Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

buna evindim işte çünkü ben dakka başı çişe giderim

İnternetten alınca kumaşı duruşu filan değişiyor , üzülme sakın boşver giyince farklı duruyor zaten denemedinmi ?

acelem vardı birazdan deneyeceğim :) bu arada akşam yediklerim 1 dil ekmek 1 kase corba yagsız tuzsuz salata (toplamda 2 bardak nesgafe içtim tabi şekersiz birde çikolatayı yemediiim :)

dayanamadım bugün tartıldım 2 günde 1 kilo daha gitmiş çok motive oldumm :)

denedim sonuç idare ediyor tabi fazladan çıkan bir kaç yağ birikintisi dışında 36 beden almıstım olmazsa hırslanırım diye oldu ama yinede biraz bol gelse daha iyi olur şekli yerine gelir diye motive olucam artık :)

çok mutsuzummm(

bugün saçlarımı boyattım ve sonuç hiç istediğim gibi değil(
evde bi sürü çikolata var, hepsine dalmak istiyorum((

sakııın yapma o hatayı ve bence mutfagın yanından bile geçme nefsine hakim olamayabilirsin :) bu arada kızlar evde meyve kalmamıs malesef ara öğün olarak 2 adet form bisküvi yiyecegim kalorisi toplam 40-50 civarı oluyor onuda sporla veririm artık :))

çok mutsuzummm(

bugün saçlarımı boyattım ve sonuç hiç istediğim gibi değil(
evde bi sürü çikolata var, hepsine dalmak istiyorum((

aman saçmalama üzüldüğün şeye bak. Hemen git al 10 liraya bir boya evde sür süper olur
ben öyle yapıyorum. kuaförler pek bişiyden anlamıyor.
gider alırım boyamı evde mis gibi karıştır sür kafana ...

Kafana tokadan başka bişiy takma şekerim yoksa yaşlanırsın

Ben öğlen taze fsulye yemeğinden 6-7 kaşık yanına yoğurt 3 kaşık yanınada 2 grisini yidim

akşam üzeri anneme gitmiştim işte orada olay koptu. annemin altında köfteci var . ne koktu ne koktu
annemde çay yapmış yanınada çaktık yarımşar köfte ekmek.
Tabi yedikten sonra beynimde şimşekler çaktı...

Nefsime tüküreyim .. birdaha asla yarın telafi etcem .. kendime acımadan tüm evi kaldırıp temizlik yapcam
üzerinede 3 mil leslie ile yaparım ter heryerimden akar. ancak öyle gider o kaloriler..
valla cozuttum yaaaa .. hemen toparlamam lazım kaçamak yapcak vücut var sanki.. ne oluyorsa bana.. aynaya bak deme..

offffff offfffffffff :2::2:

akşam üzeri anneme gitmiştim işte orada olay koptu. annemin altında köfteci var . ne koktu ne koktu
annemde çay yapmış yanınada çaktık yarımşar köfte ekmek.
Tabi yedikten sonra beynimde şimşekler çaktı...

Nefsime tüküreyim .. birdaha asla yarın telafi etcem .. kendime acımadan tüm evi kaldırıp temizlik yapcam
üzerinede 3 mil leslie ile yaparım ter heryerimden akar. ancak öyle gider o kaloriler..
valla cozuttum yaaaa .. hemen toparlamam lazım kaçamak yapcak vücut var sanki.. ne oluyorsa bana.. aynaya bak deme..

offffff offfffffffff

sıkma canını yarın telafi edersiiin :)

Kızlar geldiler bana :) şimdi oturdum bir diyet buldum. 1 hafta deneyeceğim. İşe yarasa paylaşacağım.
Sizin için kobay olmaya hazırım :)))))

ahh ahh bu gece acıkmaları yokmuu :) nasıl acıktım anlatamam ders calısırken unutuyorum açlıgı ama simdi yine basladı en iyisi birşeylerle oyalanmak :)

GÜNAYDINLAR.....

Sabah 1 kase special K yedim kızlar şimdide sütlü kahvemi içiyorum herzamanki gibi şekersiz
Sizler neler yapıyorsunuz?

Bu arada kimse bişiyler paylaşmıyor birbirimize destek olacaksak girip bişiyler yazın arkadaşlar. LÜTFEN

merhabalar evet burası çok sessiz oldu ya sabah:1 kase tahıl gevreği yedim öglen:6 y.k ıspanak 1 dil.ekmek ve yogurt yedim :)

bana birşeyler oluyor kızlar canıımm çok tatlı istiyor dayanmaya çalısıyorum pes etmiycem kaç kere buzdolabını actım kapattım sayısız yanii tatlı ihtiyacını ne giderir varmı bilgisi olan ?

bana birşeyler oluyor kızlar canıımm çok tatlı istiyor dayanmaya çalısıyorum pes etmiycem kaç kere buzdolabını actım kapattım sayısız yanii tatlı ihtiyacını ne giderir varmı bilgisi olan ?

kuru incir güzel kesiyor, bastırıyor tatlı isteğini, günkurusu kayısı da öyle.., yada şekersiz tatlı sakızlardan atabilirsin ağzına)

Kızlar geldiler bana :) şimdi oturdum bir diyet buldum. 1 hafta deneyeceğim. İşe yarasa paylaşacağım.
Sizin için kobay olmaya hazırım :)))))

şok diyet falansa sakın yapma,
o şok diyetler çok az kalori içerdiği için metabolizmayı yavaşlatıp, vücudu o denli az besine alıştırıyormuş,
sonra ne yesen fazla gelip daha çok kilo alıyormuşsun, kk forumda bi diyetisyenin açıklamasıydı okudum geçen gün...

mrb kızlar nasılsınız bakalım
bugun neler yaptım yazayım hemen sabahın köründe kalktım yine 2 bardak ılık suyumu içtim
kahvaltıda
yeşil çay
beyaz peynirli çavdar ekmeğinden tostumu yedim
10 da ebrucum başladı onunla pilatesimi yaptım
kızımı arabaına oturtup pazara gittim ama yoruldum
öğlen menemen yedim yanında maydanoz salataı ve 1 dilim ç.ekmeği
şimdi pilates vaktim alında ama yapmıycam kendimi yorgun hissediyorum akşama hiç halim kalmıyo sonra
en iyisi yeşil çay yapayım
bu arada herkesin canı bişeyler çekiyo beni birinci yapmaya karar verdiniz heralde ne oluyo bakim herkes bi kendine gelsin hıı

Kızlar şok diyetden bahsetmiştimde yapmıyorum dün vazgeçtim. aniden geri alırsam vücudum pörsür valla korktum :)
dediğim diyetde 7 günde 6 kilo verdiriyordu :)

Normal kendim devam ediyorum :) Öğlen taze fasulye yedim 2 dilim ekmekle.

Kızlar birde sizlerle süper bir haber paylaşmak istiyorum. Ev yaptırmaya karar verdik. anlaştık ustaylada 20 gün sonra evimizi teslim edecekler. yani kurbandan önce taşınacağım :) Bu evimede taşınalı daha 2 ay oldu :)
Artık kiradan kurtuuyoruz en çok ona seviniyorum. Allah herkesin gönlüne göre en güzel evleri versin :)
Yani çok çok mutluyum . Allah olmayanlara da versin. Aslında bu mutluluktan taşınmak bile koymuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…