Feryalnur'un Diyet Günlüğü - Motivasyon, Bebişe Hazırlık:)

benim kısa bir spor deneyimim oldu canım 4 kere gittim sanırım :) o arada kilo vermemde durmuştu hevesim kaçtı birde hiç vaktim yok canım ya kısacası spor yapmıyorum şuan.

anladım canım bnde yapamıyrm ama evde leslıe le yuruyrm fırsat buldukca sarkma olursa dıye korktumda aklıma geldı

forumdada hep bahsediyorlar nasıl birşey ocanım ya işe yarıyorsa bende alayım anlatsana biraz.

yok cnım alıncak bısey deıl fransız bı kadın youtube a yada google a leslıe 5 mil yaz zaten vıdeoları cıkıyo dırek ındırr yaprsn evnde cok yormuyo ama hareketlerı guzel baya

ben spor salonuna gidiyorum bayanlar ve 3 ayda 18 kilo verdm spor yapanızı tavsiye ederim fakat sporu bırakınca yediklernze dikkat etmeyip kendinizi salarsanız ciddi bir şekilde kilo almaya başlarsınız benim gbi o yüzden ben bugün spora tekrar başladm kilo aldğm için

tebrikler feryal ve elif, gayet güzel sonuçlar almışsınız ilk hafta için. hayırlı olsun

Teşekkür ederiz arada senide takip ediyorum sende çok iyisin maşallah.elif çok güzel bi atak yaptı kilolari mız eşitlendi :) bu haftta dahada zevkli olucak diyetimiz.

17.09.2012

sabah:kızarmıs etımek 2 adet
domates 1 adet
light labne 25 gr kadar
ara: eti form karısık meyvelı bıskuvı 3 adet
öğlen:gözleme
ayran
ara:etı form yulaflı kepeklı 2 adet
yesıl cay
aksam:kızarmış etımek 2 adet
domates 1 adet
lıght labne
biber 2 adet
salatalık 1 adet
ara:elma

17.09.2012 pazartesi

sabah
1,5 dilim kepek ekmeği 25-30 gr kadar labne ligt
yarım domates yarım salatalık

öğlen

az tarhaha çorbası

fırında 1 parça tavuk göğüs

yarım kase kadar yoğurt

ara

meyve tabağı

akşam
1 kase mercimek çorbası

1 dilim kepek ekmeği

tadımlık etli ekmek

daha sonra çok az fındık ve meyveli soda içtim

kalori hesabı yaptığımda 1100 civarı çıkıyor

fındık çok az yedim ama meğer kalorisi çokmuş pişman oldum sonra gerçi diyetisyenim ikindi vakitlerinde 5 fındık biraz kuru üzüm falan veriyordu ama bidaha yemiyeyim en iyisi

bu arada 2,5 litreye yakın su içtim

ooo superız canım bol bol suda ıcıyrz :)))))))))))))))

canım bu arada okulum basladı ve cok yoğun o yuzden gunduzlerı pek gıremıyrm artık ((((((

Olsun canim fırsat buldukça gir beni yalnız bırakma okuldayim diye diyetide aksatma görüşürüz canım

hıc senı yalnız bırakır mıyım canım vercez bu kıloları hıc kacamk da yapmıyrm guzel guzel gıdıp yemekhanede yemek yıyrm ekmek baya baya azaldı zaten makarna pilav da olursa yemıyrm senn yöntem :)) öle ıdare edyrm canım

Yalnız bişey soyliyimmi sen istediğin kıloyu verince okulda baya gündem olursun :) nasıl verdin diye sorana artık.ben dün folarimi da çektim daha sonra karsilastiracagim sende çek motive olur gerçi bizde motive tavan yapmış durumda ama

sabah

2 dilim etiform ligt kızarmış ekmek

25-30 gr civarı ligt labne

yarım domates yarım satalık

öğlen

az çorba

2adet küçük köfte(fırında pişmiş)

yarım kase yoğurt

salata

ara

az meyve

5 tane etiform bisküvü

akşam

az çorba

fırında türlü

çok az yoğurt

19.09.2012

dünkü menümle herşey hemen hemen aynı tekrardan yazmak istemiyorum iki haftayı grçti 77 de takıldım kaldım canım çok sıkkın sürekli bunu düşünüyorum vücut korumaya aldı sanırım 9 kilo verdikten son o yüzden metobolizmayı hızlandırıcı etiformpuan diyetlerinden birini yapmayı karar verdim en azından belki kilo vermeye tekrar başlarım

canım k bakma cok ıhmal ettm ya bozma moralını ama bak ne guzel kac kılo vermıssn zaten vucut sımdı kendını korumaya almzsa sorn var demek böle olmzsa bu verdığın kılolar gerı gelck o zman bızzat yasadım ((sennde cok ıı bıldıgını bılıyrm ama sabır bırzcık daha dene tabı ama dıkkt et bu kadr caban bosa gıtmesn bebısı dusun :))))))metobalızmayı hızlndırı bıtkı caylarına agırlık falan versn

canım menulerımı yazamdım bı defalık dığer 2 gunu yazmıycm ama hıc bozmdım hatta kalorımı bıle dolduramdm yesıl cayımı ıctım ekmek yemedım makrna pilavla da aram ıı deıl zaten :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…