Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Günaydınlar canlarım...

Evet nasıl gidiyor ? Kim ne yedi ? Ne diyetleri yapıyorsunuz ?

Ben sabah ılık suyumu içtim. yarım kase special K yidim :)

Sizler ne durumdasınız????

Günaydın canım, ben de sabahki yediklerimi yazayım, bu sabah abarttım biraz, sabah kalktığımda çok açtım çünkü
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta+ 1 yumurtanın beyazı
2 salatalık, 3-4 tane közlenmiş biber, 1 domates, maydonoz
1 çay kaşığı bal, çay kaşığının ucuyla tereyağı
1 çorba kaşığı kadar çökelek
3 ince dilim salam :26:

Günaydınlar canlarım...

Evet nasıl gidiyor ? Kim ne yedi ? Ne diyetleri yapıyorsunuz ?

Ben sabah ılık suyumu içtim. yarım kase special K yidim :)

Sizler ne durumdasınız????

ben sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum sabahları genelde aynı tam buğday ekmeği ile beyaz peynir domate biberli tost yeşilçay
su içmeyi çok evdiğim için ona sıkıntı yok günlük 6 lt oluyo1.5lt şişelerim var doldurup doldurp içiyorum yemekleri 2yk zeytinyağ ile yapıyorum mutlaka yemeğin yanına 2 tatlı kaşığı yağlı salatamı koyuyorum şekerli hiç bişey yemiyorum meyvehariç bi arayı mutlaka sütle yapıyorum ya müsli yada sütlü kahve yeşil çaya çubuk tarçın koyuyorum aburcubur kesinlikle yok
haftaya artık sporada başlıycam pilates ve deli gibi dans etmek

Çok güzel besleniyorsun tebrik ederim, açlık krizlerin olmuyor mu, tatlı isteğin, hasta oldum ve canım çok tatlı istiyor, biraz daha sabredip tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum, bir sürü ev işi var, 2 küçük çocukla evi düzenli tutmak imkansız

Kızlar beni de alırmısınız aranıza:18:. Ben de kurbana kadar fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. Listenizi bozmuş gibi olmayacaksam alırmısınız beni de. Kararlı arkadaşlara ihtiyacım var.

aksam birsey yemedin mi? Spor?

Bende sorgu memuru gibi allahim ya :)))

evet bencede kisi sinirlamasi gelirse iyi olur diye düüsnüyorum...kac kisiyle sinirlayalim 15? Ne diyorsunuz?

Tabii kide yedim böyle biraz menemen biraz makarna fazla kaçırdım gibi ama yatmadan önce yine karnım guruldamaya başladı ama ben bir şey yemedim.Spor yaparken de çok sıkılıyorum hafta 1 ya da 2 kez falan yapıyorum bundan sonra menümün altına yazarım.

maşşallah vaLLA keşke sana kahvaltıya gelseydim :)
Fazla kaçırma bayrama süper ciciler giyip herkesi şaşırtacağını düşün :)

Kızlar öğle yemeğinde neler yediniz bakıyım. Ben hemen yazıyım;

avuç içi kadar tavuk ızgara (yağsız , tuzsuz)
Salata , içine sadece limon suyu ve elma sirkesi koydum (yağsız, tuzsuz)

Bu arada kahvaltıdan sonra inceltici krem sürdüm kendimi streçledim ve leslie ile 2 mil spor yaptım.
Spor yapan var mı?

kilo aldığımı düşünüp dikkat etmeye karar verdikten sonra böyle besleniyorum yani bu hafta böyle geçti ama geçen 2 hafta tatildeydik ve ne kadar kalorili şey varsa patlayıncaya kadar yedim ramazanda 58 olmuştum bu sayede 2 kilo aldım ve artık o şekilde delirmek istemiyorum bende bide şöyle bişey var örneğin evde pizza yaptım diyelim sanki bida yapmıycakmışım yemicekmişim gibi patlayıncaya kadar yiyorum yani benim az kavramım yok ya hiç yapıp yemiycem yada yaptımmı patlayıncaya kadar bu nasıl değişir acaba

Öğlen yediklerim:
1 kase yoğurt içine doğranmış bir delem tam buğday ekmeği, bir tutam nane
1 elma

Akşam 2 köfte, salata yemeyi düşünüyorum, süt hakkımı akşam yemeği sonrasında kullanacağım, 1 meyve hakkım daha var...

sabah,
2 dilim ekmek(tam buğday yoktu)
6 dilim yağsız sucuk(bu abartı oldu ama canım çok çekti)

öğle;
8 yk. kurufasulya
3 kaşaık pilav
1 kase yoğurt
domates

akşam;
haşlama tavuk
salata olacak.

iyi gidiyorsun arkadaşım , Spor yapıyormusun?

Kızlar beni de alırmısınız aranıza:18:. Ben de kurbana kadar fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. Listenizi bozmuş gibi olmayacaksam alırmısınız beni de. Kararlı arkadaşlara ihtiyacım var.

Bildiğim kadarıyla pazara kadar liste toparlanıcak. Sürekli nete girebiliyormusun?
Birbirimizi takip etmek açısından soruyorum. Sen hangi diyeti yapmayı planlıyorsun?
Spor filan?

Önemli olan sağlıklı beslenmek zaten. Diyet yaparken halsiz kalmamak.
Kendi bünyeni bilirsin ona göre gidersin bence. Bende şekeri tuzu çıkardım hayatımdan abur cubur yok :)

Spora biran önce başlamalısın acayip farkediyor daha hızlı veriyorsun ve yağları yakıyorsun .
Oturarak başarıya ulaşan tek canlı TAVUKTUR :))))

Bu arada dip not düşeyim. Suyu yudum yudum için. Amacımız midemizi küçültmek. bir dikişte 1 lt. içersen miden hep aynı boyutlarda kalır. Az Az içki miden zamanla orjinal boyutuna dönsünki diyetlerden uzaklaşıncada az yersin. Miden almaz fazlasını böylece hiç kilo almazsın

Ev işi en nankör iş . Yap yap bitmiyo :) Ama sen onu spor gibi düşün hatta bir öneri ; Göbeğini basenlerini artık nerenden memnun değilsen streçle sar güzelce , başla tempolu ev işine işini bitincede girer bir duş alırsın :) 10 numara spor olur :) Hem toksinleri terle atarsın , hatta selülitlerin bile gider :)

bu kilo cetvelinin rakamlarını nasıl düzenleyeceğiz bilen var mı?

Bildiğim kadarıyla, gir aynı o kaydettiğin sayfaya, aynı şifrenle tabi ; Sende 0 yazmışsın ya oraya şuanki kilonu yaz , aynı şekilde başlama kilonuda diğer boş yere yazacaksın . 19 yazdığın yerede hedef kilonu yaz şekerim. kaydet çık değişecektir.
Olmazsa ben gene araştırırım. Oki

Bunu beyninde değiştireceksin bence ,
Düşün şimdi miden balon gibidir sen yedikçe şişer hayır demez :)
Sen sürekli balon gibi doldurursan sürekli aç hissedersin.
Bunun için sürekli porsiyonlarını ufak tutacaksın.

Artı olarak yavaş yiyeceksin çünkü mideden beyne yemek geldi sinyali 15 dk da falan ulaşıyor. onun için yedikçe yersin doymazsın.
Bu sebepten 1 lokmayı 50 kere çiğne zaman geçsin diye derler

Ayrıca bu bitmeden sen kendini durduramıyorsan ; ya az yapacaksın yada yiyeceğin kadar alıp kalanını yok sayacaksın , koy bir tabağa komşuna götür , gibi yok et kalanını yada az yap. Alışana kadar böyle yap sonra miden fazlasını almaz zaten.

İradene oyun oyna bir şekilde :) Kendini kandırcaksın yapcak bişiy yok

teşekkür ederim canım,ama yapamadım yaaa,anlamadım gitti

teşekkür ederim canım,ama yapamadım yaaa,anlamadım gitti

Hemen kendiminkine bakıp yazıyım :)

Weight untir --> kilograms seçeceksin
your target weight -- > başlangıç kilonu
Your starting weight -- > şuanki kilonu
your current weight --> hedef kilonu

Dene bakalım olcak mı?

Evet kızlar akşam yemeğimi açıklıyorum :))

4 yk bamya yemeği + salata

Bu kadancık ((( Siz neler yediniz bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…