitsin :)))))

yares selam nasılın biraz daha iyimisin? Buraya pek bakamıyorum benim dr cem demirel orda tedavi gören arkaşların yazılarını okuyorum inşallah iyisindir donmuş miniklere kadar kendini toparla anneciklerini güçlü olarak hissetsinler kiiii bu güçlü kadını bırakmayıs asla diyip sana tutunsunlar :)))
Ben şu hayıt tohumuna devam ediyorum internetten okudum valla hep kısırlık için care gibi yazılara denk geldim :) Demleyip içiyorum azıcık iğrenç ama denemedim tüh demektense içiyorum gitsin :)))))

biraz daha iyiyim canım topladım kendimi :) şimdilik yaptığım bişey yok şu kış geçsin öyle başlaıcaz donmuşlara sen neler yapıyosun 2. nezaman kısmetse

şubattan önce denemem mümkün değil çalıştığım için izin almam yıl sonunda imkansız. Bende şubata kadar işte bitkisel denemelerle zaman geçireceğim :))) Bizim sorun yok ya bu arada belkim tutar kim bilir :))))))

ah canım bizimde sorun yok ama bazen diyorum böylesi daha kötü en azından sebebi olsa üstüne gideriz...ama bende senin gibi umutluyum inşallah kendiliğinden gelir bebişimiz

1 aşılama 3 tup bebek yaptırdım dr tansel beydi.ama malesef hayal kırıklığına uğradım.herkes nuri beydn memnun tansl beyden memnun olan yok heralde.ben artık bıraktım başka yerde deniycem.zaten 3 kere ust uste aynı yerde yaptırmam hataydı.

Back
X