Valla aynen öyle o kadar sinir yaptım ki buzdolabına ağız burun dalcam şimdi ayyyyyy ....
şuanda duyduğum pişmanlık çok fena sen benim yaptığım hatayı yapma daha kötü hissediyosun inan
off bu çizelgeyi degistiremiyorum birtürlü varsa bilen söylesin lütfeen
Valla aynen öyle o kadar sinir yaptım ki buzdolabına ağız burun dalcam şimdi ayyyyyy ....
kızlar şu anda kilo verişimizin durması çok normal,
vücut kendini bir süre korumaya alıp yapıyormuş böyle,
yakınlarda ayrı ayrı 8 ve 20 kilo veren arkadaşlarım var,
onlar da aynısını söyledi,
"o kadar sabır ve emek boşa gidiyormuş gibi hissediyorsun moral bozucu oluyor ama bir bir gidiyor sonra kilolar anlamıyorsun " dediler,
moral bozmak yok, artık midemiz küçüldü, eskiye nazaran daha az yiyoruz ve daha çok hareket ediyoruz,
ara öğünlerinizi düzenli tüketin, yemeyi asla kesmeyin,
ama makarnaya da gömülmeyin lütfen,
zor kısmını atlattık, ilk günler bizim için ne kadar zordu, açlık krizleri, tatlı istekleri,
hiçbirine boyun eğmedik direndik de, kilo veremiyoruz diye salacak mıyız ipleri,
bu bir süreç...sakince diyetinize devam edin lütfeeennn,
geçecek :)))))
Selam kızlar
Nasılsınız? Bi süredir yazamadım. Anneannem ameliyat oldu onunla uğraşalım derken diyet falan kalmadı piyasada..
Öğünler düzensiz. Sağolsun annemler de ya kızartma ya hamur yapıyolar.. Çok kötü bi hafta geçirdim yani
Bugün tekrar düzen kurmaya karar verdim.
Sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 1 yumurta ile yapılmış omlet yedim.
Selam kızlar
Nasılsınız? Bi süredir yazamadım. Anneannem ameliyat oldu onunla uğraşalım derken diyet falan kalmadı piyasada..
Öğünler düzensiz. Sağolsun annemler de ya kızartma ya hamur yapıyolar.. Çok kötü bi hafta geçirdim yani
Bugün tekrar düzen kurmaya karar verdim.
Sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 1 yumurta ile yapılmış omlet yedim.
selam hanımlar size üzücü birşey söyleyecegimbenim diyetim devam edemiyor ne yazık ki çabaladım saatlerimi uydurmaya çalıstım ama yok olmuyor saat 12 de evden cıkıyorum aksam 9 a kadar malum dershane hayatı sınavım var zaten stresliyim birde acıkma ekleniyor herkes yerken ben aç derste calısamıyorum zayıflamayı o kadar çok istiyorum eger sınavım bu sene olmasa aç kalmayada razıyım ama sonradan kendimi sorumluymus gibi hissetmek istemiyorum sınav yerine nelerle ugrastım diye sınam bittikten sonra düzenli yapar sınav zamanıda aldıklarımı veririm diye düşünüyorum ama biliyorum alacagımı çünkü hiç saglıklı besin yok dershanede dısarıda cıkılmıyor aralar çok az çoook üzgünüm beni affedin aklımdan çıkmıyor bu diyet işi ama seçim yapmak zorundaydım 57 kilo ile aranızdan ayrılıyorum lütfen siz bu baslıkta yazmaya devam edin ara sıra gelip bakacagım sınavım bittikten hemen sonrada gelip 3 ayda verecegim kiloları saglıkla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?