Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlar bugün akşam yemegini 8 de yemenin mutsuzluguyla yazıyorum.. anca eve gelebildim simit yiyecektim ama simit yoktu o yaglı pogacalarıda yemeye gönlüm razı olmadı sabrettim eve gelincede 1 kaseden az fazla k-fileks yedim bu arada bugün 700 gr daha vermişim yani 1 günde bana fazla geliyor ya bu kadarı saglıklımı niye böyle hızlı gidiyor sizce azda yemiyorum amaa

off bu çizelgeyi degistiremiyorum birtürlü varsa bilen söylesin lütfeen

aslında çizelgeyi hazırladığın sayfanın linkini kopyalaman gerekiyordu ama yapmamışsındır diye tahmin ediyorum bu durumda siteye tekrar girip bilgilerini düzenleyeceksin yani target wait kısmına hedef kilonu start kısmına başlangıç kilonu current kısmınada şu anki kilonu yazıcaksın sonrada kopyala yapıştır yapıcaksın profilindeki ilgili yere takıldığın bir yer olursa tekrar anlatırım

kızlar benide alın listenize 2 ayda tam 10 kilo vermem gerekiyor ben başlayalı 1 hafta oluyor ama siteye üyeliğim yeni sizi bulduguma sevindim...boyum 153 ama kilom çok boyuma göre 61 kiloyum

Valla aynen öyle o kadar sinir yaptım ki buzdolabına ağız burun dalcam şimdi ayyyyyy ....

kızlar şu anda kilo verişimizin durması çok normal,
vücut kendini bir süre korumaya alıp yapıyormuş böyle,
yakınlarda ayrı ayrı 8 ve 20 kilo veren arkadaşlarım var,
onlar da aynısını söyledi,
"o kadar sabır ve emek boşa gidiyormuş gibi hissediyorsun moral bozucu oluyor ama bir bir gidiyor sonra kilolar anlamıyorsun " dediler,
moral bozmak yok, artık midemiz küçüldü, eskiye nazaran daha az yiyoruz ve daha çok hareket ediyoruz,
ara öğünlerinizi düzenli tüketin, yemeyi asla kesmeyin,
ama makarnaya da gömülmeyin lütfen,
zor kısmını atlattık, ilk günler bizim için ne kadar zordu, açlık krizleri, tatlı istekleri,
hiçbirine boyun eğmedik direndik de, kilo veremiyoruz diye salacak mıyız ipleri,
bu bir süreç...sakince diyetinize devam edin lütfeeennn,
geçecek :)))))

Yazdıkların içimi rahatlattı canım, kaçamak yapmıyorum fakat tartıda eksilme yok, sabretmem gerektiğini biliyorum, 76 dan aşağı bir insem daha rahat kilo vereceğime eminim, sabır sabır

Dün yedijlerimi yazayım. Gün boyunca bir tane yağsız gözleme, salata, 1 şeftali, 1 armut, 1 bardak ayran, 1 tane de light kola içtim.

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 1 yumurta...

Selam kızlar
Nasılsınız? Bi süredir yazamadım. Anneannem ameliyat oldu onunla uğraşalım derken diyet falan kalmadı piyasada..
Öğünler düzensiz. Sağolsun annemler de ya kızartma ya hamur yapıyolar.. Çok kötü bi hafta geçirdim yani
Bugün tekrar düzen kurmaya karar verdim.

Sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 1 yumurta ile yapılmış omlet yedim.

geçmiş olsun canım bu hafta sıkı uygularsın diyetini sorun kalmaz:)

Kilo bildirimim 76.4

Günaydın kızlar, benim gibi herkes yoğun heralde, sayfamız bayağı gerilerde kalmış, kilo verimim az ,olunca diyet listemi değiştirdim, bu hafta daha zorlu geçecek benim için ,haftaya 75 olmam şart

geçmiş olsun canım, hadi canlanalım, bu hafta çok kilo vermemiz lazım, yarışa var mısın

selam hanımlar size üzücü birşey söyleyecegim benim diyetim devam edemiyor ne yazık ki çabaladım saatlerimi uydurmaya çalıstım ama yok olmuyor saat 12 de evden cıkıyorum aksam 9 a kadar malum dershane hayatı sınavım var zaten stresliyim birde acıkma ekleniyor herkes yerken ben aç derste calısamıyorum zayıflamayı o kadar çok istiyorum eger sınavım bu sene olmasa aç kalmayada razıyım ama sonradan kendimi sorumluymus gibi hissetmek istemiyorum sınav yerine nelerle ugrastım diye sınam bittikten sonra düzenli yapar sınav zamanıda aldıklarımı veririm diye düşünüyorum ama biliyorum alacagımı çünkü hiç saglıklı besin yok dershanede dısarıda cıkılmıyor aralar çok az çoook üzgünüm beni affedin aklımdan çıkmıyor bu diyet işi ama seçim yapmak zorundaydım 57 kilo ile aranızdan ayrılıyorum lütfen siz bu baslıkta yazmaya devam edin ara sıra gelip bakacagım sınavım bittikten hemen sonrada gelip 3 ayda verecegim kiloları saglıkla kalın

kızlar böyle olacağını biliyordum ama yine de çok mutsuzum,

kilo bildirimi:57.9

bu haftabenim bir sürü kaçamağım oldu gerçi utandım :)))

kızlar,kaç gündür uğrayamıyordum,yatılı misafir falan derken ne spor ne diyet kaldı.yarından itibaren tekrardan başlicam.kilo aynı.88,5 bir değişiklik yok.

kızlar selam
hepimizin morali bozuk galiba niye böyle oldu ki ,üzülerek belirtmeliyim ki kilomda bir değişiklik yok geçen haftayla aynı 67 yani yıkıldım regl olacağım ondandır deyip kendimi motive etmeye çalışıyorum haftaya da böyle olmaz inşallah

Son düzenleme:

canım anlayabiliyorum seni kafanı çok meşgul ediyo bu diyet işi sanırım sınavına odaklanman daha iyi olur senin için bu durumda yalnız nasılsa bıraktım deyip abartma :)yine dikkat et sağlıklı beslen hem bu çalışmana da fayda sağlar arada uğra yine görüşürüz :)

Kilo bildirimi : 68

evet kilo gitmemiş ama dediğiniz gibi duraklama dönemindeyiz.

sabah yarım kase special K yidim
öğlende 1 simit çay peynir
akşamada bişiyler ayarlarım

bizimde ev inşaat işi taşınma için hazırlıklar filan pek giremedim. affedin beni
Ama çok azimliyim kaçırmamak için kendimi tutuyorum.
Bu hafta pek spor yapamadım ama Allahtan 5. kattayım asansörde olmayınca mecbur çıkıyoruz.
Haftaya çok dikkat edeceğim. Birde haftaya pirinç lapası ile başlarsam sanki motive olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…