eğer çocuğun falan yoksa sabah serinliğinde müzikle yürümek çok keyifli oluyor, tavsiye ederim.
başlayınca her sabah o serinliği istiyor insan:))
benim diyet listemde sabah kahvaltısı 08:30 gösteriyordu, ben11:30-12:00 gibi uyanıyordum
"madem ki bu yola baş koydum, her yol mübahtır" ilkesinden hareketle, sabahları saat 7ye saatimi kurup uyanmaya başladım,
bu sayede daha fazla kitap okuyorum, kendime daha fazla zaman ayırıyorum,
evin işini sabahtan hallediyorum, o kadar çok zaman kalıyor ki:)))
UNUTMA: "azimli sıçan mermeri deler")
kızlar daha öncede sordum ama cevap veren olmadı bu kilo çizelgesi nasıl düzeliyor ?
Merhaba arkadaslar kusura bakmayin, liste bekledi ama bugün cok yogundum o yüzden ugrayamadim.
Benim motivasyon düstükce düsüyor, sistikcede sisiyorum, bir adet olsaydim, süper rahatliyacagim sanirim, ama gecikecek anlasilan
63 kg olmusum ben:2: offfff offffff
Buyrun kizlar bu haftaki liste... Bu arada yeni gelen arkadasida ekledim, kendisi hosgeldi:13:
Bir arkadas vardi hic bildirim yapmamis onuda sildim!
Eki Görüntüle 511706
akşam yemeklerinde soda içmek gece çok acıkmama neden oluyor benim,
üstelik hazmetmek için vücudun harcadığı enerjiyi azaltıyormuş, bilginize...
onun yerine demleme yeşil çay içmenizi tavsiye ederim kızlar)
Merhaba arkadaslar kusura bakmayin, liste bekledi ama bugün cok yogundum o yüzden ugrayamadim.
Benim motivasyon düstükce düsüyor, sistikcede sisiyorum, bir adet olsaydim, süper rahatliyacagim sanirim, ama gecikecek anlasilan
Buyrun kizlar bu haftaki liste... Bu arada yeni gelen arkadasida ekledim, kendisi hosgeldi:13:
Eki Görüntüle 511706
Eki Görüntüle 511706
günaydın kızlar bugun ne güzel herkes erkenden kalkmış ben her zamanki gibi kızım sayesinde 8 de ayaktayım çalar saat gibi 1 dakka geçmez bende bugun yeni diyet listemi uygulamaya başladım ayrıca beyaz tv ebruli başlamış pilates yaptım çok iyi oldu normalde cd yaparken kızım tepeme falan çıkar bugun oda yaptı benimle inşallah böyle devam eder öğlen yine aynı kızım uyuyunca karın eritmeye devam edicem pilatesle
sabah yediklerim
1 kase yoğurt içine 3 yk. müsli
yeşil çay
şimdi yine yeşil çay içiyorum
öğlende
6 yk etsiz sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
cacık
kızlar kendime uygun bir diyet buldum bu hafta bu diyeti uygulayacam listemi dolama astım 7günlük
sabah:2 dilim kepek ek,1domates yağsız krem peynir çay
öğlen: 1kase çorba,1 dilim kepek ekmek
ara meyve
akşam 2 adet orta boy haşlamış patates,yanınında dometes,salatalık
2.5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş.
Kurtlukiraz vereceğiz kiloları sıkılma sakın moral bozmuyoruz
Ben sabah 09:30 da kalktım 1 bardak su içtim eşimi geçirdim
Canım hiçbişiy istemediKendime bir bardak sütlü nescafe yaptım onu içiyorum.
Bugün bütün işim diyet listelerine bakmak olacak :) Adam gibi bişiy bulup bire bir uygulamam lazım
Spor olarakta hergün leslie ile 3 mil yapacağım :)
slm canım yeşil çayı bir türlü içemedim bu sabahda içmek istedim ama olmadı zoraki 3 yudum alabildim.
sanırım benim diyettede hedef 3,4 kilo senin dediğin diyetede bir bakıyım güzelse haftaya birlikte başlarız.Bu diyetin 1 haftalık mı? Ne kadar verdiriyormuş ?
Bende Dr. Ayçanın 1 haftada 3,5 kilo verdiren diyetini deniyim diyorum ? Bakalım ne kadar verebilcem. Deneyen varmı?
Tabi hergün leslie ile 3 mil , kendimi streçleyerek yapıyorum :)))
ben poşet çay almıştım tarçın tatlandırıyormu,utanmasam şekerli içeçem yeşil çayı.içemiyorsan alışmak için çok az kat suya tadına alışınca yavaş yavaş çoğaltırın bide ben çubuk tarçın katıyorum o zamanda güzel oluyo bergamut aromalısını al ben çaykurun metalkapta bergamut aramolı olanını içiyorum
selamlar öğle yemegine geldim kızlar okula bir gittim herkes dal gibi sankı tatile degil zayıflamaya gitmişler o an ben ne yaptım dedim :)) ve ne olursa osun verecegim bu kiloları dedim kendime neyse moralim bozuk daha fazla konusmadan yediklerime geçiyim sabah:1 dil.ekmek 1 yumurta domates 3 zeytin öglen:4 y.k patates yemegi 1 dil ekmekbirde bugün ender saracın hareketlerini yapacagım birde zumba çok zayıflatıyormus artık hergün 30 dk yapıcam umarım işe yarar size iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?