Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

bu arada herkesin canı bişeyler çekiyo beni birinci yapmaya karar verdiniz heralde ne oluyo bakim herkes bi kendine gelsin hıı

çok istedi canım ama yemedim çekişme devam ediyor yani :)) bu arada akşam :1 kase k-fileks yedim kase biraz fazla büyüktü ama çook acıkmıstım :)))

çekişme falan hak getire bende, zaten moralim sıfır saçlarım yüzünden, bu ara da yumurtlama dönemim, krizdeydim, çok yaramazlık yaptım bugün, neler yediğimi sölemiim de canınız çekmesin ((

Alah bize de nasip etsin inşallah kendi evimize taşınmayı, güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)))

olmuyor böyle amaa kızlar nerelerdesiniz ya bir kaç kişi dışında kimse ne ugruyor ne menüsünü yazıyor nede dertlesebiliyoruz nazar degdi sanırım

hayırlı olsun canım Allah içine sindirsin

çekişme falan hak getire bende, zaten moralim sıfır saçlarım yüzünden, bu ara da yumurtlama dönemim, krizdeydim, çok yaramazlık yaptım bugün, neler yediğimi sölemiim de canınız çekmesin ((

ne oldu ki saçlarına alında saçımdan dolayı benimde moralim bozuk boyattırcaktım olmadı saçım röfleliydi hangi hakka hizmet yaptıysam iyaha boyatmıştım ama çok oldu 8 ay falan bu hafta saçımı karemel yaptırmaya karar vermiştim kuaförün biri açılmaz dedi saçın yanar başka birine gittim oda biz oryalle açmıyoruz yanmaz dedi ama tam 200tl olur dedi bende arkama bakmadan kaçtım

olmuyor böyle amaa kızlar nerelerdesiniz ya bir kaç kişi dışında kimse ne ugruyor ne menüsünü yazıyor nede dertlesebiliyoruz nazar degdi sanırım
ben ancak geç saatlerde girebiliyorum ben geldiğimdede kimse olmuyo buralarda bakalım okullar açılsın herkesin işi gücü düzene girsin toparlanabiliriz belki :)

günaydın kızlar.bugün eşimin okulu yok saat 6:00 da uyanmadım yani.oğluşumu gönderdim az önc.dün yazamadım hem çok yoğundum hemde pişmanlığımdan(yaptığım börekleri löp löp götürünce ne yazacağım ki diye ).ama bugün telafi etmeye çalışacağım.sadesece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyeceğim,diğer öğünlerde ekmek yok bugün menümde.hatta dukan gibi mi yapsam acaba,sadece protein gibi.

günaydınlaar :)) sabah menümü yazıp kaçıyorum 1 dil.ekmek 1 yumurta kk dan az peynir dom.salatalık

Haklısın canım, dün modemde sorun vardı, nete giremedim hiç, yediklerime gelince kaçamak yapmadım ama tartıda oynama da yok, moralim bozuldu

Valla hepside saçmalamış. Ne demek olmaz , herşey olur hele sende röfle varsa karamel yaptınmı ışıklı gibi yıkadıkça. Röfle olduğu yerler yıkandıkça açılır biraz çok hoş durur hemde.

Yanlız o fiyat ne öyle ya. Çüş yani. Bendede röfle var. Dipleri çıktıkça ben kendim normal düz boya ile evde sarıya boyuyorum.
Yani yılda 1 kere filan röfle yaptırırım. Saçım yıpranmasın diye. Sonra evde kendim boyuyorum.

Ben senin yerine olsam giderim bir kozmetik parfümeri gibi boya satan mağazaya. Ordaki kızlar zaten boyaların illahı olmuş :)
Derim ben bu saçı karamel yapmak istiyorum boya istiyorum diye onlar sana verir zaten boyayı. Eve gelir şıkır şıkır boyarım.
Maliyeti en fazla 10 tl olur sana.

Belki 2 tane boyada verebilir karıştır der. yani boyaların doresi ve küllüsü var. İkisini karıştır der. Ama karamel yapacaksan doresini verir. Küllüsünü kullanma. Güzel olmaz.

Ay çoştum valla gidip saçlarımı boyucam. Benim evde sarı boyam olur hep. Gidip süreyim kafama :)
30 dk sonra on numara sarışınım :)

öglen menüm : 6 y.k patlıcan yemegi(çook severim daha fazla yememek için zor tuttum kendimi helede normal ekmekle ne güzel olurdu ah ah ) 1 dil.ekmek salata

bugün tam olarak diyetteyim diyebildiğim 4.günüm şuana kadar 1.2 kilo gitmiş iyi gidiyorum sanırım ama bugün hiçbir fark yoktu tartıda en azından 100 gr bari gitseydi

bugün tam olarak diyetteyim diyebildiğim 4.günüm şuana kadar 1.2 kilo gitmiş iyi gidiyorum sanırım ama bugün hiçbir fark yoktu tartıda en azından 100 gr bari gitseydi
bence çok iyi gidiyorsun hergün tartıda fark olmasını bekleme sonuçta içtiğin bir bardak su bile kilonda değişiklik yapabiliyor birde bazen birden veriyosun bi anda hiç beklemediğin bir kilo kaybı yaşıyosun moralini bozma sen devam et

öglen menüm : 6 y.k patlıcan yemegi(çook severim daha fazla yememek için zor tuttum kendimi helede normal ekmekle ne güzel olurdu ah ah ) 1 dil.ekmek salata

ay bende patlıcan yaptım kız :)
yemek olurken saçımı boyadım. gidip yıkıcam birazdan. sonrada yemeğimi yerim :)

kızlar benim moralim çok bozuk yaa,kaç sene oldu bir zayıflayıp eski halime dönemedim.hem de sinirlerim çok gergin.niye bu kadar kötü hissediyorum ki,ben bile anlamdım,siz nasıl anlayacaksınız ki

kızlar benim moralim çok bozuk yaa,kaç sene oldu bir zayıflayıp eski halime dönemedim.hem de sinirlerim çok gergin.niye bu kadar kötü hissediyorum ki,ben bile anlamdım,siz nasıl anlayacaksınız ki
canım hiç böyle şeyler düşünme biliyorum çok uğraştın belki başarısızıkla sonuçlanan bir sürü deneyimin oldu ama onları unut bunu düşündükçe insan geriliyor morali bozuluyo ne kadardır uğraşıyorum şimdiye zayıf olabilirdim başka insanlar nasıl yapıyo ben buyum hep böyle şişman olacağım şeklinde seyerediyor düşünceler ve bırakıyorsun pişmanlıkla hatırlayacağın başka bir an daha ortaya çıkıyor önemli olan istikrar sen çabanı göster emin ol karşılığını alacaksın hemen sonuç görmeyi bekliyoruz ama sabretmeden olmuyo maalesef hiç moralini bozma sen bu sefer olacak bak eski haline mi dönmek istiyos daha bile iyi olacaksın :)yeter ki devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…