Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlar,kaç gündür uğrayamıyordum,yatılı misafir falan derken ne spor ne diyet kaldı.yarından itibaren tekrardan başlicam.kilo aynı.88,5 bir değişiklik yok.

hepimizin durdu zaten, doğru düzgün kilo verebilen görmedim başlıkta:))
vermemişsin ama , almamışsın da sonuçta, o da bir başarıdır)

1 simit=5 dilim ekmek :)))

hepimizin durdu zaten, doğru düzgün kilo verebilen görmedim başlıkta:))
vermemişsin ama , almamışsın da sonuçta, o da bir başarıdır)

evet yaa,bende moralimi çok bozmuştum,ben ayda 2 kg versem bile mayısa kadar 16 kilo vermiş olacağım,yavaş verilen kilolar zor alınır geriye öyle duymuştum(kendimi kandırmaca derler buna da )

Günaydn kızlaaarrr!

Sabah kahvaltımı yaptım.

1 domates
1 salatalık
4 biber
1kk peynir
1 fincan yeşil çay
4 zeytin

Dün kilomu yazamadım. Bugün itibariyle: 80.5

kızlaar ben iddiaya girdim bayrama kadar 60 kilo olacağıma dair biliyorum biraz uçuk oldu ama oldu bi kere bana yardım etmeniz lazım sürede az kaldı ama bir ayda 7 kilo verilir mi sizce

Merhaba kizlar, dün cok yogundum

bugün sabah tartildim ve 62 ciktim

listeyide ekliyorum simdi
Kizlar bir ay kaldi bayrama...10 kilo vermemiz gercekten zor, ama bir 5 kilo versek bile süper olacak

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr,erkenden kalktım kahvaltımı ettim.bugünkü menümü yazıyorum.
sabah;1 dilim tam buğday ekmek
5 ince dilim patates kızartması(yağını peçeteye süzdürdüm ama tabi yasak biliyorum biliyoruum)
1 bardak çay
ara öğün;8 adet fındık-1 fincan tarçınlı yeşil çay
öğle;2 dilim tam buğday ekmeği
6 y.k taze fasulye
yoğurt
ara öğün;1 elma-soda
akşam;köfte salata yoğurt(yoğurdun yağ yakma özelliği varmış diyetisyenim günde 2 porsiyon yoğurt önerdi)

günaydın kızlar dün sabahtan akşama kadar çok iyiydi ama akşam çayla gofret ve 3tane küçük kare çikotalardan yedim ama sebebi belli oldu bugun regli belkide o yüzden kilo gitmiyodu şimdi yeşil çayımı aldım sıcak sıcak içicem

kızlar durum vahim,
vereceğime her gün 100-200 gr daha fazla çıkıyorum (
kilo verişim durdu deyip kendimi oyalıyordum ama ,
diyet yaptığım halde bildiğiniz kilo alıyorum ben,
özellikle öğle yemeklerinden sonra uyku bastırıyor?? (( çok mutsuzummm:'(((

regl dönemin filan mı yaklaştı acaba

Kızlar neler yapıyorsunuz?
Bu arada kimse girmiyor nerelerdesiniz bakıyım ...

Ben dün prinç lapası yedim leslie ile 3 mil spor yaptım
akşamda kayınvaldemdeydik taze fasulye 3 kaşık tavuklu pilavdanda 3 kaşık yedim
aralardada kahve içtim

Bugünde sucuk, kaşar , domates ile kepekli ekmekten 1 ufacık tost yedim :)
Şimdide kahve içiyorum ama hala 68 ...
tartıyı balkondan atasım var offffff gitmiyor??????????

bu prinç lapası şok diyet gibi bişey mi
bu arada ev taşıyosun filan ama sporunu ihmal etmiyosun takdir ettim seni

kızlar kusura bakmayın burayı çok ihmal ettim,yeni eşya aldım kendime odaları değiştirmek temizlik derken yaptığım diyette güme gitti.dün sabah tartıldım 88 2 kilo gitmiş devam etseydim daha çok giderdi neyse bu haftayı kurtarayım.

lahana diyetine başlamak istedim dün akşam çorbamı yaptım ama kurallara uyamadım çorbayıda sadece bir kere içe bildim,koca bir kazan çorba var dolapta nasıl bitecek bilmiyorum.

Canım düne kadar benim de öyleydi, fakat bu sabah tartıda güzel bir rakam görünce ümidim arttı, işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma pek giremiyorum ama diyetim de kaçamak yok , sabah peynirli tost yedim , kahveyle beraber, arada 1 şeftali, öğle bir kase yayla çorbası, akşama da haşlama tavuk salata var , 1200 kaloriden fazla almamaya dikkat ediyorum, bu hafta 75 li rakamları görme ümidindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…