fevri davranmak

Sürekli olarak artık sinirlenmeyeceğim, sakinleşmeden kimseyle konuşmayacağım, kendimi frenliyeceğim, bu kadar çabuk yükselmeyeceğim deyip, tekrar tekrar öfkeme mağlup oluyorum.
Gizli şekerime baktıracağım. Artık umudum şekerde. Herkes çıkmasın der, ben çıkar inşallah ,çıkar da ilaçlar bu fevriliğimi alır duasındayım.

Takipteyim konuyu.

Tiroide bakıldı mı?

Bende kendimi kontrol edemiyorum...ağzıma gelen dışında sinirimi eşyalardan çıkarıyorum.az tabak bardak cep telefonu kumanda kırmadım...elime o an ne gelirse...gözüm dönüyo bir anda..kontrol edemiyorum kendimi.ama artık bi yavrum var.onun huzuru için biraz daha kontrollü olmak zorundayım.kendi aptallıklarımla bebeğimi huzursuz etmeye hakkım yok...

haklısınız çocuk olunca biraz daha kontrollü davranmak gerekir . bende aynı şekilde elime ne gelirse atar kırardım çok şükür o huyum birazda olsa geçti

kesinlikle tüm yazdıklarınıza katılıyorum mesele sevmemek degil mesele içimizde biriktirdiğimiz şeyler olmasını isteyip olmayan şeyler gibi bi çok etkenler

bende mi bi troidime baktırsam acaba

Öfkeden saçımı başımı yoldugum. Yüzümü tırmaladigim olmuştur. Bugün de tişörtumun yakasını yırttım. Neden? Nişanlım aradı. Hemen hazirlan dedi . Onun için. Neden daha önce haber vermedin. Neden iki ayağım bir pabuca girdi filan diye. manyak gibi kendimi dövüyorum. Normal değil. Bence benim bir uzmana basvurmam gerekiyor.

kesinlikle bir uzmandan yardım almalısın en azından öfke kontrölünü azaltmana yardımcı oluyor .

aynen o an sinirden bi laf ediyoruz bu sefer başlıyoruz onun tartışmasını yapmaya ama zaten o an aklı başında şakın hareket edip düşünüp cevap versek konuşsak mutlu bi hayatımız olabilir :)

B1 ve B12 vitamini eksikliği sinirlilik yapar bilginize :)
bir tahlil yaptırın isterseniz hem içiniz rahat eder genel olarak

edit: ayrıca hipoglisemi de yapar bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…