Valla hepside saçmalamış. Ne demek olmaz , herşey olur hele sende röfle varsa karamel yaptınmı ışıklı gibi yıkadıkça. Röfle olduğu yerler yıkandıkça açılır biraz çok hoş durur hemde.
Yanlız o fiyat ne öyle ya. Çüş yani. Bendede röfle var. Dipleri çıktıkça ben kendim normal düz boya ile evde sarıya boyuyorum.
Yani yılda 1 kere filan röfle yaptırırım. Saçım yıpranmasın diye. Sonra evde kendim boyuyorum.
Ben senin yerine olsam giderim bir kozmetik parfümeri gibi boya satan mağazaya. Ordaki kızlar zaten boyaların illahı olmuş :)
Derim ben bu saçı karamel yapmak istiyorum boya istiyorum diye onlar sana verir zaten boyayı. Eve gelir şıkır şıkır boyarım.
Maliyeti en fazla 10 tl olur sana.
Belki 2 tane boyada verebilir karıştır der. yani boyaların doresi ve küllüsü var. İkisini karıştır der. Ama karamel yapacaksan doresini verir. Küllüsünü kullanma. Güzel olmaz.
bugün tam olarak diyetteyim diyebildiğim 4.günüm şuana kadar 1.2 kilo gitmiş iyi gidiyorum sanırım ama bugün hiçbir fark yoktu tartıda en azından 100 gr bari gitseydi
kızlar regl düzensizliğimden dolayı bugün doktor ilaç verdi ismi TARLUSAL aranızda kullanan varmı kilo aldırır mı
ben bir kere kullandım,ama sürekli kullananlarda daha çok belli eder yan etkisini
sende bir kilo artışı olmadı degilmi canım bende sadece 1 kere kullanacagım ilaç bitene kadar
Kızlar bir gram gitmemiş yaaaaa ağlıcam valla..
Neden gitmiyor bu yağlar yaa.. valla moral motivasyon sıfır ... ağlıcam vallaa ..
bitti yaa beynim durdu .. offf offff
çabuk beni kilo vericeme ikna edin :) .. atarım valla kendimi şu koltuktan :)
valla aynı durumdayım sabah uyandığımda midem nasıl kazınıyo çok açım dedim kein tartıda az çıkcam tuvalete falan girdim tartıya çıktım 58.8 çıktı inanamadım dünden daha fazla çıktım kaçamak yok spor yapıyorum ama nedemek bu ya sinirden öyle koca bi tabak makarna yedim inirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?