Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

canım saatini kur zorla kendini kalkmaya yada sabah oyalancak birşey bul ben eskiden sırf müge anlı için kalkardım böyle cinayetler falan çok ilgimi çekerdi :) olabilir mesela bunun gibi birşey :)

canım saatini kur zorla kendini kalkmaya yada sabah oyalancak birşey bul ben eskiden sırf müge anlı için kalkardım böyle cinayetler falan çok ilgimi çekerdi :) olabilir mesela bunun gibi birşey :)

Tama şekerim deniyim bakıyım :) Zorlamam lazım zaten böyle biryere varamam

Bu arada kızlar öğle yemeği olarak börülce salatası içinede kırmızı etli biber doğradım :) Süperoluyor deneyin

kızlar bugünkü menüm;
sabah;2 dilim tam buğday ekmeği.1çökelek,domates,biber.
ara;1 fincan tarçınlı yeşil çay
öğle ;tavuk ızgara,domates.
ara; 4 y.k bulgur pilavı (yengemlere gitmiştim,çok yiyesim geldi)
akşamda,8 y.k kurufasulye,salata olacak ama ekmek yiyecek miyim belli değil
1 şişe soda.

kızlar msj cevap vermediniz ben çok istiyorum aranıza girmeyi.

Tama şekerim deniyim bakıyım :) Zorlamam lazım zaten böyle biryere varamam

eğer çocuğun falan yoksa sabah serinliğinde müzikle yürümek çok keyifli oluyor, tavsiye ederim.
başlayınca her sabah o serinliği istiyor insan:))
benim diyet listemde sabah kahvaltısı 08:30 gösteriyordu, ben11:30-12:00 gibi uyanıyordum
"madem ki bu yola baş koydum, her yol mübahtır" ilkesinden hareketle, sabahları saat 7ye saatimi kurup uyanmaya başladım,
bu sayede daha fazla kitap okuyorum, kendime daha fazla zaman ayırıyorum,
evin işini sabahtan hallediyorum, o kadar çok zaman kalıyor ki:)))
UNUTMA: "azimli sıçan mermeri deler" )

akşam yemeklerinde soda içmek gece çok acıkmama neden oluyor benim,
üstelik hazmetmek için vücudun harcadığı enerjiyi azaltıyormuş, bilginize...

onun yerine demleme yeşil çay içmenizi tavsiye ederim kızlar)

kızlar benim tam anlamıyla diyetim yarın başlıyor okulla birlikte umarım çook iyi olucak bu arada bayrama 39 gün kalmışşş :))

İyi akşamlar arkadaşlar, pikniğe gitmiştik bugün, öğle 1 şeftali yedim, akşam piknikte 2 incik ızgara , bol miktarda közlenmiş biber, 2 bardak light kola içtim, 3-4 adet de fıstık yedim...
Sizler kaç kilo verdiniz, haftanın birincisini seçelim bence bundan sonra, motive oluruz

İyi akşamlar arkadaşlar, pikniğe gitmiştik bugün, öğle 1 şeftali yedim, akşam piknikte 2 incik ızgara , bol miktarda közlenmiş biber, 2 bardak light kola içtim, 3-4 adet de fıstık yedim...
Sizler kaç kilo verdiniz, haftanın birincisini seçelim bence bundan sonra, motive oluruz

çok iyi bir fikir canım :)

kızlar benim tam anlamıyla diyetim yarın başlıyor okulla birlikte umarım çook iyi olucak bu arada bayrama 39 gün kalmışşş :))

Kurban bayramında olmasa bile yeni yıla umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolarla gireriz , yeni yılda 63 kilo olmak, düşüncesi bile çok heyecanlı

Kurban bayramında olmasa bile yeni yıla umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolarla gireriz , yeni yılda 63 kilo olmak, düşüncesi bile çok heyecanlı

evet :) keşke hemen gelse o günler ama öyle degil malesef sabredicez :)

sabredelim canım, zorluklarını çekelim, yaşadığımız sıkıntıları düşünelim de kilo almaktan korkalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…