hayır olur mu öyle şey,umut her zaman vardır.bak ben neredeyse 1 aydır uğraşıyorum ama,88,5 in altına bir türlü inemedim.hatta bazen 89 bile gösteriyor tarı ama,fazlasıyla geri almakda var kiloyu hızlı verince,böyle azar azar olunca zor alırsın geriye.hatta yaşam biçimimizi bu şekle dönüştürebilirsek ömür boyu almayız kiloları geriye.bak ben diyetisyene gitmeden önce zeytinin günlük 5 adetten fazla tüketilmemesi gerektiğini bilmiyordum.kahvaltıda en az 15 tane falan yerdim çünkü akdenizde yaşıyorum zeytin bol ve çeşitli.ama şimdi ne 5 i günde en fazla 3 tane yiyorum.beyaz ekmeği toplasan günde 1 bütün ekmek yerdim,ama şimdi kepekli ekmeği bile ölçüyle yiyorum.alıştım artık.çok nadir beyaz ekmek tüketiyorum o da 1 dilim ancak.yani alışınca kiloları verdikten sonra geriye almanın imkanı yok.sen sadece yaptığın spora dikkat et,öyle düz yürüyüşle olmuyormuş.ben de daha yeni öğrendim.1 saat düz yürüyüş yapılmayacakmış,öyle yapacağına 40 dk nın 5 dk sını normal tempoda,3 dakikasını koşarak ,2 dk sını yokuş yürüyerek falan yapınca yağ yakımı 10 dakikadan sonra başlıyormuş ve sen dinlenmeye geçsen bile devam ediyormuş yağ yakımına,hatta metebolizmanı hızlandırıyormuş.burada sizler olmasanız bende bu kadar motive olamazdım.ha ne oluyor bazen bende üzülüyorum veremiyorum diye hatta hatta kaçamaklarım bile oluyor ama arkadaşların sayesinde ertesi gün tekrar motive olup devam ediyorum.pes etme.ben de oğlum doğmadan önce 58 kiloydum doğumdan sonra böyle oldum,ama 70 kiloya düşsem bile güzel oluyor vücudum,sırf bunun için en sevdiğim çikolatadan vazgeçtim.ama başaracağım ha ne olur,5 ayda değil de 10 ayda veririm kilomu ama veririm yani(ay çok fena gaza geldim)
Leslie ben de yapıyorum canım, çok faydasını gördüm, düğmesi zor kapanan eteğimi denedim bu sabah, bol bile oldu diyebilirimkızlar birkaç gündür giremiyorum, misafirler, gezmeler, yorgunluk aldı benden beni,
forumda okurken leslie ablayla evde yürüme programıyla egzersiz yapanları okumuştum, bizim gruptan da var sanırsam,
eşime indirttim internetten son bir hafta gerçekten mucize gibi bişey olduğunu test ettim
evde yapınca "aman yağmur yağdı yağacak", "hava serinledi mi ne?" , bugün çok yorgunum en iyisi çıkmiim" türü bahanelerin hiçbiri kalmıyor,
daha önce her gün 5-5,5 km yürüdüğüm içim antrenmanlıydım 3 mil olanla başladım,
3. mil başlayınca durdurup 15dk bisiklet çevirdim, (nabzımın ve terlememin en yoğun olduğu zaman bu oldu çünkü,
sonra yavaşlama ve esneme için 3. milden tekrar devam ettim sonuna kadar,
sonucu yarın paylaşacağım sizlerle,
bir de bu işe ilk başladığımızda diyetimi ve her gün rutin ne yediğimi yazmıştım,
3-4 akşamdır akşam yemeklerinde sadece et ve salata yedim, çorba yok, ekmek yok, sebze yemeği yok,
sanki en çok bu hafta farketti,
kıyafetlerimim düğmeleri diyete başladığım zamanki kadar zor kapanmıyor mesela,
geçen hafta hiç kilo verememiştim200gr. falandı galiba,
inşallah bu hafta görüntüm beni yanıltmaz,
sıkılaştım mı, yoksa kilo mu verdim, bunu yarın tartıda öğrenebileceğim ancak,
umarım sizlerden de güzel haberler gelir yarın,
öpüyorum.. :))
kızlaar size birsey anlatacagım bugün bir arkadaşım diyetisyene gitti bende onun yanında gittim neyse sıra aldı girdik içeri arkadasım oturuyor bende yanındayım konustular tartıldı falan ama kadın o kadar güzel konusuyorki dayanamadım bende diyetteyim kendimce gibisinden birşey dedim bana baktı sonra kaç kilosun dedi anlattım falan önce ikna etmeye calıstı kilon fazla degil saglıksız falan dedi sonra baktı olmuyor bir liste yazdı eger hiç kaçamak yapmadan uyarsam ayda 8 kilo verirmişim ben 10 istiyordum ama 8 bile fazla dedi 5 te bırakmam gerekiyormus ama ben devam edicem,liste çok fazla geldi ama kadın iddaa etti kesin verirsin fazlası olur azı olmaz gibisinden konustu şimdi listeyi yazacagım varın siz karar verin bana çok geldi :)
sabah
2 dil. kepek ekmegi
3 zeytin
1 k.k kadar peynir
1 yumurta
ara:
1 meyve 1 bard.süt
öğle:
1 kase çorba
8 yemek kasıgı sebze yemegi
yada
3 köfte b. et
4 yemek kasıgı sebze yemegi
1 porsiyon salata
1 dilimekmek
ara: 1 meyve
akşam:8 y.k sebze yemeği
1 dil.ekmek
1 kase çorba
salata yada yogurt
ara:1 meyve
birde günde 2 litre su iç dedi
eger yapabiliyorsan biraz egzersiz yap yada yürüyüş dedi off çok uzun yazdım gene ama liste fazla geldi ne yapaym size danısmak istedim ):)
çok hastayım grip oldum
boğpazlarım fena
geberiyorum kızlar
kulaklarımdAN ATEŞ ÇIKIYO
çok hastayım grip oldum
boğpazlarım fena
geberiyorum kızlar
kulaklarımdAN ATEŞ ÇIKIYO
canım diyetisyenimin bana verdiği listeyle hemen hemen aynı, zor kilo veriyorum ben, 2-3 kilo verebildim kaçamak yapmadığım halde, ama bir süre sonra kioların daha rahat verildiğini biliyorum, güzel olan tarafı hiç aç kalmıyorum , böylece açlık krizlerine girip ümitsiz duruma düşmüyorum, ben tavsiye ediyorum, aç kalmadan sağlıklı kilo verdirecek bir liste ...
ben takılıp kaldım bu kilolarda 66.8 çıktım tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?