Feryalnur'un Diyet Günlüğü - Motivasyon, Bebişe Hazırlık:)

ay ne güzel zor olmuyo mu pekı canım calısırken dıyet yapmak oğle yemeklerını falan nasıl yapıysn eve gıtme sansın oluyo mu

Yok canım yemek burda ama sorun olmuyor uyduruyorum birşeyler pilav makarna vs.şeyleri almıyorum çorba ve ana yemek alıyorum.

ya canım ben formdakal da yemeklerin kalorılerını bulamıyorum çoğu cıkmıyo acaba bn mı beceremedım

sabah:Biber, yeşil, (20 g)2 adet 8
Salatalık, soyulmamış, (yaklaşık 50 g)1 adet 8
Domates, kırmızı (yaklaşık 100gr)2 adet 200 gr 45
Beyaz peynir, yağlı (gr)50 gr142
Ekmek, kepekli, dilim1 dilim 60

ara öğün :şekersiz kahve 0 :))))))))

öğlen: Mamzana1 Porsiyon232
Mantar Çorbası1 Porsiyon142
Yoğurt, yağlı (gr)100 gr64
Kepek ekmeği, ince dilim1 dilim64

akşam :Mantar Çorbası1 Porsiyon142
Pilav (yemek kaşığı)4 Yemek kaşık195
Nohut (gr)50 gr180 (annm yıne nohut yapmış ama sadece bır kasık yedım :)

ya sankı cok mu yıyrm ne ama toplamda 1328 kalori oldu canım

Canım çok yememişsin bakıyorum ekmeğide azaltmışsın bravo ama bir kaç tavsiyede bulayım sana pilavdan tamaen kurtulmaya çalış birde sabah tam yağlı peynir yerine bak ben dün pınar labne beyaz ligt aldım paket toplam kalorisi 402 ben zaten ekmeğin üstüne az az sürüyorum taş çatlasın 25 gr diyelim 50 kalori almış oluyorum sende dene ligt kızarmış etimekle beraber süper oluyor.

Birde yeşil çay içmiyormusun onuda tavsiye ederim.Hiç bir kaçamak yok gayet başarılı aynen devam :)

Sabah herzamanki menü

arada kahve su

öğlen

et döner 100 gr kadar, yarım tane fırında patates 1kase kadar yoğurt
(ekmek yemedim)
ara

yarım paket ligt bisküvi bitki çayı

akşam

kocama uyup kahvaltılık yapmak zorunda kaldım

3 dilim kızarmış kepekli ekmek üzere az labne 1,5 domates 2-3 çatal yumurta :))

1 bardak çay (2 şekerli)

2 mürdüm eriği ve birazda üzüm.üzüm yememem lazımdı ama yedim

ben sanırım kalorimi tamamlıyamadım hesaplarıma göre oyüzden üzüme üzülmüyorum canım :)

evet canım pilav konusunda haklısın ama o kadar çok sevıyorum kı neyse yavas yavas azalıyo bügün markete ugrycm zaten canım dedıklerını hemen alıcam yesıl cayı tamamen unuttm :)))))

canım sende süpersn sadece gzme takılan aksamkı 2 sekerlı çay var :)))))oda kalorn varmş bosver grmemş olayım :))))))))))canım fırında patatesi de canım cekti :)))))en kısa zamnda bnde yapayım

canım ya noldu bu sabah uyuyamadm erkenden kalktm 7 falandı herhalde camdan kafamı bı uzattım börekçi geciyo ve tanıyrm adamı böreği o kadar güzel kı daha yenı cıkmıs sıcacık :)))))sokağın basındn kaybolana kadar kendımle o kadr cok celıştım kı anlatamm ama tabı kı yemedım tabı gelde bana sor :)))))))sonra gıttm kahvaltımı ettm sağlıklı sağlıklı :))))

canım sende süpersn sadece gzme takılan aksamkı 2 sekerlı çay var :)))))oda kalorn varmş bosver grmemş olayım :))))))))))canım fırında patatesi de canım cekti :)))))en kısa zamnda bnde yapayım

birde akşamüstü atırştırmıyosun galiba akşam yemeğini çok yersin ozaman yine sevebileceğin ligt bisküvilerden al yarım paket yersin akşam üstü.bu ay sonuna kadar 75 olabilsem keşke ya yoksa hedefi tutturmam zor olucak bide sen ölçülerini aldınmı canım bak onuda unutma

evet canım aldım ölçülerimi verrsn ya 15 gun var daha 2 kılo da rahat gıder ama gıtmzsede sorun deıl sonucda sağlıklı sağlıklı verıyrz geç olsn güç olmasın ortalama 1 ayda ne kadr verıydn ? bir de aksamüstü olayı var dn lıght bıskuvı aldım bu etiformun kepekli bisküvisini 1 tanesınde 64 kalori varmış bnde yemedım :))))))))farklı çesitlerine bakıcam bugün

ayda 3 kilo gibi canım.Ya bende yavaş vermekten yanayımda bebek istiyorum ya bazen böyle damarım tutuyor işte aralık sonu 65 olsam süper olcak

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

super canım darısı basımıza artık ne dıyelım inş hep beraber daha güzel fiziklere kavusucaz

Bende seninle aynı fikirdeyim kilo vermek sancılı bir süreç o yüzden eski yaşam tarzıma dönmeye hiç niyetim yok sağlıklı beslenmeye devam :) Bu arada meslektaşmıyız ne smmm misiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…