bende bugun bi diyete başladım 1 haftada 2 kilo verdiriyomuş hergun ne yiyeceğini yazmış 7 gun boyunca aynısını yapıcam bakalımdün gazatede gördüm bana uygun geldi ayça kayanın diyeti
sanırım benim diyettede hedef 3,4 kilo senin dediğin diyetede bir bakıyım güzelse haftaya birlikte başlarız.
Kızlar bu arada ben nescafe ve sigaraya bayılıyorum((
Sigara içeniniz varmı ? Birde şu nescafeye bayılıyorum :) Şekersiz içiyorum tabi :)
Bende hala araştırıyorum çok fazla şok diyet var onlarada pek itibar etmiyorum yağ eritmek istiyorum kas değil çünkü
Yağlarımızı vermeliyiz bu çok önemli .. hayat tarzımızı değiştirmeliyiz bi nevi porsiyonları küçüktmeli 6 öğün yemeli metabolizma full çalışmalı ..
Size bişiy anlatayım bir tanıdığım vardı diyetisyenini harfiyen yaptı 20 kilo verdi :)
En son 15 dk arayla çubuk kraker yiyordu metabolizmayı hızlandırma evresindeymiş. Yani aç kalarak zayıflanmıyor.
Sürekli kalorasiz yemeliyiz. Yiyerek zayıflayın lafı hakketten doğru. Hani sürekli yiyip zayıf kalan insanlar varya onların metabolizması hızlı işte ondan kilo almıyorlar. Tabi ne yediğiniz önemli :))
Aç kaldığınız zaman vucüt kıtlık durumuna giriyormuş ne gelirse depoluyormuş ama vucut sürekli yemek geldiğini bilirse depolamaz midemizi boş tutmamalıyız. Salata yoğurt meyve çorba kalorasiz şeyler ben böyle yapmaya karar verdim. canım istemesede yicem .
Şöyle planlıyorum ilk olarak 2 saat arayle 6 öğünle başlıyayım. Aklıma geldi tülin şahinin kilabı vardı kral prens fakir adı
Onu okudum ben özetini yapayayım kitabın adı gibi
Sabah = kralsınız = kral gibi bol bol yiyebilirsiniz ( bol yeşillik tabi )
Öğlen = prenssizniz = kraldan daha az yiyeceksiniz ama yinede bol yiyeceksiniz
Akşam = fakirsiniz = fakirler gibi az yiyeceksiniz kıtlık olacak sofranızda çorba yoğurt filan :)
Yani prensibiniz bu olsun sabahları kralsınız her ne kadar canım istemesede yiyeceğim peynirimi yeşilliğimi ekmeğimi portakal suyumu
Sabah ne kadar bol yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz halsizde kalmazsınız :)
Benim düşüncem bu sizlerle paylaşmak istedim bayada çenem düştü yaaa :))))
Gitsin artık bu kilolar ve son olarak sloganımız AZİMLİ SIÇAN MERMERİ DELER HAHAHAHAHHAHAH :))))
Bu arada bişiycik daha ekliyeceğim . Suyu bol için sebebini açıklayayım.
fizik kanunlarını yada matematiği bilirsiniz giren ve çıkan vardır.
Vücutdaki yağın çözülüp erimesi için su gerekiyor. Özelliklede ılık su için selülitler bile kalmıyor ılık su vücut yağını daha çabuk eritir.
Yağ eriten formülde su var mutlaka içiyorsunuz tabi yudum yudum kafanıza 1 lt dikip içmeyin evin heryerine 1 bardak su koyun dolaşırken her odaya girip çıkarken birer yudum için anlamadan litrelerce içeceksin.
Hadi kızlar gaza tam basıyoruz burdaki herkes eriyecek başka yolu yok. Sizde bilgiler bulursanız yorumlayıp paylaşın şekerlerim
sakın ha yalan günde 1 paket içerim ama 90 kiloyumvalla kızlar bende ne sigara var ne türk kahvesi ne de neskafe.hiç birini kullanmıyorum.ama sigara içenler daha zayıf oluyorlar ya da daha çabuk zayıflıyorlar.sigaraya mı başlasam ne (şaka şaka)
Yapalım şekerim valla verelim şu göbekleri pompişleri hahahahhahaa :)))
canım diyetim bu ama sen öğrencisin nasıl olur bilemem bu arada kaçıncı sınıfsın.......kızlar kendime uygun bir diyet buldum bu hafta bu diyeti uygulayacam listemi dolama astım 7günlük
sabah:2 dilim kepek ek,1domates yağsız krem peynir çay
öğlen: 1kase çorba,1 dilim kepek ekmek
ara meyve
akşam 2 adet orta boy haşlamış patates,yanınında dometes,salatalık
2.5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş.
kızlar bu arada bir arkadasımızın önerisiyle haftanın 1.sini seçiyoruz haberiniz ola pazar günü bakalım kim daha çok kilo veriyor(buda çocuk avutur gibi oldu kim daha çabuk yiyor yemeğini bakalım) :)
Doğru söylüyorsun valla sloganımızda süper AZİMLİ SIÇAN MERMERİ DELER :))))
Bu arada biraz saatimi kurup yatıyorumYeni bir gün bizi bekliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?