Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

AAA ilk kilo bildiriminde bulunan bendim, gözden kaçtı heralde, 77,1 kg , beni de kaydedin :18:

kızlar kusura bakmayın dün yazamadım ama dün sabah tartıldım 59.5 geldim
sağlıklı belenme adına kötü bi haftasonu geçirdim o yüzden hiççç yazmayım ne yediğimi ama bugunden itibaren bida cozutmayacağıma söz veriyorum hatta bugun pilateime başladım daha hareketli olmayada dikkat edicem hiç msjlara bakmadan yazdım merak ettim kilo verdinizmi hemen bakayım

ay kıyamam ben ona hayırlı olsun okula başlamanız benim kızım daha 2.5 yaşında ben şimdiden heycanlanıyorum o günleri düşünüp :2:

destek olalım canım kilomuzda aynı olmak istediğimiz kiloda aynı anladığım kadarıyla yeme alışkanlığımızda benim kafa yapımı değiştirmem lazım sırf haftasonu diye yedimde yedim of çok kızıyorum kendime 1 haftayı çöpe atıyorum resmen

destek olalım canım kilomuzda aynı olmak istediğimiz kiloda aynı anladığım kadarıyla yeme alışkanlığımızda benim kafa yapımı değiştirmem lazım sırf haftasonu diye yedimde yedim of çok kızıyorum kendime 1 haftayı çöpe atıyorum resmen

aynen tatlım bende tatie gittim 3 günde 59 dan 60 a çıktım ben diyorumki senin uyguladıgın bir liste varsa banada önerirmisin böyle katı kurallar koymayınca salıveriyorum ben varsa bir listen falan benim derdimede derman ol :) kızlar başka bana önerebileceginiz daha önce denediginiz yada simdi bir liste varmı ?

1 haftadır çok dikkat ediyordum ama 1 gr bile verememişim.ama adetim 2 aydır nerelere gitti bilmem ama tık yok,kilo veremem sebebim o olabilir değil mi?ama bu bahanenin arkasına saklanmak da istemiyorum.çarşamba belli olacak sebebi.doktora gideceğim.yinede bugün beslenme açısından felaket bir gündü benim için.bir porsiyon börek yedim sabah,az öncede 1 tabak kısır.

Kizlar listenin son hali, degisiklik yapmayacagim, haftaya lütfen zamaninda bildirimleri yapin :)) rica ediyorum!

kisir gene iyide, böregi sabah yediysen, spor yaptiktan sonra fazla sucluluk duygusuna kapilmana gerek yok. kafanada fazla takma, duraksamalar oluyor her zaman. Sen ayni sekilde, kacamak yapmadan devam etmelisin ve sporunu aksatmamalisin. Ama yinede doktora git, adet olamiyorsan, baska hormonal dengesizlikler olabilir. Moralinide bozma lütfen

kizlar bu istahsizlik beni öldürecek, saat kac oldu ve ben halen hicbirsey yemedim, sirf su iciyorum:26:

1 haftadır çok dikkat ediyordum ama 1 gr bile verememişim.ama adetim 2 aydır nerelere gitti bilmem ama tık yok,kilo veremem sebebim o olabilir değil mi?ama bu bahanenin arkasına saklanmak da istemiyorum.çarşamba belli olacak sebebi.doktora gideceğim.yinede bugün beslenme açısından felaket bir gündü benim için.bir porsiyon börek yedim sabah,az öncede 1 tabak kısır

aynı dert bendede var 2 aydır regl olmadım buda hep şişkinlik ödem demek ama sıkma canını birden gider oldugun zaman kilolar...

kizlar bu istahsizlik beni öldürecek, saat kac oldu ve ben halen hicbirsey yemedim, sirf su iciyorum

ahh canım bugün bende öyleyim hastayım hiç iştahım yok ama yemem lazım az yiyincede kilo verilmiyor ki sık sık yemek lazım bugün hastayım böyle geçti artık yarın listeye göre yapacağım dr.ayça nın 1 ayda 8 kilo diyetini yapıcam bayrama kadar 8 kilo yani sende yemeye çalıs hem saglıgın bozulur allah korusun...

TAM BENİM ZAMANLAMAMA UYGUN BİR DİYET HEM SAGLIKLIDA BİLMEYENLER İÇİN DR.AYÇADAN 1 AYDA 8 KİLO kızlar bir bakın derim

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…