lahana diyetine başlamak istedim dün akşam çorbamı yaptım ama kurallara uyamadım çorbayıda sadece bir kere içe bildim,koca bir kazan çorba var dolapta nasıl bitecek bilmiyorum.
günaydın kızlar dün sabahtan akşama kadar çok iyiydi ama akşam çayla gofret ve 3tane küçük kare çikotalardan yedim ama sebebi belli oldu bugun regli belkide o yüzden kilo gitmiyodu şimdi yeşil çayımı aldım sıcak sıcak içicem
Merhaba kizlar, dün cok yogundum
bugün sabah tartildim ve 62 ciktim
listeyide ekliyorum simdi
Kizlar bir ay kaldi bayrama...10 kilo vermemiz gercekten zor, ama bir 5 kilo versek bile süper olacak
Eki Görüntüle 516947
yeşil çayın regli azalttığını duymuştum,hatta bende bizzat öyle oluyor.
ben de ters etki yaptı canım, içtikçe sancılandım ve kanamam arttı, regl döneminde içmeyeceğim artık
kızlaar ben geldimokul saatler ve dershane yüzünden diyet yapamıyorum diye ayrılmıstım ama yapamadım her yemek yiyişimde suçluluk duyuyorum ya o incecik kızları gördüğümde ağlayasım geliyor test falan hak getire çözemiyorum sınava daha 6 ay var ben böyle 6 ay daha dayanamam tam test çözecegim oturuyorum göbeğimi görüyorum konsantrasyon falan kalmıyor sonra düşün dür ne yapacagım diye psikolojim normal durumda birde bugün bir arkadasım çok kilo aldın sen demezmi dahada kötü oldum okulda son derse girmeden geldim eve reglde olamıyorum onunda stresiyle gladım bir güzel ( kendimi topladım giyindim gittim dershaneye ama aklımda hep fazlalıklarım bir akıl verin nolur ? sizce 2 ay sabredip fazlalıklarımı atıp sonra dahamı iyi konsantre olurum yoksa bu senem böyle gitsin mi gerçekten beni yönlendirmenize çok ihtiyacım var (
regl dönemin filan mı yaklaştı acaba
neredeyse 10 gün var regl olmama,
kızlar ben bırakıcam galiba, hiç bu kadar umutsuzluğa düşmemiştim(
hayır olur mu öyle şey,umut her zaman vardır.bak ben neredeyse 1 aydır uğraşıyorum ama,88,5 in altına bir türlü inemedim.hatta bazen 89 bile gösteriyor tarı ama,fazlasıyla geri almakda var kiloyu hızlı verince,böyle azar azar olunca zor alırsın geriye.hatta yaşam biçimimizi bu şekle dönüştürebilirsek ömür boyu almayız kiloları geriye.bak ben diyetisyene gitmeden önce zeytinin günlük 5 adetten fazla tüketilmemesi gerektiğini bilmiyordum.kahvaltıda en az 15 tane falan yerdim çünkü akdenizde yaşıyorum zeytin bol ve çeşitli.ama şimdi ne 5 i günde en fazla 3 tane yiyorum.beyaz ekmeği toplasan günde 1 bütün ekmek yerdim,ama şimdi kepekli ekmeği bile ölçüyle yiyorum.alıştım artık.çok nadir beyaz ekmek tüketiyorum o da 1 dilim ancak.yani alışınca kiloları verdikten sonra geriye almanın imkanı yok.sen sadece yaptığın spora dikkat et,öyle düz yürüyüşle olmuyormuş.ben de daha yeni öğrendim.1 saat düz yürüyüş yapılmayacakmış,öyle yapacağına 40 dk nın 5 dk sını normal tempoda,3 dakikasını koşarak ,2 dk sını yokuş yürüyerek falan yapınca yağ yakımı 10 dakikadan sonra başlıyormuş ve sen dinlenmeye geçsen bile devam ediyormuş yağ yakımına,hatta metebolizmanı hızlandırıyormuş.burada sizler olmasanız bende bu kadar motive olamazdım.ha ne oluyor bazen bende üzülüyorum veremiyorum diye hatta hatta kaçamaklarım bile oluyor ama arkadaşların sayesinde ertesi gün tekrar motive olup devam ediyorum.pes etme.ben de oğlum doğmadan önce 58 kiloydum doğumdan sonra böyle oldum,ama 70 kiloya düşsem bile güzel oluyor vücudum,sırf bunun için en sevdiğim çikolatadan vazgeçtim.ama başaracağım ha ne olur,5 ayda değil de 10 ayda veririm kilomu ama veririm yani(ay çok fena gaza geldim)
kızlaar size birsey anlatacagım bugün bir arkadaşım diyetisyene gitti bende onun yanında gittim neyse sıra aldı girdik içeri arkadasım oturuyor bende yanındayım konustular tartıldı falan ama kadın o kadar güzel konusuyorki dayanamadım bende diyetteyim kendimce gibisinden birşey dedim bana baktı sonra kaç kilosun dedi anlattım falan önce ikna etmeye calıstı kilon fazla degil saglıksız falan dedi sonra baktı olmuyor bir liste yazdı eger hiç kaçamak yapmadan uyarsam ayda 8 kilo verirmişim ben 10 istiyordum ama 8 bile fazla dedi 5 te bırakmam gerekiyormus ama ben devam edicem,liste çok fazla geldi ama kadın iddaa etti kesin verirsin fazlası olur azı olmaz gibisinden konustu şimdi listeyi yazacagım varın siz karar verin bana çok geldi :)
sabah
2 dil. kepek ekmegi
3 zeytin
1 k.k kadar peynir
1 yumurta
ara:
1 meyve 1 bard.süt
öğle:
1 kase çorba
8 yemek kasıgı sebze yemegi
yada
3 köfte b. et
4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 porsiyon salata
1 dilimekmek
ara: 1 meyve
akşam:8 y.k sebze yemeği
1 dil.ekmek
1 kase çorba
salata yada yogurt
ara:1 meyve
birde günde 2 litre su iç dedi
eger yapabiliyorsan biraz egzersiz yap yada yürüyüş dedi off çok uzun yazdım gene ama liste fazla geldi ne yapaym size danısmak istedim ):)
kızlaar size birsey anlatacagım bugün bir arkadaşım diyetisyene gitti bende onun yanında gittim neyse sıra aldı girdik içeri arkadasım oturuyor bende yanındayım konustular tartıldı falan ama kadın o kadar güzel konusuyorki dayanamadım bende diyetteyim kendimce gibisinden birşey dedim bana baktı sonra kaç kilosun dedi anlattım falan önce ikna etmeye calıstı kilon fazla degil saglıksız falan dedi sonra baktı olmuyor bir liste yazdı eger hiç kaçamak yapmadan uyarsam ayda 8 kilo verirmişim ben 10 istiyordum ama 8 bile fazla dedi 5 te bırakmam gerekiyormus ama ben devam edicem,liste çok fazla geldi ama kadın iddaa etti kesin verirsin fazlası olur azı olmaz gibisinden konustu şimdi listeyi yazacagım varın siz karar verin bana çok geldi :)
sabah
2 dil. kepek ekmegi
3 zeytin
1 k.k kadar peynir
1 yumurta
ara:
1 meyve 1 bard.süt
öğle:
1 kase çorba
8 yemek kasıgı sebze yemegi
yada
3 köfte b. et
4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 porsiyon salata
1 dilimekmek
ara: 1 meyve
akşam:8 y.k sebze yemeği
1 dil.ekmek
1 kase çorba
salata yada yogurt
ara:1 meyve
birde günde 2 litre su iç dedi
eger yapabiliyorsan biraz egzersiz yap yada yürüyüş dedi off çok uzun yazdım gene ama liste fazla geldi ne yapaym size danısmak istedim ):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?