Feryalnur'un Diyet Günlüğü - Motivasyon, Bebişe Hazırlık:)

feryalnur

♥ الله ♥ HaYıR
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
1.382
0
156
İstanbul
Merhaba günlük diye klasik bir başlangıç yapayım

4 yılda toplamda 26 kilo alarak o fıstık halimi çoktan geride bıraktım.60 kg ile evlenip mayıs 2012 de 86 yıda gördüm ya aferin bana. Hep bahane en büyüğüde etrafın tesellileri boyun kaldırıyor yalanınızı yiyim kaldırmıyor işte bu arada boy 1,75. 2-3 kez diyetisyene gittim başarılıda oldum fakat artık işi çözdüm.Diyetisyenin bana katkısı tartı korkusundan başka bir şey değildi.Artık kendim kalori hesabı yapmaya çalışıyorum 3 ayda 9 kilo verdim çok hızlı mucize bir erime istemiyordum zaten 4 senede aldığım kiloyu 3 ayda vermek zaten büyük bir hesap hatası olurdu.Aralık sonunda en az 65 olmayı planlıyorum şuan 77 yim daha da verebilirim inanıyorum.Çünkü artık deli gibi bebiş istiyorum.Estetik açısı bir yana sağlık için bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum.Hadi bana kolay gelsin :)Tüm arkadaşlara başarılar...

hadi hayrlı olsun cnm koly gelsn. bu işin sonunda 2 güzellik var :) hem sağlıklı fizik hem bebiş inş
dedğin gbi hemn vermk gbi hedfn olmasın.kendine kçk kçk hedefler koy. haftalık 1 kilo gbi

**Sabah menüm herzamanki gibi

biraz peynir domates salatalık 3-4 zeytin 1 büyük dilim tahıllı ekmek

1 fincan bitki çayı

**öğlene kadar 4 bardak su ve 1 fincan nescafe(tatlandırıcılı) vazgeçemedim bir türlü

**öğlen

az domates çorbası,1 parça tavuk göğsü fırında pişmiş,yarım kase kadar yoğurt 1 küçük dilim kepek ekmeği

akşam sebze yemem gerek pratik bi şeyler bulmam lazım.

11.09.2012 akşam menüm

1 tabak z.yağlı bamya yemeği yarım kase kadar yoğurt 2 dili ligt etimek

yemekten 1-2 saat sonra dayanamadım ve haşlanmış yarım mısır yedim.

Ama günlük limitimi aşmadığımı düşünüyorum bence dün başarılıydım :)

canım burdan mı devam edelım bende gunluk acabılırm sorun deıl ama senn ıcın bı sakıncası yoksa burdan devam edelım

tamm o zaman cnım hemen baslıyayım aksam burda olamıycam
sabah:1 tane domates 14 kalorı
1 tane salatalık 11 kalori
köy peyniri 30 gr 29.4
2 tane biber 24 kalori
2 dilim saf kepek ekmeği 104 kalori
öğlen:1 porsiyon börülce salatası 275 kalori
saf kepekli ekmek 3 dilim (((((((( 156 kalori

toplamda 613 kalori olmuş öğlen 3 dilim ekmek olmasa sankı daha ıyydı ama neyse daha yolun basındayız zamanla oda azalır ıns aksam duğune gıdıcem inş orda da abartmm da 1400 u asmadan bıtırırz bu gunu

12.09.2012

sabah
2 ligt etimek üstüne az otlu peynir

öğlen

1 tabak nohut 1 kaşık pirinç pilavı (nohutu çok seviyorum yaaaaaa)

1 kase cacık ekmek yok

akşam üstü

etiform kepekli(klasik) 2/3 paket 1 bardak ayran

Akşam

1 tabak bamya yarım kase yoğurt 3 ligt etimek

daha sonra

az tuzlu fıstık ve leblebi limonlu soda bunlara yemesem iyiydi aslında

ufak tefek seyler olsada bu iş gıder dun aksam hıc ekemk yemedım nohut ve bulgur pilavı yedım bırazcık :)))))light etimeklerin kalorisi ne kadr tavsıye eder mısn ben bı ara kullnydm sonra bırktm bır de sen su konusunda problem yasıydn galıba yazar mısn gunde ortalama ne kadar su ıctığını :)))))))))

Canım etiform un ligt kızarmış ekmeği benim hoşuma gidiyor dilimi 33 kalori bir dene istersen.Su konusuda işyerinde 1 sürahiyi bitirmeye çalışıyorum 1,5 litre sanırım.evde hiç içemiyorum ama yavaş yavaş artırıyorum su tüketimini gerçekten faydasını hissettim içtikçe.Demek sende nohut yedin dün :) dün ikimizde güzel tamamlamışız benim p.tesi 77.9 falan çıkmıştım bu sabah 77.3 çıktım aslında sık tartılmak istemiyorum ama bazen işe yarıyor baktım gram gram artıyo hemen toparlanıyorum :))

canım bu arada bir şey buldum formdakal sitesi günlük menünün yazıp hesaplayabiliyorsun ben başladım mantıklıda geldi bana 1400 kalorilik diyet önerdi sende bir bak istersen

etiformu denıycem canım super gercekten gram gram gıdıyo darısı basıma ya ben dun tartıldım tekrr da tartılmak ıstemıyorum artık pazartesı falan daha hıc bısey gıtmemstr doğal olark moralım bozulur motıvasyonum falan duser sonra :))))))

canım bende cok beğendim bu siteyi bana da 1400 luk verdı dığerleri 1100 falan veriyodu neyse artık ordan hesaplarız ıı oldu ya guvenemıydm kalorı hesaplama sıtelerıne

canım bende cok beğendim bu siteyi bana da 1400 luk verdı dığerleri 1100 falan veriyodu neyse artık ordan hesaplarız ıı oldu ya guvenemıydm kalorı hesaplama sıtelerıne

aynen içtiğin suyu bile bardak olarak seçebiliyorsun 2,5 litre tüktememiz lazımmış yavaş yavaş bu rakama ulaşırız inş.Bu arada öğrenciyim demiştin ne okuyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…