süpersin canım aynen devam kilonu merakla bekliyorum.Bu arada ben 1 haftalık tektip diyet yapmaya karar verdim yaptığım araştırmalar sonucu böyle bir karar aldım bugun meyve günüm bana şans dile zaten bebişi düşünmesem bu kadar çabalamam heralde :) şuan görüntüm eskiye göre çok çok iyi ama dahada iyi olması dileğim :)
sonunda 77 nin altına düşebildim bu sabah 76,60 geldim çok mutluyum şimdi diyete devam moralim yerine geldi kilo vermeye tekrar başladımmm.İşyerine gelen yemekten yememeye karar verdim kendim salatamı ve köftemi yapıcam bu hafta ve habire tartılmıcam.
sonunda 77 nin altına düşebildim bu sabah 76,60 geldim çok mutluyum şimdi diyete devam moralim yerine geldi kilo vermeye tekrar başladımmm.İşyerine gelen yemekten yememeye karar verdim kendim salatamı ve köftemi yapıcam bu hafta ve habire tartılmıcam.
77.2 dün kpss ye grdm ve cok kotydu butun sınırımı yemekden cıkardım oturdm delıler gıbı yemek yedım ve 77 nın altına dusemdm malesef ama napalım bıraz dahadıkktedıcm artık
77.2 dün kpss ye grdm ve cok kotydu butun sınırımı yemekden cıkardım oturdm delıler gıbı yemek yedım ve 77 nın altına dusemdm malesef ama napalım bıraz dahadıkktedıcm artık
bugün cok tuaf bısey oldu 77 yı grmusken sabah bı tartıldım 77.9 ama hıc bozmdm neler oluyo bılmıyrm cok sasrdm yınede herseyden emn olmk acaba bırseylerı yanlıs yapıyrmda gzmdn mı kacıyo dıye bnde buraya yazmaya devam edıcem canım ((((((((
ah canım ah resmen sıkıstım kaldm hem nısanlılık hem öğrencilik zor ne zaman nerdeym bn bıle bılmıyrm dsun sabah sekız on bes de dersm var bnm dnya kadr odevm var sanırm sabahlıycm mısafrler yenı gıttı de (((((ama daha sık gelmeye calıscm bole olmuyo dıyetı bozmuyrm ama sankı buraya yazmynca bıseylerı atlıyrm gıbıme gelıyo eskısı gıbı daha sık gırmeye calsalım cok olu oldu topiğimz canlanalım bırz canım ya :))))))))hadı ya kılo konusuna uzuldm ama hala dıyetı bozmamıs olmnda guzel tartda oynama olmasa bıle ıncelme olduguna ınnyrm sıkma canını :)))))))bende dıyetımı bzmdm kucuk kacamklar harıc :))))kılo mu bu sabah tartılmdm ama yarn tartılıp yazyrm hemen :)))))))