canım burdan mı devam edelım bende gunluk acabılırm sorun deıl ama senn ıcın bı sakıncası yoksa burdan devam edelım
12.09.2012
sabah
2 ligt etimek üstüne az otlu peynir
öğlen
1 tabak nohut 1 kaşık pirinç pilavı (nohutu çok seviyorum yaaaaaa)
1 kase cacık ekmek yok
akşam üstü
etiform kepekli(klasik) 2/3 paket 1 bardak ayran
Akşam
1 tabak bamya yarım kase yoğurt 3 ligt etimek
daha sonra
az tuzlu fıstık ve leblebi limonlu soda bunlara yemesem iyiydi aslında
ufak tefek seyler olsada bu iş gıder dun aksam hıc ekemk yemedım nohut ve bulgur pilavı yedım bırazcık :)))))light etimeklerin kalorisi ne kadr tavsıye eder mısn ben bı ara kullnydm sonra bırktm bır de sen su konusunda problem yasıydn galıba yazar mısn gunde ortalama ne kadar su ıctığını :)))))))))
Canım etiform un ligt kızarmış ekmeği benim hoşuma gidiyor dilimi 33 kalori bir dene istersen.Su konusuda işyerinde 1 sürahiyi bitirmeye çalışıyorum 1,5 litre sanırım.evde hiç içemiyorum ama yavaş yavaş artırıyorum su tüketimini gerçekten faydasını hissettim içtikçe.Demek sende nohut yedin dün :) dün ikimizde güzel tamamlamışız benim p.tesi 77.9 falan çıkmıştım bu sabah 77.3 çıktım aslında sık tartılmak istemiyorum ama bazen işe yarıyor baktım gram gram artıyo hemen toparlanıyorum :))
canım bu arada bir şey buldum formdakal sitesi günlük menünün yazıp hesaplayabiliyorsun ben başladım mantıklıda geldi bana 1400 kalorilik diyet önerdi sende bir bak istersen
canım bende cok beğendim bu siteyi bana da 1400 luk verdı dığerleri 1100 falan veriyodu neyse artık ordan hesaplarız ıı oldu ya guvenemıydm kalorı hesaplama sıtelerıne
aa bak ben onu fark etmemiştim canım japonca öğretmenliği okuyorum
wawwwww Allah zihin açıklığı versin canım ne kadar enteresan bir bölüm okuyan arkadaşım oldu süpermiş ya bayıldım
aa sorma canım cok enterasanda cok zor ya sen nerde çalışıysn
Ben mali müşavirim canım bir ihracat firmasında muhasebe müdürüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?