Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

haklısın ama malesef ben hangi ruh haliyle yaptım bilmiyorum güzelim röfleli saçları siyaha boyattım ama üzerinden çok geçti yani şu anki saçım siyah ince telli yıpranmış bi saçım var bi kuaföre daha gidicem bakalım o nediycek buraya yeni taşındım kim nedir ne değildir bilemiyorum olmadı kendim boyucam bakalım istediğim gibi olmasada değişiklik olur

evet bugun neler yaptım yazayım
sabah
suyumu içtim
yeşil çay
domate biber ve beyaz peynirli tostumu yedim
salatalık yedim
10 da ebrucumla pilatesimi canlı canlı yaptım
öğlen
taze faulye
cacık
1 dilim ekmek
etkili karın egzersizlerimi yaptım cd den pilatesimi yaptım
şimdide yeşil çayımı içiyorum
bu arada dayanamadım tartıldım 1.lik umudum kalmadı kızlarbenim yağlar kas oldu galba kiloda gr oynama var daha 58 den aşağı inemedim

bugün tam olarak diyetteyim diyebildiğim 4.günüm şuana kadar 1.2 kilo gitmiş iyi gidiyorum sanırım ama bugün hiçbir fark yoktu tartıda en azından 100 gr bari gitseydi

daha ne olsun 1.2 çok iyi bende tam olarak diyet yaptım ama giden yok bizim kilo durumumuz aynı ben senle karşılaştırıyorum kendimi kilosu fazla olan daha çok veriyo ama sende gençlik var bacım okula gidiyon yakıyon demekki yada başka bi diyet mi uygulasam çok yoğurt süt var benim diyette onlarda az kalori değil yani neyse bu hafta böyle gitsin haftaya olmaza daha azaltırım

daha ne olsun 1.2 çok iyi bende tam olarak diyet yaptım ama giden yok bizim kilo durumumuz aynı ben senle karşılaştırıyorum kendimi kilosu fazla olan daha çok veriyo ama sende gençlik var bacım okula gidiyon yakıyon demekki yada başka bi diyet mi uygulasam çok yoğurt süt var benim diyette onlarda az kalori değil yani neyse bu hafta böyle gitsin haftaya olmaza daha azaltırım

yoğurt ve sütü bende çok tüketiyorum hatta sütü bazen abartıyorum umarım sende aynı hızla verirsin kiloları belki senin birden gider benimki duraklar belli olmaz :)

kızlar ara öğünümde dışardaydım çok acıktım gittim eti formun kepeklilerinden aldım içinden 3 tane yedim ahh ahh ne olacak benim bu halim herkes yerken ben bakıyorum arkadaşım benden kilolu önümde yiyip duruyor ben su içiyorum :)

ben bir kere kullandım,ama sürekli kullananlarda daha çok belli eder yan etkisini

sende bir kilo artışı olmadı degilmi canım bende sadece 1 kere kullanacagım ilaç bitene kadar

kizlar bugün ne sinirliligimden nede gerginligimden eser var, adet olmusum sonunda oh beee...agrilar haricinde iyiyim. Ama dün dobdurmayi löp löp götürdüm yoksa krize gircektim.
Yok ya ne zaman diye düsüncesine kapiliyorum hemen kilolari aliyorum. diyeti falan düsünmedigim zaman kilolari veriyorum. Benim metabolizma maf olmus durumda anlasilan, günde bir ögün en fazla iki ögün yiyorum...offfffffffffffff

bugün spor yapmadim agrim var...

kizlar ben bayrama kadar 10kg vermeyi artik hayalimde görürüm

kızlar bugün öğleden sonra saat 9 a kadar dışarıda olucam aksam yemegini unutuyorum yani ama acıkacagım kesin bu yüzden 5 gibi 1 simit yiyecegim baska yiyebilecegim birsey yok gittigim yerde off off (

merhaba arkadaslar foruma yenı katılıyorum suanda 63 kiloyum 57 kiloya dusmek ıstıyorum dıyete basladım 5 gun oldu sonucları paylasıcam

Son düzenleme:
sabah 1 dilim ekmek az peynir zeytin domates biber salatalık
öğlen az yağlı makarna ama baya yedim ((
pilates yapcam ama canım istemiyo hava kapalı diyemi nedir yine kımıldayaım yok öğlen çok yedim ya mutsuzum şimdi şu makarnayı yapmıycam durduramıyorum kendimi :2:

Kızlar bir gram gitmemiş yaaaaa ağlıcam valla..

Neden gitmiyor bu yağlar yaa.. valla moral motivasyon sıfır ... ağlıcam vallaa ..

bitti yaa beynim durdu .. offf offff

çabuk beni kilo vericeme ikna edin :) .. atarım valla kendimi şu koltuktan :)

valla aynı durumdayım sabah uyandığımda midem nasıl kazınıyo çok açım dedim kein tartıda az çıkcam tuvalete falan girdim tartıya çıktım 58.8 çıktı inanamadım dünden daha fazla çıktım kaçamak yok spor yapıyorum ama nedemek bu ya sinirden öyle koca bi tabak makarna yedim inirim bozuldu ya

Valla aynen öyle o kadar sinir yaptım ki buzdolabına ağız burun dalcam şimdi ayyyyyy ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…