Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

lahana diyetine başlamak istedim dün akşam çorbamı yaptım ama kurallara uyamadım çorbayıda sadece bir kere içe bildim,koca bir kazan çorba var dolapta nasıl bitecek bilmiyorum.

Bi ara ben de yapmıştım ama lahana çorbasını yemek gerçekten çok zor, yedikçe tatlı krizine girmiştim

yeşil çayın regli azalttığını duymuştum,hatta bende bizzat öyle oluyor.

bende öğle diyetisyenimin verdiği listedeki gibi 6 kaşık bulgura istediğin kadar yeşillik koyabilirsin demişti,ben de öyle yaptım öğle yemeğimde.

Merhaba kizlar, dün cok yogundum

bugün sabah tartildim ve 62 ciktim

listeyide ekliyorum simdi
Kizlar bir ay kaldi bayrama...10 kilo vermemiz gercekten zor, ama bir 5 kilo versek bile süper olacak

Eki Görüntüle 516947

Liste için teşekkür ediyoruz canım, 5 kilo da çok iyi tabiki, evlenip 2 çocuk doğurmadan önce 68 kiloydum , artık geri kalan ömrümde 68 in rakamının üstüne çıkmak istemiyor, çok zor veriliyor kilolar, almamak için elimizden geleni yapmalıyız , olmazsa kiloları verince koruma programı yaparız

kızlaar ben geldim okul saatler ve dershane yüzünden diyet yapamıyorum diye ayrılmıstım ama yapamadım her yemek yiyişimde suçluluk duyuyorum ya o incecik kızları gördüğümde ağlayasım geliyor test falan hak getire çözemiyorum sınava daha 6 ay var ben böyle 6 ay daha dayanamam tam test çözecegim oturuyorum göbeğimi görüyorum konsantrasyon falan kalmıyor sonra düşün dür ne yapacagım diye psikolojim normal durumda birde bugün bir arkadasım çok kilo aldın sen demezmi dahada kötü oldum okulda son derse girmeden geldim eve reglde olamıyorum onunda stresiyle gladım bir güzel ( kendimi topladım giyindim gittim dershaneye ama aklımda hep fazlalıklarım bir akıl verin nolur ? sizce 2 ay sabredip fazlalıklarımı atıp sonra dahamı iyi konsantre olurum yoksa bu senem böyle gitsin mi gerçekten beni yönlendirmenize çok ihtiyacım var (

bu kafayla ders calismak zor olur gercekten, hep aklina göbegin falan geliyorsa. Sinava alti ay var diyorsun bence sen 1-2 ay disini SIK, bol bol spor yap yediklerine dikkat et ve bir yandanda derslerini ihmal etme... Aylar gectikce sen verdikce bu kilolu düsünceside azalacaktir, kendine güvenin gelecektir bu sinavlarinda sana pozitif etki edecektir. bence azimle devam et derim. Ama yinede sen icinden geldigini davran

kafayla ders calismak zor olur gercekten, hep aklina göbegin falan geliyorsa. Sinava alti ay var diyorsun bence sen 1-2 ay disini SIK, bol bol spor yap yediklerine dikkat et ve bir yandanda derslerini ihmal etme... Aylar gectikce sen verdikce bu kilolu düsünceside azalacaktir, kendine güvenin gelecektir bu sinavlarinda sana pozitif etki edecektir. bence azimle devam et derim. Ama yinede sen icinden geldigini davran

evet haklısın 50 olsam yeter diyorum buda 2 ayda olur zaten şuan 58 kiloyum dedigin gibi sadece biraz sabredecegim o kadar :)

neredeyse 10 gün var regl olmama,
kızlar ben bırakıcam galiba, hiç bu kadar umutsuzluğa düşmemiştim (

hayır olur mu öyle şey,umut her zaman vardır.bak ben neredeyse 1 aydır uğraşıyorum ama,88,5 in altına bir türlü inemedim.hatta bazen 89 bile gösteriyor tarı ama,fazlasıyla geri almakda var kiloyu hızlı verince,böyle azar azar olunca zor alırsın geriye.hatta yaşam biçimimizi bu şekle dönüştürebilirsek ömür boyu almayız kiloları geriye.bak ben diyetisyene gitmeden önce zeytinin günlük 5 adetten fazla tüketilmemesi gerektiğini bilmiyordum.kahvaltıda en az 15 tane falan yerdim çünkü akdenizde yaşıyorum zeytin bol ve çeşitli.ama şimdi ne 5 i günde en fazla 3 tane yiyorum.beyaz ekmeği toplasan günde 1 bütün ekmek yerdim,ama şimdi kepekli ekmeği bile ölçüyle yiyorum.alıştım artık.çok nadir beyaz ekmek tüketiyorum o da 1 dilim ancak.yani alışınca kiloları verdikten sonra geriye almanın imkanı yok.sen sadece yaptığın spora dikkat et,öyle düz yürüyüşle olmuyormuş.ben de daha yeni öğrendim.1 saat düz yürüyüş yapılmayacakmış,öyle yapacağına 40 dk nın 5 dk sını normal tempoda,3 dakikasını koşarak ,2 dk sını yokuş yürüyerek falan yapınca yağ yakımı 10 dakikadan sonra başlıyormuş ve sen dinlenmeye geçsen bile devam ediyormuş yağ yakımına,hatta metebolizmanı hızlandırıyormuş.burada sizler olmasanız bende bu kadar motive olamazdım.ha ne oluyor bazen bende üzülüyorum veremiyorum diye hatta hatta kaçamaklarım bile oluyor ama arkadaşların sayesinde ertesi gün tekrar motive olup devam ediyorum.pes etme.ben de oğlum doğmadan önce 58 kiloydum doğumdan sonra böyle oldum,ama 70 kiloya düşsem bile güzel oluyor vücudum,sırf bunun için en sevdiğim çikolatadan vazgeçtim.ama başaracağım ha ne olur,5 ayda değil de 10 ayda veririm kilomu ama veririm yani(ay çok fena gaza geldim )

kızlaar size birsey anlatacagım bugün bir arkadaşım diyetisyene gitti bende onun yanında gittim neyse sıra aldı girdik içeri arkadasım oturuyor bende yanındayım konustular tartıldı falan ama kadın o kadar güzel konusuyorki dayanamadım bende diyetteyim kendimce gibisinden birşey dedim bana baktı sonra kaç kilosun dedi anlattım falan önce ikna etmeye calıstı kilon fazla degil saglıksız falan dedi sonra baktı olmuyor bir liste yazdı eger hiç kaçamak yapmadan uyarsam ayda 8 kilo verirmişim ben 10 istiyordum ama 8 bile fazla dedi 5 te bırakmam gerekiyormus ama ben devam edicem,liste çok fazla geldi ama kadın iddaa etti kesin verirsin fazlası olur azı olmaz gibisinden konustu şimdi listeyi yazacagım varın siz karar verin bana çok geldi :)

sabah
2 dil. kepek ekmegi
3 zeytin
1 k.k kadar peynir
1 yumurta

ara:
1 meyve 1 bard.süt

öğle:
1 kase çorba
8 yemek kasıgı sebze yemegi
yada
3 köfte b. et
4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 porsiyon salata
1 dilimekmek

ara: 1 meyve

akşam:8 y.k sebze yemeği
1 dil.ekmek
1 kase çorba
salata yada yogurt

ara:1 meyve

birde günde 2 litre su iç dedi
eger yapabiliyorsan biraz egzersiz yap yada yürüyüş dedi off çok uzun yazdım gene ama liste fazla geldi ne yapaym size danısmak istedim ):)

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için,
dediğin gibi, yaşam tarzı haline getirmek önemli,
ama biraz meyvelerini toplasaydım iyiydi işte,
başladığımda 2 haftada neredeyse 3 kilo verince çok motive oldum,
olucak bu iş falan dedim,
o gün bügün kilo veremiyorum,
bi de üstüne her gün birkaç yüz gram fazla çıkmaya başlayınca moralim bozuldu,
ben şöyle bir karar aldım, haftada sadece bir kere, o da kilo bildirimi gününde tartılacağım

boyuna kilona göre normaldir herhalde,
ben de tıpkı buna benzer bir diyet yapıyorum
sadece bende sabahları zeytin yok, öğünlerde ekmekler 1,5 dilim ve sebzelerim 4 yemek kaşığı
benim boyum kısa ve normalden 10 kilo fazlam var, 1300 kcal lik bir diyet benimki...

bunun neresi çok gayet sağlıklı ve güzelbi liste bende aşağı yukarı böyle bişey uyguluyorum ayça kayanın listesine benziyo

kızlar bnde aranıza katılmak ıstıyorum boyum 1.68 62.3 kıloyum hedefım 52 ne yapmam gerekıyor aranıza katılabılmek ıcın veya ekıpce uyguladıgınız duzenlı seyler var mı?:26:

kızlar bnde aranıza katılmak ıstıyorum boyum 1.68 62.3 kıloyum hedefım 52 ne yapmam gerekıyor aranıza katılabılmek ıcın veya ekıpce uyguladıgınız duzenlı seyler var mı?

düzenli olarak yazarsan girebilirsin canım

kızlaaar günaydın,melek baykalın proğramında canan karatay var,ve diyeti hoşuma gitti anlattıkları da.biraz dukan diyetine benziyor.bunda sebze de var ama.deneyenleriniz var mı.ben denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…