- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 63
- 35
- Konu Sahibi aryalorinn
-
çok iyi anlıyorum:) Benim hep kafamda milyon tane sorun olduğu için bu durumda oluyorum açıkcası tamamen stres :) Eğer seninde böyleyse önce o sorunları çözmek lazım yoksa telkin vs işe yaramıyor pek :)yok benimki baya şiddetli yani çok çabuk sinirleniyorum herşeye sinirleniyorm bende kendimi anlamıyorm yani bazılarını görüyorum cıvıl cıvıl neşe saçıyor etrafına nasıl imreniyorum ben anca etrafıma negatif elektrik saçıyorum :)
Kisiye gore degisiyor. Esime karsi inanilmaz fevriyim. Acayip derecede sinir oluyorum ona ya, herseyine ama herseyine gicigim, hemen bagirip cagirmaya basliyorum. Neden ona bu kadar sinir oluyorum bilmiyorum, sevmiyor muyum acaba
yok benimki baya şiddetli yani çok çabuk sinirleniyorum herşeye sinirleniyorm bende kendimi anlamıyorm yani bazılarını görüyorum cıvıl cıvıl neşe saçıyor etrafına nasıl imreniyorum ben anca etrafıma negatif elektrik saçıyorum :)
Ben normalde sakin birisiyimdir fakat bir süre sonra bende de aşırı sinir vs oldu,doktora gittim tiroid çıktı,tabi başka belirtilerde vardı,ama sinir de önemli belirtiler arasında oluyor böyle bir durumda olabilir mi.bnde rahatsızım bu konudan oldukça hani biraz daha az kafaya takan pozitif bi insan olmak istiyorum
ben de öyleydim sonra dedim ki ya bir hayatım var sinirlensem elime ne geçiyor hiçbir şey insanları değiştirebilir miyim hayır olanları değiştirebilir miyim hayır
o yüzden takmamayı öğrendim boş verdim kendimden başka ne eşyaya ne insana fazla değer vermiyorum böylece fazla etkilenmiyorum yapılanlardan
ayrıca doktora gittiğimde o dönem tiroid hastası olduğum ortaya çıktı o da çok etkiliyor bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?