nerelerdesiniz ne yediniz ne içtiniz nasıl gidiyor canlanın biraz kızlaar(
gel sende bu hafta benim diyetimi yap.haftayada senin diyeti yapalım,ama hiç kaçamak yok.
aferin sana, çabuk öğreniyorsun genç))
tamam canım bu gün sende başla bende sonuç süperdi.anlaştık :) Evet diyetin ne haber bekliyorum yarın sabah başlıyoruz birlikte okey
nerelerdesiniz ne yediniz ne içtiniz nasıl gidiyor canlanın biraz kızlaar(
aaaa, ne birincisi be yafu?
benim haberim yok, birincilik mi oynuyoruz?? :))
forumdan uzak kalmışım ben:))
kapışalım şekerim , ama sıçanın azmi sağlığından önemli değil, biliyorsun)
Iyi Geceler
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim ekmek, patates, peynir, sebze (fena karbonhidrat)
ögle: 1 elma
aksam: 2 dilim ekmek, salata
allahim bu motivasyossuzluk, siskinlik fena yapti benikendime gelemiyorum birtürlü...kizlar motive edici seyler söyleyin bana yaa....verecegime aliyorum gittikce...
tamam canım bu gün sende başla bende sonuç süperdi.
akşamcvb verip muhabbet edelimdiyecektim ama oğlum mızmızlanıyordu,o yüzden çıkmak zorunda kaldım.
selamlar kızlar elbisem geldi bugün pek hayal ettiğim gibi degil açıkcası ama daha denemedim belki üstümde güzel durar diye umut ediyorum yakası falan kumaşı fazla iyi degilmiş moralim bozulduamaa motivasyonum süper yediklerime gelince: sabah 1 dil.ekmek yumurta 3 zeytin öğle 4 yk patates yemegi(biliyorum karbonhidrat ama evde bu varmıs) aksam geç gelecegim bu yüzden akşama kadar acıkırsam belki çook küçük bir dilim bitter çikolata yiyebilirim ama eger cook acıkmazsam onuda yemem :))
slm kızlar,bugün iştahım fena açık.
sabah 6 da uyandım. 2 bardak ılık su içtim.
1 dilim ekmek
4 zeytin
2 dilim kaşar peyniri
salatalık.
sonra 2 saat daha uyudum. uyanınca yine acıkmışım
2 bitter çikolata ikisinin toplam büyüklüğü 1 kibrit kutusu.
öğle;oğluma kıymalı makarna yapmıştım çok canım çekti 1 su bardağı kadar bende yedim
moralim çok bozuldu yiyince yaaa,bugün yürüyüş de yapamam,yarın tarhana sereceğiz o yüzden dip bucak temizlik yapacağım şimdi.
ne olcak benim bu halim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?