Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlar bugün burası ne kadar sessiz yaa kaç defa geldim baktım hiç kimse birşey yazmıyorr ne oldu bizim gruba böyle ? gelinde dertleselim azıcık neler yediniz neler yaptınız yarıın tartı günü liste degisecek kilo verdiniz mi aldınız mı ? merak ediyorumm :))

sabah kahvaltım : 1 yumurta 3 zeytin 1 dil.ekmek domates salatalık :)) kilo bildirimi : 58 yarından itibaren daha sıkı asılacagım :))

sabah kahvaltım : 1 yumurta 3 zeytin 1 dil.ekmek domates salatalık :)) kilo bildirimi : 58 yarından itibaren daha sıkı asılacagım :))

Kilo bildirimi : 76.8 , daha çok kilo vermiş gibiydim, regl olmamdan kaynaklandı sanırım.

Sabah yediklerime gelince 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı yağla yapılmış bol yeşillikli salata
1 dilim ekmek,
1 çay kaşığı bal

kızlar bu sabah tartıldım, hafta sonu tatildeydim, diyetin ucu kaçtı da gitti, yine de dikkat etmeme rağmen tartıda büyük değişiklikler yok, hafta içi bi kez tartılmıştım , o zamandan bu zamana aynı sonuç, moralim bozuldu biraz , sonuç: 58.1

tartı günü gelip çattı hanımlar
kilom 67,1 çıktı 67 de diyebiliriz bence siz ne alemdesiniz?

Canım çok sıkkın daha çok bekliyordum aslında ama sadece 300gr gitmiş 81.7

Her çıkışımda farklı rakamlar görmem de cabası.. Annemlerdeki tartıda 80.5'i görüyorum. Kendi evimde bi çıktım 83, sonra bi daha çıktım 81.7, son kez bir kere daha çıktım yine 81.7.

Annemlere geldim hiçbişi yemeden. Annemlerde tartıldım 81.1, aradan 10 dk geçti 80.5.

Ben şimdi hangisine inanayım bilemedimki

15 dk egzersiz 15 dkda dans ettim :) vee arkadaslarım bugün piknige gitti ben sırf bozmamak için gitmedim herşey 1 ay sonra incecik olmak için :)

Canım çok sıkkın daha çok bekliyordum aslında ama sadece 300gr gitmiş 81.7

Her çıkışımda farklı rakamlar görmem de cabası.. Annemlerdeki tartıda 80.5'i görüyorum. Kendi evimde bi çıktım 83, sonra bi daha çıktım 81.7, son kez bir kere daha çıktım yine 81.7.

Annemlere geldim hiçbişi yemeden. Annemlerde tartıldım 81.1, aradan 10 dk geçti 80.5.

Ben şimdi hangisine inanayım bilemedimki

hiç yoktan iyidir canım bence iyi vermişşin nerde en az çıktıysan ona inan :))

regl olmadan 89.6 geliyordum,şimdi 88.5.oldum.çok iyi değil ama,bütün telaşıma rağmen dikkat edebildiğim kadar ettim.şu okul falan bir başlasa oğlum eşim okula gitse de ben evimi yerleştirip diyetimi bir düzene koysam daha iyi olur inşallah.ama moralim bozuldu gibi :2:

slm arkadaşlar aranıza benide alırmısınız. bu sabah tartıda 90 kiloyu gördüm çok kötüyüm çok diyetler yaptım sürekli alıp verdim buradaki diyet gruplarına katıldım ama hep yarı bıraktım verdiğim kilolarıda hep geri aldım fazlasıyla kendime son bir şans daha verdim bu sefer inşallah başaracam .bayrama 5 hafta var o zamana kadar inşallah biraz zayıflarım.

bayanlar, forumun diğer topiclerinde okudum, bilgilendim, size de ileteyim istedim,
ayriyeten çok yakın bir arkadaşım da 20 kilo verdi, o da aynı şeyi söylemişti, konu şu:
DİYETTE İLK BİRKAÇ KİLODAN SONRA NEDEN ZAYIFLAMA YAVAŞLIYOR??

vücut birkaç kilo verince kendini korumaya alıyormuş,
hem yeni beslenme düzenine, hem de az kaloriye ayak uydurma sürecinde hızla kilo kaybedilirken,
2. veya3. haftadan sonra metabolizma yavaşlıyor, ani hastalıklara yakalanmamak yada zayıf düşmemek için bir süre yavaşlayıp durma noktasına geliyormuş,
20 kilo veren arkadaşım da 3-4 kilo verdikten sonra kilo kaybetmesi durunca " kaldım ben bu kiloda, daha veremeyeceğim" diye endişelenmiş,
fakat o sınırı aşmak için aynen diyete devam etmiş,
sonrasında "kilolarım bir bir gitti hiçbirşey anlamadım nasıl verdim 20 kiloyu" diye anlattı durumu,
forumun diğer sayfalarında da benzer durumlar okudum, hepimiz aynı sürece gireceğiz yada girdik demektir bu(örneğin ben).

moral bozmak yok, ya gidecek, ya gidecek bu kilolar,
kurban bayramında görüşeceğiniz kişileri ve sizi gördüklerindeki yüz ifadelerini düşünün, hızla devam )))

bayanlar, forumun diğer topiclerinde okudum, bilgilendim, size de ileteyim istedim,
ayriyeten çok yakın bir arkadaşım da 20 kilo verdi, o da aynı şeyi söylemişti, konu şu:
DİYETTE İLK BİRKAÇ KİLODAN SONRA NEDEN zayiflama YAVAŞLIYOR??

vücut birkaç kilo verince kendini korumaya alıyormuş,
hem yeni beslenme düzenine, hem de az kaloriye ayak uydurma sürecinde hızla kilo kaybedilirken,
2. veya3. haftadan sonra metabolizma yavaşlıyor, ani hastalıklara yakalanmamak yada zayıf düşmemek için bir süre yavaşlayıp durma noktasına geliyormuş,
20 kilo veren arkadaşım da 3-4 kilo verdikten sonra kilo kaybetmesi durunca " kaldım ben bu kiloda, daha veremeyeceğim" diye endişelenmiş,
fakat o sınırı aşmak için aynen diyete devam etmiş,
sonrasında "kilolarım bir bir gitti hiçbirşey anlamadım nasıl verdim 20 kiloyu" diye anlattı durumu,
forumun diğer sayfalarında da benzer durumlar okudum, hepimiz aynı sürece gireceğiz yada girdik demektir bu(örneğin ben).

moral bozmak yok, ya gidecek, ya gidecek bu kilolar,
kurban bayramında görüşeceğiniz kişileri ve sizi gördüklerindeki yüz ifadelerini düşünün, hızla devam )))

haklısın canım ben daha duraklamaya girmedim daha yeni tam anlamıyla basladım sayılır umarım duraklamam bayramdan sonra olur ama ne olursa olsun pes etmek yokk :))

bebiş yok yani ?

hiç yoktan iyidir canım bence iyi vermişşin nerde en az çıktıysan ona inan :))

:) Kendimi kandırmış olmayım sonra :))
Şaka bi yana sanırım benim yağlar kasa dönüşüyor o nedenle kilomda pek değişiklik olmuyo. Çünkü ben 20 kg verdiğimde hiç spor yapmamıştım ve gayet güzel gidiyodu kilolarım. Şimdi hem diyet hem spor var ama giden kilo az Neyse önemli olan görüntü diyelim, kendimizi bi de böyle kandıralım

Günaydın kızlar....
Akşam 2 bira içtim (((
Sabah 1 yumurta , yarım domates , peynir , şekersiz portakal suyu , 1 dilim ekmek

Ya ben çok geç kalkıyorum çok sinir oluyorum hele dün geceden sonra bugün kahvaltımı öğleden sonra 2 de yaptım
Böyle diyet yapamam ki offfff
Ben bu uykuyu nasıl düzene sokcam yaaaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…