bu arada herkesin canı bişeyler çekiyo beni birinci yapmaya karar verdiniz heralde ne oluyo bakim herkes bi kendine gelsin hıı
çok istedi canım ama yemedim çekişme devam ediyor yani :)) bu arada akşam :1 kase k-fileks yedim kase biraz fazla büyüktü ama çook acıkmıstım :)))
Kızlar şok diyetden bahsetmiştimde yapmıyorum dün vazgeçtim. aniden geri alırsam vücudum pörsür valla korktum :)
dediğim diyetde 7 günde 6 kilo verdiriyordu :)
Normal kendim devam ediyorum :) Öğlen taze fasulye yedim 2 dilim ekmekle.
Kızlar birde sizlerle süper bir haber paylaşmak istiyorum. Ev yaptırmaya karar verdik. anlaştık ustaylada 20 gün sonra evimizi teslim edecekler. yani kurbandan önce taşınacağım :) Bu evimede taşınalı daha 2 ay oldu :)
Artık kiradan kurtuuyoruz en çok ona seviniyorum. Allah herkesin gönlüne göre en güzel evleri versin :)
Yani çok çok mutluyum . Allah olmayanlara da versin. Aslında bu mutluluktan taşınmak bile koymuyor :)
Kızlar şok diyetden bahsetmiştimde yapmıyorum dün vazgeçtim. aniden geri alırsam vücudum pörsür valla korktum :)
dediğim diyetde 7 günde 6 kilo verdiriyordu :)
Normal kendim devam ediyorum :) Öğlen taze fasulye yedim 2 dilim ekmekle.
Kızlar birde sizlerle süper bir haber paylaşmak istiyorum. Ev yaptırmaya karar verdik. anlaştık ustaylada 20 gün sonra evimizi teslim edecekler. yani kurbandan önce taşınacağım :) Bu evimede taşınalı daha 2 ay oldu :)
Artık kiradan kurtuuyoruz en çok ona seviniyorum. Allah herkesin gönlüne göre en güzel evleri versin :)
Yani çok çok mutluyum . Allah olmayanlara da versin. Aslında bu mutluluktan taşınmak bile koymuyor :)
çekişme falan hak getire bende, zaten moralim sıfır saçlarım yüzünden, bu ara da yumurtlama dönemim, krizdeydim, çok yaramazlık yaptım bugün, neler yediğimi sölemiim de canınız çekmesin((
ben ancak geç saatlerde girebiliyorum ben geldiğimdede kimse olmuyo buralarda bakalım okullar açılsın herkesin işi gücü düzene girsin toparlanabiliriz belki :)olmuyor böyle amaa kızlar nerelerdesiniz ya bir kaç kişi dışında kimse ne ugruyor ne menüsünü yazıyor nede dertlesebiliyoruz nazar degdi sanırım
olmuyor böyle amaa kızlar nerelerdesiniz ya bir kaç kişi dışında kimse ne ugruyor ne menüsünü yazıyor nede dertlesebiliyoruz nazar degdi sanırım
günaydınlaar :)) sabah menümü yazıp kaçıyorum 1 dil.ekmek 1 yumurta kk dan az peynir dom.salatalık
Alah bize de nasip etsin inşallah kendi evimize taşınmayı, güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)))
hayırlı olsun canım Allah içine sindirsin
ne oldu ki saçlarına alında saçımdan dolayı benimde moralim bozuk boyattırcaktım olmadı saçım röfleliydi hangi hakka hizmet yaptıysam iyaha boyatmıştım ama çok oldu 8 ay falan bu hafta saçımı karemel yaptırmaya karar vermiştim kuaförün biri açılmaz dedi saçın yanar başka birine gittim oda biz oryalle açmıyoruz yanmaz dedi ama tam 200tl olur dedi bende arkama bakmadan kaçtım
bence çok iyi gidiyorsun hergün tartıda fark olmasını bekleme sonuçta içtiğin bir bardak su bile kilonda değişiklik yapabiliyor birde bazen birden veriyosun bi anda hiç beklemediğin bir kilo kaybı yaşıyosun moralini bozma sen devam etbugün tam olarak diyetteyim diyebildiğim 4.günüm şuana kadar 1.2 kilo gitmiş iyi gidiyorum sanırım ama bugün hiçbir fark yoktu tartıda en azından 100 gr bari gitseydi
öglen menüm : 6 y.k patlıcan yemegi(çook severim daha fazla yememek için zor tuttum kendimi helede normal ekmekle ne güzel olurdu ah ah ) 1 dil.ekmek salata
canım hiç böyle şeyler düşünme biliyorum çok uğraştın belki başarısızıkla sonuçlanan bir sürü deneyimin oldu ama onları unut bunu düşündükçe insan geriliyor morali bozuluyo ne kadardır uğraşıyorum şimdiye zayıf olabilirdim başka insanlar nasıl yapıyo ben buyum hep böyle şişman olacağım şeklinde seyerediyor düşünceler ve bırakıyorsun pişmanlıkla hatırlayacağın başka bir an daha ortaya çıkıyor önemli olan istikrar sen çabanı göster emin ol karşılığını alacaksın hemen sonuç görmeyi bekliyoruz ama sabretmeden olmuyo maalesef hiç moralini bozma sen bu sefer olacak bak eski haline mi dönmek istiyos daha bile iyi olacaksın :)yeter ki devam etkızlar benim moralim çok bozuk yaa,kaç sene oldu bir zayıflayıp eski halime dönemedim.hem de sinirlerim çok gergin.niye bu kadar kötü hissediyorum ki,ben bile anlamdım,siz nasıl anlayacaksınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?