Kilo bildirimini bekledigim arkadaslarim
renesme
doganay_iz
elff
saphira19
fghthng
madeinheaven
nadiasultan
iki hafta üstüste bildirim yapmayanlari en mantikllisi listeden silmektir...
listeyi yarin ekleyecegim, cünkü daha eksik bildirimler var...
canım sen ekle o zaman bende 1.sayfaya koyayım olurmu
AAA ilk kilo bildiriminde bulunan bendim, gözden kaçtı heralde, 77,1 kg , beni de kaydedin :18:
kilo bildiriminde bulunmustun evet, ama yazdigindan hicbir anlam cikartamamistim, hana yazmistimda, görmedin sanirim :)
Merhaba arkadaşlar, kahvaltımı yarım saat önce yapabildim, kızımın okul stresi beni de iştahtan kesti, okulumuzun ilk gününde bayağı ağladı yavrum, umarım çabucak alışır, yediklerime gelince:
1 dilim kepek ekmek
Peynir
1 domates,
1 acı biber
1 çatal tereyağında yumurta
Öğlen patlıcan, biber közleyip yoğurtla yemeyi düşünüyorum, akşama da tavuk haşlama var , ayın 16 sında tarı da 75'li rakamları görmeyi çok istiyorum
kilo aldığımı düşünüp dikkat etmeye karar verdikten sonra böyle besleniyorum yani bu hafta böyle geçti ama geçen 2 hafta tatildeydik ve ne kadar kalorili şey varsa patlayıncaya kadar yedim ramazanda 58 olmuştum bu sayede 2 kilo aldım ve artık o şekilde delirmek istemiyorum bende bide şöyle bişey var örneğin evde pizza yaptım diyelim sanki bida yapmıycakmışım yemicekmişim gibi patlayıncaya kadar yiyorum yani benim az kavramım yok ya hiç yapıp yemiycem yada yaptımmı patlayıncaya kadar bu nasıl değişir acaba
biran acaba bu benmiyim diye düşündüm tıpkı beni anlatmıssın benim lügatımda az yemek diye birşey yok ya hep ya hiççiyim yani( bu yüzden bende yarından itibaren en aza indircem istersen birbirimize destek olabiliriz canım
kızlar bu leslienin videolarını indirdim ama hiçbir şey anlamadım.türkçesi var mı bu videoların.
kızlar başka bana önerebileceginiz daha önce denediginiz yada simdi bir liste varmı ?
1 haftadır çok dikkat ediyordum ama 1 gr bile verememişim.ama adetim 2 aydır nerelere gitti bilmem ama tık yok,kilo veremem sebebim o olabilir değil mi?ama bu bahanenin arkasına saklanmak da istemiyorum.çarşamba belli olacak sebebi.doktora gideceğim.yinede bugün beslenme açısından felaket bir gündü benim için.bir porsiyon börek yedim sabah,az öncede 1 tabak kısır.
kisir gene iyide, böregi sabah yediysen, spor yaptiktan sonra fazla sucluluk duygusuna kapilmana gerek yok. kafanada fazla takma, duraksamalar oluyor her zaman. Sen ayni sekilde, kacamak yapmadan devam etmelisin ve sporunu aksatmamalisin. Ama yinede doktora git, adet olamiyorsan, baska hormonal dengesizlikler olabilir. Moralinide bozma lütfen[/Q
canım teşekkürler.valla biraz içimi rahatlattın.şimdi yürüyüş bandımı kurdum.birazdan yürüyeceğim,ama hangi hızda kaç dakika yürüsem acaba.geçen sene topuğum çatladığı için yürüyüşler biraz sıkıntlı oluyor ama mutlaka dişimi sıkıcam yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?