Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

bende bugun bi diyete başladım 1 haftada 2 kilo verdiriyomuş hergun ne yiyeceğini yazmış 7 gun boyunca aynısını yapıcam bakalımdün gazatede gördüm bana uygun geldi ayça kayanın diyeti

Bende hala araştırıyorum çok fazla şok diyet var onlarada pek itibar etmiyorum yağ eritmek istiyorum kas değil çünkü
Yağlarımızı vermeliyiz bu çok önemli .. hayat tarzımızı değiştirmeliyiz bi nevi porsiyonları küçüktmeli 6 öğün yemeli metabolizma full çalışmalı ..

Size bişiy anlatayım bir tanıdığım vardı diyetisyenini harfiyen yaptı 20 kilo verdi :)
En son 15 dk arayla çubuk kraker yiyordu metabolizmayı hızlandırma evresindeymiş. Yani aç kalarak zayıflanmıyor.
Sürekli kalorasiz yemeliyiz. Yiyerek zayıflayın lafı hakketten doğru. Hani sürekli yiyip zayıf kalan insanlar varya onların metabolizması hızlı işte ondan kilo almıyorlar. Tabi ne yediğiniz önemli :))
Aç kaldığınız zaman vucüt kıtlık durumuna giriyormuş ne gelirse depoluyormuş ama vucut sürekli yemek geldiğini bilirse depolamaz midemizi boş tutmamalıyız. Salata yoğurt meyve çorba kalorasiz şeyler ben böyle yapmaya karar verdim. canım istemesede yicem .

Şöyle planlıyorum ilk olarak 2 saat arayle 6 öğünle başlıyayım. Aklıma geldi tülin şahinin kilabı vardı kral prens fakir adı
Onu okudum ben özetini yapayayım kitabın adı gibi
Sabah = kralsınız = kral gibi bol bol yiyebilirsiniz ( bol yeşillik tabi )
Öğlen = prenssizniz = kraldan daha az yiyeceksiniz ama yinede bol yiyeceksiniz
Akşam = fakirsiniz = fakirler gibi az yiyeceksiniz kıtlık olacak sofranızda çorba yoğurt filan :)

Yani prensibiniz bu olsun sabahları kralsınız her ne kadar canım istemesede yiyeceğim peynirimi yeşilliğimi ekmeğimi portakal suyumu
Sabah ne kadar bol yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz halsizde kalmazsınız :)

Benim düşüncem bu sizlerle paylaşmak istedim bayada çenem düştü yaaa :))))
Gitsin artık bu kilolar ve son olarak sloganımız AZİMLİ SIÇAN MERMERİ DELER HAHAHAHAHHAHAH :))))

Bu arada bişiycik daha ekliyeceğim . Suyu bol için sebebini açıklayayım.
fizik kanunlarını yada matematiği bilirsiniz giren ve çıkan vardır.
Vücutdaki yağın çözülüp erimesi için su gerekiyor. Özelliklede ılık su için selülitler bile kalmıyor ılık su vücut yağını daha çabuk eritir.
Yağ eriten formülde su var mutlaka içiyorsunuz tabi yudum yudum kafanıza 1 lt dikip içmeyin evin heryerine 1 bardak su koyun dolaşırken her odaya girip çıkarken birer yudum için anlamadan litrelerce içeceksin.

Hadi kızlar gaza tam basıyoruz burdaki herkes eriyecek başka yolu yok. Sizde bilgiler bulursanız yorumlayıp paylaşın şekerlerim

Kızlar bu arada ben nescafe ve sigaraya bayılıyorum ((

Sigara içeniniz varmı ? Birde şu nescafeye bayılıyorum :) Şekersiz içiyorum tabi :)

Kızlar bu arada ben nescafe ve sigaraya bayılıyorum ((

Sigara içeniniz varmı ? Birde şu nescafeye bayılıyorum :) Şekersiz içiyorum tabi :)

sigara kullanmıyorum ama bende kahve bağımlısıyım sütsüz kremasız ama bir kaşık şekerle içiyorum ve bu benim diyet yaparken vazgeçemiyeceğim tek alışkanlık neyse yapacak bişey yok :)

süpersin canım,bende varim ama porsiyonları biraz daha azaltarak

valla kızlar bende ne sigara var ne türk kahvesi ne de neskafe.hiç birini kullanmıyorum.ama sigara içenler daha zayıf oluyorlar ya da daha çabuk zayıflıyorlar.sigaraya mı başlasam ne (şaka şaka)

valla kızlar bende ne sigara var ne türk kahvesi ne de neskafe.hiç birini kullanmıyorum.ama sigara içenler daha zayıf oluyorlar ya da daha çabuk zayıflıyorlar.sigaraya mı başlasam ne (şaka şaka)

sakın ha yalan günde 1 paket içerim ama 90 kiloyum

vazgeçemediğim tek şey NESGAFE ben şekersiz günde 2 bardak içiyorum hatta karnım geceleri bazen çok kazınıyor o zamanda bastırmak için içiyorum bir arkadasımda diyet yapmıstı neredeyse günde 3-4 bardak içerdi çokta güzel verdi kiloları şekersiz kulanıldıgı sürece bir sorun olmaz sanırım :)

kızlar bu arada bir arkadasımızın önerisiyle haftanın 1.sini seçiyoruz haberiniz ola pazar günü bakalım kim daha çok kilo veriyor(buda çocuk avutur gibi oldu kim daha çabuk yiyor yemeğini bakalım) :)

gel sende bu hafta benim diyetimi yap.haftayada senin diyeti yapalım,ama hiç kaçamak yok.

senin diyetin hangisi canım bende yapabiliyormuyum acaba ??

slm burda 1 2 ay öncesine kadar diyete başlamıştım 76 dan 72 ye düşmüştüm ama taşınmaydı onu bunu cagır derken yedik kek börekleri verdiklerimi geri aldım umarım bu sefer başlayıp hedefime ulaşana kadar bırakmam boyum 168 dogum kilolarımdan kurtulmak istiyorum sizlerle :)

canım diyetim bu ama sen öğrencisin nasıl olur bilemem bu arada kaçıncı sınıfsın.......

kızlar bu arada bir arkadasımızın önerisiyle haftanın 1.sini seçiyoruz haberiniz ola pazar günü bakalım kim daha çok kilo veriyor(buda çocuk avutur gibi oldu kim daha çabuk yiyor yemeğini bakalım) :)

bu hafta 1. bende kimseye vermem:)) haftaya çok iyi başladım inşallah böyle devam eder
öğlen pirinçsiz kabak yemeğinden 4 yk yedim
3 yk yoğurt
1 dilim t.tahıllı ekmek
30dk pilatesimi yaptım karnımı çalıştırdım
şimdide yeşil çay u içiyorum
diyetimde bugun ikindi ara öğününde
kepekli ekmektenden beyaz peynirli domatesli tost var 1 saat sonrada onu yapıp yicem

canım diyetim bu ama sen öğrencisin nasıl olur bilemem bu arada kaçıncı sınıfsın

ögrenciyim ama sabah öğlen evdeyim akşamda 6 gibi evde oluyorum o yüzden yapabilirim :) 12.sınıfım ):

bu hafta 1. bende kimseye vermem:)) haftaya çok iyi başladım inşallah böyle devam eder
öğlen pirinçsiz kabak yemeğinden 4 yk yedim
3 yk yoğurt
1 dilim t.tahıllı ekmek
30dk pilatesimi yaptım karnımı çalıştırdım
şimdide yeşil çay u içiyorum
diyetimde bugun ikindi ara öğününde
kepekli ekmektenden beyaz peynirli domatesli tost var 1 saat sonrada onu yapıp yicem

bende 1.olabilirim bu hafta iyi gidiyorum yani ama senin menünde çok iyiymiş bakalım :)

akşam 2 adet orta boy haşlamış patates,yanınında dometes,salatalık

canım patates karbonhidrat degil mi ? daha çok kilo aldırır diye biliyorum ben ama yanlıs biliyorum sanırım ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…