Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fesat kıskanç kadınlar... sinir krizi geçiriyorum.
varsa üstlerine şikayet et ya da durum onların kulağına gelmeden git açıkla. kimsenin yerinde gözün olmadığını ve sadece kendini geliştirmek istediğini vs.
ha bu arada kurumsal firmada çalışıyosun. 4 senelik tecrüben var. eğitim almak istiyosun. bunlara bakarak türkçenin biraz daha düzgün olmasını bekliyor insan. dahi anlamındaki ekler de/da mesela.
Çok özür dilerim...
Ben 4 yıl önce türkiye ye yerleştim... hala hatalar yapıyorum maalesef... ne zaman tam anlamıyla düzelecek tûrkçem bilmiyorum gayret de gösteriyorum ama... ... bu firmadan önce de yabancı bir firmada çalışıyordum ve yazışmalar her zaman ingilizceydi... insallah bu girdiğim firma da türkçem düzelecek... teşekkür ederim. Bir şey daha öğrendim...:*
aile şirketinden bahsediyorsunuz, kurumsallık bu değil, hatta size daha da farklı bir şey söyleyeyim, türkiyede kurumsal şirket birkaç tane var. diğerleri kurumsal olduklarını sanan şirketler.
bu arada, ayak kaydırma kıskanma, dedikodu olaylarının olmadığı hiçbir yer yoktur :
özel sektörde zemin her zaman kaygandır.