Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlaaar günaydın,melek baykalın proğramında canan karatay var,ve diyeti hoşuma gitti anlattıkları da.biraz dukan diyetine benziyor.bunda sebze de var ama.deneyenleriniz var mı.ben denemek istiyorum.

çok duydum ama denemedim canım

kızlar yediklerimi yazmayacagım çünkü dün paylastıgım diyet listesine tamemen uydum çok tok tutuyor ya hiç diyet gibi degil ama doktor garanti verdi vermezsem dayanıcam kapısına ::)

bugün evdeydim ve sabah bir saat leslimi yaptim.

Aksam yine yapmayi planliyorum

sabah: 1 dilim ekmek ve salatalik
ara: yogurt, 1 elma

simdilik bu kadar

Selam kızlar...

Sabah tartıldım 67.7 yazdı tartı. Geçen hafta hiç verememiştim. Bu hafta ilk defa 300 gr eksik çıktım.
O 300 grambeni nasıl mutlu etti anlatamam dünyalar benim oldu sanki nasıl mutlu oldum anlatamam

Sabahta simit peynir domates yemiştim. Artık çok dikkat edicem
Acayip sevindim. hemde kaçamaklarım fazlaydı itiraf ediyorum
hafta sonuna kadar 700 gramıda verirsem bu hafta 1 kg vermiş olucam.

Şimdi temizlik yapıcam . üstünede leslie ile 3 mil yaparım.
hepinizi öpüyorum. herkes diyete devam. az az sağlam verelim. yaza bikinileri yenileyeceğiz. hatta gardrobu düşünsenize yeni sezon şıkır şıkır giyineceğiz. herkesbize bakıcak hahahhahahahahha

birde arkadaşımızın paylaştığı diyetisyenin listesi ayça kayanın distesinin aynısı o diyet haftada 3 kilo verdiriyor haberin olsun ama saatine kadar dikkatlice yapmalısın haberin olsun. öptüm ....

Canım ne diyeyim beni de gaza getirdin , 63 rakamının altını görünceye kadar pes etmeyeceğim, geç olsa da olacak ...

aksam yediklerim 8 y.k sebze yemegi 1 dil.ekmek salata :)) çook tok tutan bir listeymiş çok hoşuma gitti :) umarım işe yarıycak :))

kızlar nasılsınız
bi kaç gündür giremiyorum özledim sizi neler yaptınız konu sahibemiz geri dönmüş ne güzel bende bugünden itibaren daha sıkı bir diyet ve spor programına alıyorum kendimi iddiaya girmiştim biliyosunuz bakalım ne olacak

kızlar birkaç gündür giremiyorum, misafirler, gezmeler, yorgunluk aldı benden beni,
forumda okurken leslie ablayla evde yürüme programıyla egzersiz yapanları okumuştum, bizim gruptan da var sanırsam,
eşime indirttim internetten son bir hafta gerçekten mucize gibi bişey olduğunu test ettim
evde yapınca "aman yağmur yağdı yağacak", "hava serinledi mi ne?" , bugün çok yorgunum en iyisi çıkmiim" türü bahanelerin hiçbiri kalmıyor,
daha önce her gün 5-5,5 km yürüdüğüm içim antrenmanlıydım 3 mil olanla başladım,
3. mil başlayınca durdurup 15dk bisiklet çevirdim, (nabzımın ve terlememin en yoğun olduğu zaman bu oldu çünkü,
sonra yavaşlama ve esneme için 3. milden tekrar devam ettim sonuna kadar,
sonucu yarın paylaşacağım sizlerle,
bir de bu işe ilk başladığımızda diyetimi ve her gün rutin ne yediğimi yazmıştım,
3-4 akşamdır akşam yemeklerinde sadece et ve salata yedim, çorba yok, ekmek yok, sebze yemeği yok,
sanki en çok bu hafta farketti,
kıyafetlerimim düğmeleri diyete başladığım zamanki kadar zor kapanmıyor mesela,
geçen hafta hiç kilo verememiştim200gr. falandı galiba,
inşallah bu hafta görüntüm beni yanıltmaz,
sıkılaştım mı, yoksa kilo mu verdim, bunu yarın tartıda öğrenebileceğim ancak,
umarım sizlerden de güzel haberler gelir yarın,
öpüyorum.. :))

Leslie ben de yapıyorum canım, çok faydasını gördüm, düğmesi zor kapanan eteğimi denedim bu sabah, bol bile oldu diyebilirim , bu haftaki kilo sonucunu ben de çok merak ediyorum, az vermiş olsamda önemli değil, pes etmek yok, düşünsenize ümitsizliğe düşüp diyeti bıraksaydık kilo bile almış olabilirdik, gram gram gidiyor şu anda, gramlar elbet çoklu kilolara dönüşür

canım diyetisyenimin bana verdiği listeyle hemen hemen aynı, zor kilo veriyorum ben, 2-3 kilo verebildim kaçamak yapmadığım halde, ama bir süre sonra kioların daha rahat verildiğini biliyorum, güzel olan tarafı hiç aç kalmıyorum , böylece açlık krizlerine girip ümitsiz duruma düşmüyorum, ben tavsiye ediyorum, aç kalmadan sağlıklı kilo verdirecek bir liste ...

Son düzenleme:
çok hastayım grip oldum
boğpazlarım fena
geberiyorum kızlar
kulaklarımdAN ATEŞ ÇIKIYO

aynen katılıyorum,
bi de bir süre duraklama geliyor her diyette olduğu gibi,
ama sonra düzene giriyor) sakın bırakmayın, ben bırakmadığım için çok mutluyum, tam gaz devam)

kızlaaarr, günaydın:))
forumda inle cin top atıo valla, kimseler yok,
kilo bildirim günü bugün, şeytanın bacağını kırdım galiba, geçen hafta hiç kilo verememiştim, bu hafta güzel haberler var, en son 57.9 tartılmıştım geçen hafta,2 hafta duraklamam olmuştu...
bugün tartıldım 56.8 olmuşum, direnci kırdım galiba :))
hadi sizden de güzel haberler gelsinnn:)))

Ben de kilo bildiriminde bulunup kaçacağım, 75.5

Haftaya hedef 74.5 , umarım her hafta bir kiloya yakın verebilirim

kızlar noldunuz yahu??
herkes bir bir gidiyor, diyetler unutuldu mu??
kimse girmiyor artık, kilo bildirimi yapan da olmamış??
vaz mı geçtiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…