Fetal dna normal bir kan tahlili verir gibi yapılıyor vajinal kanamaya etken olacağını pek sanmıyorum ama sizin kanamanız mı oldu testten sonraPeki fetalden sonra kanama yasayan oldumu 2hafta sonra falan
Yok fetal reduksiyondan sonra demek istemistimFetal dna normal bir kan tahlili verir gibi yapılıyor vajinal kanamaya etken olacağını pek sanmıyorum ama sizin kanamanız mı oldu testten sonra
Amniyosentez mi demek istediniz kusura bakmayin anlamadımYok fetal reduksiyondan sonra demek istemistim
Kuzum nasılsın naptınAmniyosentez mi demek istediniz kusura bakmayin anlamadım
Canım sağolKuzum nasılsın naptın
Ben beklemedeyim kuzum. Klinik genetik test ve trombofili testi istemişti dün onlar için kan verdik şehir hastanesinde 2 aya çıkar dedi zaten yıl sonu başlamayı düşünüyoruz acelemiz yokCanım sağoltam sonuçları bekliyoruz hala. İnşallah sağlıklı güzel haberler alırız amin
Sen naptin kuzucum
İnşallah hersey normal gelir canımBen beklemedeyim kuzum. Klinik genetik test ve trombofili testi istemişti dün onlar için kan verdik şehir hastanesinde 2 aya çıkar dedi zaten yıl sonu başlamayı düşünüyoruz acelemiz yok
Canımm çok sağolbabylovee ah canım yeni gördüm konunu neler yaşamışsınn. Nasılsın peki şimdii sonuçlar tamamen ne zaman çıkacakmış belli mii?
Ooo ön sonuçlar temizse temizdir kuzum hiç kendini stresse sokma stress daha kötü biliyorsun. Hayırlı haberlerini alacaksın inşallah canım benim.Canımm çok sağolkuzum ön sonuclar temiz geldi. Doktorumda ön sonuçlar ile ayni gelir tam sonuçlar da dedi. Ama yine de temiz diye onunda haberini alalım diye bekliyoruz
1 ay oldu test vereli bakalım insallah bugunlerde cikar diye bekliyorum. Herseyin yolunda olduguna inancım da güvenim de tam
Sen nasılsın canım nasil gidiyor hamislik
İnşallah kuzucum İnşallah. Bizde inanıyoruz temiz olduguna. Amin canım çok teşekkür ederimOoo ön sonuçlar temizse temizdir kuzum hiç kendini stresse sokma stress daha kötü biliyorsun. Hayırlı haberlerini alacaksın inşallah canım benim.
Bizde fetal DNA yaptırmıştık 11. haftya girerken ve kan sulandırıcıya falan dikkat etmemiştim 17 saat kadar geçmişti üzerinden. Allahtan sonuç alabildik. Şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah tamamına erdirsin hepimizin inşallah. Bugün tam 15 haftalık olduk.
Merhaba amniyosentez sonucunuz nasıl geldi acaba ? Umarım bebeğiniz sağlıklıdırİnşallah ya inşallah temiz gelir.. ben bugun amniyosentez yaptırdım. Doktorum artik 2.de de sonuc gelmeyince fetal dna da amniyosentez en guvenilir yol deyip onu yapmak istedi. İnşallah sağlıklı sonuclar aliriz amniyosentezdencok stresli zamanlar. Keske hicbir anne baba bu stresleri yaşamasa. İnşallah Allahımin izniyle tertemiz gelsin sonuçlarımız
Redüksiyon nedir bilmiyorum ama test sonucunu etkileyen birsey miymis ? Sizin ikili testiniz nasildi ?
Merhabalar. Şükür sonucumuz sağlıklı geldiMerhaba amniyosentez sonucunuz nasıl geldi acaba ? Umarım bebeğiniz sağlıklıdır
Ben fetal dna yaptırmak için araştırma yapıyordum. Amniyosentezin biraz tehlikeli birMerhabalar. Şükür sonucumuz sağlıklı geldi
Sizde mi amniyosentez yaptırdınız
Aminn aminn aminnBen fetal dna yaptırmak için araştırma yapıyordum. Amniyosentezin biraz tehlikeli bir
İşlem olduğunu duyduğum için merak ettim. Bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
merhaba konunuzu okudum sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim gözünüz aydınAminn aminn aminn
Sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi
Fetal dna da belli başlı firmalar var biraz daha iyi olan. Zaten size de bilgisi verilmistir. Insallah sizinde sonucunuz temiz gelir.
Evet amniyosentez riskli bir işlem. Ama tanı testi diyor doktorlar, gerekli olmasi halinde işinde uzman bir perinatolog tarafindan yapilinca riskler biraz daha azalıyor.
İnşallah hic ihtiyacınız olmaz
Merhaba, çok teşekkür ederim tüm bebislerimiz sağlıklı olsun vaktinde sağlıkla dogsun büyüsünlermerhaba konunuzu okudum sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın
fetal dna yaptırmış biri olarak hangi firmaları öneririsiniz ? ben de yaptıracağım da forumda araştırma içindeydim fikrinizi almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?